Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Току що в Дружба на параклиса Браво ЕН 9342 :D
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днес сутринта на бензиностанция Лукоил в Кършака,видях закъсала колежка с сиво Пунто мк1.Не е могла да запали май и я дърпаха.Мисля,че се сещам коя е но не и помня ника,но май има постоянни проблеми с колата.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

krasio_79bs беше забелязан.. предполагам на паркинга до тях :DБраво СА2007 паркирано до морската градина в Бургас около 14:30 също беше засечено
        Прикачени файлове
        Fiat Punto MK2 Sporting
        Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Ще ти опна ушите ,ако не се обадиш другият път.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Ще ти опна ушите ,ако не се обадиш другият път.
            Нямаше как.. с колата вдясно (фабийката) дойдохме само да оставим леля ми и лапетата на рожден ден и ходихме на малко селски фитнес.. дръвца, зеле..
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Черно пунто МК1 пет врати, с номер 5567, преди 2-3 часа в Овча купел. Свирнах на колегата, върна и той.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

petio4528 написа:
                Днес сутринта на бензиностанция Лукоил в Кършака,видях закъсала колежка с сиво Пунто мк1.Не е могла да запали май и я дърпаха.Мисля,че се сещам коя е но не и помня ника,но май има постоянни проблеми с колата.
                Най вероятно е колежката mims

Коментар

Днеска като си пътувах от Горна Оряховица видях сива марея комби с големия стикер с номер ВТ8668 хх.Кой бе колегата ?
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Вчера (сряда) срещу мола на Стамболийски беше забелязано паркирано бяло Бравос номер С или СА 3245 с малкия стикер на задния прозорец.
                    Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес около 15:45 до Манджа стрийт в Студентски град беше видяно браво (тъмен цвят) а рег. номер СО7213
                      ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

Днес по Гешов (кръстовището с България) около 16:30 сива мареа комби HLX. Караше я жена която засичам вече няколко пъти и никога не ми обръща внимание докато ме изпреварва. За това реших днес да не я освирквам да не я притеснявам излишно. Колата има малък стикер отстрани, а отзад голям само адреса на форума без логото(малко не се вижда на снимката ама... ).явно често я кара колата пък някой друг и е налепил стикерите (или така я е купила)
                        Прикачени файлове
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

всеки ден виждам бяла мареа комби в търново с номер 0006 с големия стикер,минава покрай КАТ (работя в Ауто хит) и също така всяка вечер виждам пунто GT долу на булеварда под КАТ паркирано бяло с черен покрив
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Черна Марея с големия кръгъл стикер отзад паркирана на бул.Шипченски проход след 1 РПУ.
                            Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Днес сутринта в 11.30 тъмно синьо Пунто с малък стикер на задното стъкло в Хаджи Димитър .
                              Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

ivailo rachev написа:
                                всеки ден виждам бяла мареа комби в търново с номер 0006 с големия стикер,минава покрай КАТ (работя в Ауто хит) и също така всяка вечер виждам пунто GT долу на булеварда под КАТ паркирано бяло с черен покрив
                                Мареата е на "Irfan" :D Пунтото на s00rryНа стратегическо място си да дебнеш форумни коли
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X