Днеска на мача в ямбол срещу миньор засякох пернишко купе пред стадиона цвят бордо несъм сигурен дали имаше стикер
Пернишкото (радомирско) купе е на колегата Skip, който много рядко вече влиза във форума. Няма актуален стикер.Аз пък го засякох Skip вчера между Нова и Стара Загора, разминахме се.Интересно ми е за кой ли е викал на мача П.П. Живее в Ямбол.Аз вчера в СЗ зассякох едно тъмно синьо Браво, паркирано пред блок в кв. Кольо Ганчев, покрай булеварда... Малко преди Баумакс (или след...). Имаше малък стикер на задното стъкло.
Пунто мк 2 на околовръстното днес ... с над 60 се движеше ... значи е JTD :D Да си оправиш отзад диода на номера, колега че премигва :D
мммм аз и не съм JTD а 1,2 8V 60 кончета а ти на тази алфичка защо не си закичил поне един нашенски стикер ии знам че примигват диодите имам малко работа там ии наш колега до 3 блок на ТУ-София Брава Софииска ама рег не помня с диодни стопове ми се видя
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
а ти на тази алфичка защо не си закичил поне един нашенски стикер
Е за да има малко мистерия ... в първия момент и ти ме гледаше стреснато малко :D Иначе просто не искам стикери на тая, щото ще затъмня джама и ще боядисвам тавана черен по-натам, та ... ще съсипе идеята :D
Двама колеги редовно ги засичам.Бравото до 16 блок в Дървеница,а пунтото зад Либрата в Ст. Град.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
а ти на тази алфичка защо не си закичил поне един нашенски стикер
Е за да има малко мистерия ... в първия момент и ти ме гледаше стреснато малко :D Иначе просто не искам стикери на тая, щото ще затъмня джама и ще боядисвам тавана черен по-натам, та ... ще съсипе идеята :D
ааа няма лошо и да в първият момент малко се зачудих за за кво свири ( и му теглих една по инерция де) и после те гоних дооо любляна бях кола зад теб или до теб
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Абе към 21:00 освирках едно двуврато пунто синио МК1 на кръговото на славейков..първо той бипна инак немаше да са загледам понеже имах спешно одение до Ветрен. И все пак кой беше? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Абе към 21:00 освирках едно двуврато пунто синио МК1 на кръговото на славейков..първо той бипна инак немаше да са загледам понеже имах спешно одение до Ветрен. И все пак кой беше? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Сигурно ще да е бил Куни(donnna).А теб не те ли освирка някой в М.рудник тая вечер към20:40?Тъкмо до левият 90градуса завой преди да поемеш към околовръстното на комплекса
Коментар