Сутрина пред моя блок точно до мойта кола се беше гарирало едно Сейченто червено много лачено, няма стикер, но знам, че е на колега от форума, другия път да се обади
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Черно Браво днес около 19 часа с малкия стикер в ляво на "Тодор Александров" преди пресечката на "Опълченска". Благодарско че ме пусна да мина пред теб колега за съжаление не успях да видя нито номер нито позната физиономия в тъмницата Аз бях "нарушителя" с плевенската Брава Пс. Много добре ти свети ксенона и НЕ заслепява в огледалата - Правилно регулирани разбира се :РSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
petio4528 написа:Днес сутринта на бензиностанция Лукоил в Кършака,видях закъсала колежка с сиво Пунто мк1.Не е могла да запали май и я дърпаха.Мисля,че се сещам коя е но не и помня ника,но май има постоянни проблеми с колата.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:Засечено беше синьо пунто МК1 до "Борисовата" градинка с рег. номер А403*ВТ с голям стикер на задното стъкло към събота към 12:30 на обядFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
мииии мисля че няма нужда да споменавам кой е това тои се познава а и не само той днес пред 3 блок на ТУ СофияШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
В понеделник, към 8ч. сутринта, колега с бяла Брава и малкия стикер на страничното стъкло се "мотаеше" на ул. Сребърна (София). Номера вече го забравих, а и нямаше къде да го запиша. Беше с някаква униформа на СОТ или нещо такова и май си пазаруваше в магазина за авточасти ли, кво ли...Може и да се е усетил за какво иде реч, щото зяпах колата като невидяла и се оглеждах за водача. После младежът ме подмина с лека усмивчица на уста."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар