Светло синьо Браво с бежова броня в Ахелой,до Лукойл.Колата явно от скоро е със стикер,защото сравнително често минавам от там,а за първи път го забелязвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Тази вечер, около 22ч., в района на Техническия университет, бе засечен ice flame. Не знам само аз какво правех там и как успяхме да се видим, разпознаем и даже поздравим. Другият път да се спреш, да разменим поне 2 лафа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
В Плевен се движи една учебна Брава, дизел, сребриста.Колега, толкова ти пуши таралясника, че онзи ден ме отрови по баира към Езикова гимназия. Ако имам преса за вторични, с удоволствие ще ти направя каруцата на баличка!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
По обяд преди Мол Сердика видях колега със сиво Пунто МК1 с големия стикер, пуснах едни авариики, че бибитката не работи, не знам дали е видял. 4529 или нещо подобно беше номера. И няколко пъти мяркам червено Браво до НБУ - пак с голям стикер.Аз нямам стикер, но капачката на резервоара е залепена с изолирбанд, та бие на очи. :Dex Punto '95 1.1
Lancia Y 1.1
Bravo HGT 2.0 20V
Supermoto!
Коментар
-
вече няколко пъти засичам в Бургас бяло Типо със софийски номер С 01... с голям кръгъл стикер на малкото задно стъкло и пернишки отзад.днес по обяд в центъра на ул. Мара Гидик и после карах след него от Трапезица по Струга до болницата....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:вече няколко пъти засичам в Бургас бяло Типо със софийски номер С 01... с голям кръгъл стикер на малкото задно стъкло и пернишки отзад.днес по обяд в центъра на ул. Мара Гидик и после карах след него от Трапезица по Струга до болницата....
Коментар
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар