В понеделник, към 8ч. сутринта, колега с бяла Брава и малкия стикер на страничното стъкло се "мотаеше" на ул. Сребърна (София). Номера вече го забравих, а и нямаше къде да го запиша. Беше с някаква униформа на СОТ или нещо такова и май си пазаруваше в магазина за авточасти ли, кво ли...Може и да се е усетил за какво иде реч, щото зяпах колата като невидяла и се оглеждах за водача. После младежът ме подмина с лека усмивчица на уста.
Аз бях ... :D там ми е работното място в това гумаджиино :D и аз седа и гледам някаква позната физиономия ама викам това тя ли е не е ли ...
Черно Браво, номер СА2215ХМ, с малкия стикер изобразяващ профилна картинка на Браво с надпис по средата "Fiat-bg.prg" залепен под десният стоп.Паркирал на -2 на 8ма сграда на Бизнеспарк Младост - София.Поздрав от колегата с червеното Браво, паркирал точно зад теб
Днес към 11часа,засякох на кръговото,за меден рудник,черно Браво,със сиви фарове.Мисля,че беше колегата batproho,но не видях стикер,на задното стъкло.Така,че ако е той,да си каже.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Тази сутрин към 7:15 колега със синьо Пунто І( стикери всякакви) излизаше от Шел-а на Красна поляна преди кръстовището с бул."К.Величков". Пуснах те( синьо БравоІ), после видях че си със стикери и свирнах 2-3 пъти, но май не ме забеляза... :D
Ямболско браво с номер 8971 (или подобно) беше засечено в центъра на Бургас (пиците в центъра) около 22:31 и мина точно покрай мене.. чак след като зави от уличката и тръгна в посока Ботев-а, тогава видях, че има стикер..
Преди половин час светло-синьо Браво 6691 (или подобна комбинация) в Толстой. Беше спрял пред едно зелено браво без отличителни форумни белези :D Колега, откъде си взел добавките за фаровете ?
Тази сутрин към 7:15 колега със синьо Пунто І( стикери всякакви) излизаше от Шел-а на Красна поляна преди кръстовището с бул."К.Величков". Пуснах те( синьо БравоІ), после видях че си със стикери и свирнах 2-3 пъти, но май не ме забеляза... :D
аз аз въобще не съм обърнал внимание , че внимавах някой да не ме отнесе,че излизането от там е много гадно.
Снощи около 17:00 в Младост светло синьо Браво (май беше) с големия стикерна бул. Йерусалим на светофара чакаше за ляв завой, свирнах като го подминавах,не знам колегата дали разбра защо.
Току що сиво стило с голям стикер,не видях точно номера но беше РА **** ВВ ,мина през 1ви блок и сви надолу към Техническия.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар