Преди час и нещо някой си колега с червена (бордо) Алфа 155 и голям стикер на ФИАТ Форум с пловдивски номер по пътя Раднево - Стара Загора показа на какво са способни италианките Аз бях дегизиран с един служебен Мерцедес, свирнах като го изпреварих, той помисли че искам да се гоним, свирна и ме отсвири Само така! Италиан пауър!
Днес около 18:00 не светофара на Кауфланд в кв. Банишора беше забелязано тъмно синьо Браво ГТ с голям стикер.Колегата забеляза,че го снимам и се поздравихме!!!
Прикачени файлове
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
Днес около 18:00 не светофара на Кауфланд в кв. Банишора беше забелязано тъмно синьо Браво ГТ с голям стикер.Колегата забеляза,че го снимам и се поздравихме!!!
Здравей колега, аз бях с това браво . Поздрави за теб и за много мераклийското ти браво, много яко изглежда.
Днес между 19:00 и 19:30 на отбивката след Лидъла до зеленчуковото пазарче в меден рудник освирках едно Пунто с лети джанти не успях да видя номера обаче! Дали е от форума този човек.
Вчера - килърчо в Бизнес Парка. Днес - Пазарджишко Браво с големия стикер на ОМВ на Г.М Димитров около 9 без нещо сутринта, после едно синьо Пунто МК1 с големия стикер мина покрай Химическия към 9. И накрая едно Браво в дианабад със стикер и цветенца по страничния прозорец - към 12 някъде.
Днес около 6 след обяд карах, свикрах и светках зад една пазарджишка Брава с малък стикер в средата на задното стъкло на Малинов и после по Сахаров, но не съм сигурен дали колегата ме видя и разбра за какво беше цялата симфония :D
Коментар