Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eusunt написа:
    kal0yanch40 написа:
    eusunt днес в 14:25 на кръговото,до ОМВ и M’c Drive.
    Аз бързах да взема едно момиче от ОМВ-то и изобщо не съм те забелязал
    За момиче винаги се бърза,че някой да не те изпревари :D .Нямаше как да ме видиш,бях в насрещното и бях с 3 гърлената бегачка .
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

xctr написа:
      Тази вечер тъмно червено-бордо Стило със големия стикер отзад и ВР номер в София - кв. Лагера?Предполагам че колегата е на гости, защото в тоя район сме много близо аз и pecata дето е буквално в съседния блок на този до който беше спряна колата.
      Не съм на гости колега,тук живея в 37 блок.Редовно се оглеждам в квартала,но до сега не съм срещал съфорумци
      ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

fRuStRatE написа:
        xctr написа:
        Тази вечер тъмно червено-бордо Стило със големия стикер отзад и ВР номер в София - кв. Лагера?Предполагам че колегата е на гости, защото в тоя район сме много близо аз и pecata дето е буквално в съседния блок на този до който беше спряна колата.
        Не съм на гости колега,тук живея в 37 блок.Редовно се оглеждам в квартала,но до сега не съм срещал съфорумци
        П.П ---> Студент съм,през седмицата пребивавам тук,Събота и Неделя пътувам за Враца.
        ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

kal0yanch40 написа:
          Ако не се бъркам,днес видях колегата la squadra azzurra,на изхода на JUMBO.
          Мда, за "Джъмбо" си признавам
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ловешко Браво, ОВ 77.., около 17-30 ч., на горният паркинг на МОЛ-а...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
              Това е синът ми keymaster Той вече 6-7 години е "бургазлия". Даже ми е чудно, че толкова късно е "засечен" от местните колеги...
              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
                Това е синът ми keymaster Той вече 6-7 години е "бургазлия". Даже ми е чудно, че толкова късно е "засечен" от местните колеги...
                Ако нешари много из града.Но защо не идва на срещите ни,в неделя?
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Доколкото знам е ходил 1-2 пъти. Било е в началото.
                  FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                  FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Днес около 12.30 от Овча Купел1 до Красно село карахме с колега с червена Brava с номер ВР 00..... малък стикер на задното стъкло ...кой е колегата комшия да си признава
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Цариградко колега с тъмно синя Мареа комби, с лепенка на горния десен ъгъл. с номер CA 8.... няма такова престрояване :D :D :D
                      Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                      Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Днес от Техномаркет люлин колега със софийско браво сив металик си купи СД на LG да си признава кой е
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

stivst написа:
                          Аз пък редовно като ходя в Бургас го засичам, но все забравям да пиша... а и не бях сигурен дали е той.

Коментар

Днес около 14:15 бяло Пунто СА 2829 на бул. Тодор АЛександров.
                            ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Снощи около 21-21:30 беше засечен Deivid пешком по главната в посока от Макдоналдс към х-л "България".
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Вчера вечерта на симеон при билата имаше едно стило паркирало ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X