Сливенско Стило със стикер на стъклото отзад на влизане в Ст.загора мисля на 14 декември.Варненско Пунто черно до университета във Велико Търново вчера.Освен стикера на форума има и някакви Монстер стикери.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Още не сте ме видели, ама да си кажа предварително На 12.01.2012 някой може да забележи тъмно-синя русенска Марея в Бяла -русенско, а по-късно и в Плевен около медицинския :D Има голям стикер на форума на задното съкло. Ако я видите - аз бях
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Тази вечер около 20:30 часа на по Цариградско точно до шела преди отбивката за Младост, едно червено Купе с 1170 или нещо подобно, Колегата да си регулира фаровете че някъде ще му се сърдят.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Вчера беше засечена колежката Ирка на светофара на Черни връх и Сребърна . Късно я видях иначе щях да свирна .
Колежката Ирка работи в Спорт Депо на Сребърна и често се мотае по ония светофари. Като имаш време - обади се за по кафе. Ама не се мотай много, че март месец ни местят оттам.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Сиво или сребристо Пунто МК1, днес около 17 часа, на кръстовището на Околовръстен път и улица "Любляна". Колата беше с ксенон, тъмни задни стъкла и голям надпис PIONNER на задния прозорец...
Браво с неизвестен цвят и номер и малък стикер на задното стъкло, натоварено с бая народ, изпреварено и освиркано около 16.15 по магистрала Хемус преди последния тунел посока София.
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Кой беше колегата тази сутрин на кръстовището при Кауфланд до затвора Номер не видях, че толко ми се спеше след работа, че не е истина ако не се лъжа браво бордо с голям стикер....имаше и нещо кръгло но не видях дали има и малък
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Сиво или сребристо Пунто МК1, днес около 17 часа, на кръстовището на Околовръстен път и улица "Любляна". Колата беше с ксенон, тъмни задни стъкла и голям надпис PIONNER на задния прозорец...
миии ако не се лъжа тва е колата на брадчеда bmw_speed91
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
И в бургас е засичано това пунто. Вчера се разбипках на един колега с браво (синио) пред общината той май са шашна от бипкането ма не го познавам ша се представи ли кой е?
Коментар