Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    В понеделник, към 8ч. сутринта, колега с бяла Брава и малкия стикер на страничното стъкло се "мотаеше" на ул. Сребърна (София). Номера вече го забравих, а и нямаше къде да го запиша. Беше с някаква униформа на СОТ или нещо такова и май си пазаруваше в магазина за авточасти ли, кво ли...Може и да се е усетил за какво иде реч, щото зяпах колата като невидяла и се оглеждах за водача. После младежът ме подмина с лека усмивчица на уста.
    Аз бях ... :D там ми е работното място в това гумаджиино :D и аз седа и гледам някаква позната физиономия ама викам това тя ли е не е ли ...
    Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Черно Браво, номер СА2215ХМ, с малкия стикер изобразяващ профилна картинка на Браво с надпис по средата "Fiat-bg.prg" залепен под десният стоп.Паркирал на -2 на 8ма сграда на Бизнеспарк Младост - София.Поздрав от колегата с червеното Браво, паркирал точно зад теб
      Fiat Bravo 1.8 16V
      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Днес към 11часа,засякох на кръговото,за меден рудник,черно Браво,със сиви фарове.Мисля,че беше колегата batproho,но не видях стикер,на задното стъкло.Така,че ако е той,да си каже.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Тази вечер на бензиностанция Еко на цирковата - форумско зелено браво с много затъмнени стъкла... чак колегата не се виждаше вътре - В 6244 КН.

Коментар

Тази сутрин към 7:15 колега със синьо Пунто І( стикери всякакви) излизаше от Шел-а на Красна поляна преди кръстовището с бул."К.Величков". Пуснах те( синьо БравоІ), после видях че си със стикери и свирнах 2-3 пъти, но май не ме забеляза... :D

Коментар

Кой е този колега, дето не съм го виждал на срещите.
              Прикачени файлове

Коментар

Ямболско браво с номер 8971 (или подобно) беше засечено в центъра на Бургас (пиците в центъра) около 22:31 и мина точно покрай мене.. чак след като зави от уличката и тръгна в посока Ботев-а, тогава видях, че има стикер..
                Fiat Punto MK2 Sporting
                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Преди половин час светло-синьо Браво 6691 (или подобна комбинация) в Толстой. Беше спрял пред едно зелено браво без отличителни форумни белези :D Колега, откъде си взел добавките за фаровете ?
                  In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

curko написа:
                    Тази сутрин към 7:15 колега със синьо Пунто І( стикери всякакви) излизаше от Шел-а на Красна поляна преди кръстовището с бул."К.Величков". Пуснах те( синьо БравоІ), после видях че си със стикери и свирнах 2-3 пъти, но май не ме забеляза... :D
                    аз аз въобще не съм обърнал внимание , че внимавах някой да не ме отнесе,че излизането от там е много гадно.
                    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

///// написа:
                      Тази вечер на бензиностанция Еко на цирковата - форумско зелено браво с много затъмнени стъкла... чак колегата не се виждаше вътре - В 6244 КН.
                      Снощи същото зепено браво с големия стикер на задното стъкло беше засечено пред Happy-то на гарата Може заедно да сме хапвали :D
                      Bravo 1.6 16v
                      Mondeo 97 1.8TD

Коментар

Сребристо Браво със малкия стикер и номер РВ 5751 -- чакаше на прелеза

Коментар

Вчера пред 1-ви блок на ТУ (Ректората) Радо (liverpool235) се направи на приятно разсеян на упоритото махане от моя страна
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Снощи вечерта около 11 пред Бакарди в Студ. град червено Фиат Брава СА1740 с големия и малкия стикер

Коментар

Снощи около 17:00 в Младост светло синьо Браво (май беше) с големия стикерна бул. Йерусалим на светофара чакаше за ляв завой, свирнах като го подминавах,не знам колегата дали разбра защо.
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Току що сиво стило с голям стикер,не видях точно номера но беше РА **** ВВ ,мина през 1ви блок и сви надолу към Техническия.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X