Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сутрина пред моя блок точно до мойта кола се беше гарирало едно Сейченто червено много лачено, няма стикер, но знам, че е на колега от форума, другия път да се обади
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

брава А1267 на паркинга на Технополис, днес между 1:30 и 3 някъде
      Fiat Punto MK2 Sporting
      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

здр

Засечено беше синьо пунто МК1 до "Борисовата" градинка с рег. номер А403*ВТ с голям стикер на задното стъкло към събота към 12:30 на обяд

Коментар

Черно Браво днес около 19 часа с малкия стикер в ляво на "Тодор Александров" преди пресечката на "Опълченска". Благодарско че ме пусна да мина пред теб колега за съжаление не успях да видя нито номер нито позната физиономия в тъмницата Аз бях "нарушителя" с плевенската Брава Пс. Много добре ти свети ксенона и НЕ заслепява в огледалата - Правилно регулирани разбира се :Р
          Skoda AMfabia 1.2 12v
          exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Хах..Тя тая брава А1267 си стои там винаги от 9,30-18-00ч.хихихихихихи.Аз там държа кар аудио монтажния център на ТЕХНОПОЛИС. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Благодарско на Красъо за стикера и ключодържателя
              FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

petio4528 написа:
                Днес сутринта на бензиностанция Лукоил в Кършака,видях закъсала колежка с сиво Пунто мк1.Не е могла да запали май и я дърпаха.Мисля,че се сещам коя е но не и помня ника,но май има постоянни проблеми с колата.
                ААааааа няма такава наредба за Пунтичконе беше палено 2 месеца, нормално да ме дърпат що не дойде да бутнеш
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Днес около 14:00 часа на кръстовището на България и Гешов беше видяна колежка със сива Брава 2770 или 2772 нещо такова
                  ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Тази сутрин - около 09:40 пред ТУ-София засечено тъмно Браво СН..... с малкия стикер. Свирнах на колегата, но не съм сигурен, че разбра защо
                    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

ААааааа няма такава наредба за Пунтичконе беше палено 2 месеца, нормално да ме дърпат Mr. Greenщо не дойде да бутнеш Mr. Green Ами аз като те видях вече те дърпаха,иначе щях да дойда.
                      ex. punto elx 1.2i
                      Lancia Libra 1.6

Коментар

fRuStRatE написа:
                        Днес около 14:00 часа на кръстовището на България и Гешов беше видяна колежка със сива Брава 2770 или 2772 нещо такова
                        Аз.

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
                          Засечено беше синьо пунто МК1 до "Борисовата" градинка с рег. номер А403*ВТ с голям стикер на задното стъкло към събота към 12:30 на обяд
                          аз съм... оставих го там и ходихме да търсим зимни гуми и джанти на един приятел с неговата кола...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

мииии мисля че няма нужда да споменавам кой е това тои се познава а и не само той днес пред 3 блок на ТУ София
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

В понеделник, към 8ч. сутринта, колега с бяла Брава и малкия стикер на страничното стъкло се "мотаеше" на ул. Сребърна (София). Номера вече го забравих, а и нямаше къде да го запиша. Беше с някаква униформа на СОТ или нещо такова и май си пазаруваше в магазина за авточасти ли, кво ли...Може и да се е усетил за какво иде реч, щото зяпах колата като невидяла и се оглеждах за водача. После младежът ме подмина с лека усмивчица на уста.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

reter-a към 9 сутринта в района на гарата в посока към пощата
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X