Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светло синьо Браво с бежова броня в Ахелой,до Лукойл.Колата явно от скоро е със стикер,защото сравнително често минавам от там,а за първи път го забелязвам.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Irka_fihi написа:
      Тази вечер, около 22ч., в района на Техническия университет, бе засечен ice flame. Не знам само аз какво правех там и как успяхме да се видим, разпознаем и даже поздравим. Другият път да се спреш, да разменим поне 2 лафа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
      хах... бързах за пиене другия път обещавам да се спра
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Сребристо пловдиско браво, с малък кръгъл стикер залепен на долу в ляво на задния прозорец, паркирано на ул.Любляна и ул.Драгоман в София, днес около 16 и 30.

Коментар

В Плевен се движи една учебна Брава, дизел, сребриста.Колега, толкова ти пуши таралясника, че онзи ден ме отрови по баира към Езикова гимназия. Ако имам преса за вторични, с удоволствие ще ти направя каруцата на баличка!
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

По обяд преди Мол Сердика видях колега със сиво Пунто МК1 с големия стикер, пуснах едни авариики, че бибитката не работи, не знам дали е видял. 4529 или нещо подобно беше номера. И няколко пъти мяркам червено Браво до НБУ - пак с голям стикер.Аз нямам стикер, но капачката на резервоара е залепена с изолирбанд, та бие на очи. :D
            ex Punto '95 1.1
            Lancia Y 1.1
            Bravo HGT 2.0 20V
            Supermoto!

Коментар

вече няколко пъти засичам в Бургас бяло Типо със софийски номер С 01... с голям кръгъл стикер на малкото задно стъкло и пернишки отзад.днес по обяд в центъра на ул. Мара Гидик и после карах след него от Трапезица по Струга до болницата....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Кой пазаруваше днес в Кауфланд - Надежда около 16 часа - черно браво с номер Х 9163 ?? и малък стикер залепен на задния прозорец???

Коментар

Днес по обяд при телевизионната кула тъмно Браво с малък стикер :D
                  FIAT Marea ex
                  FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Снощи около 21 часа на центара в Банско сиво пунто гт с черни джанти и челен кулер номера беше С или СА 8531 или 8351 нещо от сорта
                    Punto GT Lover !

Коментар

я да си признае колегата днес, какво е правил в УНИБИТ, колега по университет ли ми е или просто е минавал.после го видях към 13:00 да влиза да зарежда в ОМВто докато аз пък излизах.
                      Прикачени файлове
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Преди малко тъмно синя мареа комби с големия стикер в квартал Диана в последния момент видят колегата като слязох от колата :D

Коментар

donnna написа:
                          вече няколко пъти засичам в Бургас бяло Типо със софийски номер С 01... с голям кръгъл стикер на малкото задно стъкло и пернишки отзад.днес по обяд в центъра на ул. Мара Гидик и после карах след него от Трапезица по Струга до болницата....
                          На Алекс типото си засякъл.Идва си и на срещите ,ама ти не идваш.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ето това браво го засичам често в района където работя. Някой познава ли се ?
                            Прикачени файлове
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Fihi преди около час на АМ "Тракия" ... много бърза тая Marea
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

да си признае кой е с тъмно синьо Браво с малък стикер паркирано пред една къща на влизане в Смолян, вдясно(кв.Бункера май беше).
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X