Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Надежда 1 Тъмно синя Брава СА 1810 .... спряна на паркинга през Рицката с голям стикер отзад и един от малките (уголемена версия) в дясно пак отзад но залепен от външната страна. На колегата му е изгоряла боята жестоко и като, че ли не се кара въобще тази брава. Има и "модификация" на предната броня.Кой е комшията?
    Skoda AMfabia 1.2 12v
    exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Вчера на НДК сиво браво с номер 2007 или нещо от тоя род.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

BolgAryan написа:
        Днес около 6 след обяд карах, свикрах и светках зад една пазарджишка Брава с малък стикер в средата на задното стъкло на Малинов и после по Сахаров, но не съм сигурен дали колегата ме видя и разбра за какво беше цялата симфония :D
        Признавам си без бой,аз бях. Разбрах те още от първото присвирване,колега.Вярно голяма симфоня беше.

Коментар

Днес в двора на Александровска болница,да си казва кой е с жълтите джанти и жълтия стикер на форума!!!
          Прикачени файлове
          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

runner към 8.30 в задръстването пред Бриколаж-а
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Бяло Пунто с малкия стикер на задния прозорец С/СА 7612 беше засечено рано сутринта до 26 поликлиника в Люлин Мисля че и преди съм засичал това Пунто, но да го караше колежка, но този път не беше тя
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Вчера около обяд беше засечено таксито на Kik73 до една бензиностанция в Дружба,опитах се да свирна но клаксона отказа да съдейства.Тази сутрин Бравата на Оги паркирана от другата страна на Слатинска.
                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Точно под офиса ни...преди няма 5 минути. Да се разпознае колегата.
                  Прикачени файлове

Коментар

Вчера (четв.) - червено браво с големия стикер, на Позитано и Княз Борис, около 18:45, паркирано в нарушение. Колега, не се паркира така, трябва да си на 5 метра от кръстовището. Даниел Спасов - тя цял ден си отлежа там, тен хваща. Днес беше доста добър ден да протестирам срещу цените на горивата по един по-разумен начин - като не я карах, а отидох на работа с колело. Спестих литър гориво.

Коментар

Е ... да не казвам кой видях на мача на Славия днес в Овча Купел ... по-скоро колата му де ... иначе не го познавам ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

С kiler_4o се засякохме на Бояна тази вечер, поздрави!
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

ogi28b написа:
                          Вчера (четв.) - червено браво с големия стикер, на Позитано и Княз Борис, около 18:45, паркирано в нарушение. Колега, не се паркира така, трябва да си на 5 метра от кръстовището. Даниел Спасов - тя цял ден си отлежа там, тен хваща. Днес беше доста добър ден да протестирам срещу цените на горивата по един по-разумен начин - като не я карах, а отидох на работа с колело. Спестих литър гориво.
                          Аз пък в същия ден видях сива Брава с отворени прозорци и я прерових набързо,докато собственика й зяпаше в един магазин. Колега,не се оставя така колата,трябва да се вдигат прозорците.

Коментар

Днес около 14:45 бяла Мареа комби с големия стикер се движеше от Сточна гарав посока Подуене. Бях далечко за да видя номер, и да свиркам.
                            Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес имах две попадения,към 10 сутринта едно браво бордо в Смирненски, а към 14 мисля,че беше Браво с Кюстендилска регистрация на авто гара Юг.
                              ex. punto elx 1.2i
                              Lancia Libra 1.6

Коментар

Вчера на Лъвов мост се поздравихме с колегата beast31 .. Аз толкова се чудех от къде ми е познато това Пунто и накрая се сетих,че съм те виждал в квартала ми доста пъти.. :D

Коментар

Working...
                                X