Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dimo_J написа:
    кой беше колегата , дето се беше обатачил в калта до кафе "Чери" в Меден рудник?Тамън спрях и той успя да тръгне с помоща на един човечец дето буташе.....Тумно синьо браво с черни тасове и стикер отзад
    Колегата Atom ,той се върти в него район.И аз,онзи ден го видяхи се зачудих кой е,защото не е с летите джанти.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Браво с номер СА 7486 или нещо от сорта, паркирано до Т-маркет в Дървеница
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Вчера, Типо РА 0260, май...По "Ст.Стамболов", посока х-л "Мираж".
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

В понеделник между Стара Загора и Казанлък колегата Immortal профуча с бясна скорост покрай мен тва капата голяма кола ...... много върви :D А миналата седмица на tomsan му изкарах акъла, голяма гонка падна държеше си телефона в ръка и за момент помислих че звъни на 112

Коментар

VIN написа:
            В понеделник между Стара Загора и Казанлък колегата Immortal профуча с бясна скорост покрай мен тва капата голяма кола ...... много върви :D
            Бясна скорост, казваш... Дори и през акъл не ти мина да ме гониш, както Томсана, а? Определено трябва да те повозя някой път по снега Изживяването е почти същото като във влакче на ужасите

Коментар

Вчера една Панда/вишнево червена или бордо каквото се води като цвят/ към 17:50 часа се отклони от Малинов към Сахаров.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Вчера около обяд колега с синьо Пунто с малкия стикер и номер СА 31..... на паркинга на Илиенци.Късно видях стикера за да реагирам с клаксона.
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

днес на ул. Шейново в Бургас - паркирано бяло Пунто 2 спортинг с кръгъл стикер по средата на задното стъкло - под чистачката - с много труден за запомняне номер
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Вчера една Панда/вишнево червена или бордо каквото се води като цвят/ към 17:50 часа се отклони от Малинов към Сахаров.
                    Това ще да е бил високоуважаваният от мен колега Danchojn. Надявам се да не се сърди, че го разкрих.

Коментар

Е хубаво ама малко миришеше на газчица след него, а и да пропуска с пешеходците опитващи се да се закрепят на леда.

Коментар

donnna написа:
                        днес на ул. Шейново в Бургас - паркирано бяло Пунто 2 спортинг с кръгъл стикер по средата на задното стъкло - под чистачката - с много труден за запомняне номер
                        същото пунто пак там :D
                        Haters Gonna Hate

Коментар

09.02 към 7:30 беше забелязан колега със светло синъо Браво СА 8881 ВС с големия стикер на задното стъкло на ул.202-ра след Надлез Надежда...свирках....пусках аварийни...колегата не отчиташе....
                          Прикачени файлове
                          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
                            09.02 към 7:30 беше забелязан колега със светло синъо Браво СА 8881 ВС с големия стикер на задното стъкло на ул.202-ра след Надлез Надежда...свирках....пусках аварийни...колегата не отчиташе....
                            освен това има да сменя и една крушка на десния стоп, не е лошо да я оправи че иначе ще го ФИШОСАТ

Коментар

kal0yanch40 написа:
                              Dimo_J написа:
                              кой беше колегата , дето се беше обатачил в калта до кафе "Чери" в Меден рудник?Тамън спрях и той успя да тръгне с помоща на един човечец дето буташе.....Тумно синьо браво с черни тасове и стикер отзад
                              Колегата Atom ,той се върти в него район.И аз,онзи ден го видяхи се зачудих кой е,защото не е с летите джанти.
                              мммм да. аз бях. вечерта се бяхме събрали на купон. момчето ми каза, че съм запушил комшията му. слязах да местя колата ама то грам място няма там вечер. бях и малко пиинал и мястото ми се стори много подходящо, но на сутринта щях да припадна като видях какво съм сторил колата сега е със зимни гуми затова ги няма летите джантите
                              Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                              Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                              Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Обиколих България за 3 дни. Ако никой не ме е забелязал значи подозренията са ми верни... колата е толкова мръсна, че не само стикерите, ами и цвета и номера не се виждат вече ...
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X