Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малеее, тя майка ти ми е почти наборка бе, Калояне!Пък братовчед ти по-малък от мене...Ма и аз съм кьорав да ти кажа...бях без диоптрите...

Коментар

Едно Браво 8881 в квартал Толстой до една железария.
      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
      ...and justice for all

Коментар

На Fen tempra жена му снощи на красна поляна я мернах ... ама и мигнах и не се усети ... сигурно защото бях с алфата ... Ама ,,, да я издам все пак да знае къде ходи :D
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ми сложи си един стикер Ичкине, или вече няма да ти подхожда Пък за наковлаждането /по варненски/ хич не ти се получава, този маршрут го знам р.s. Да ти е честита придобивката, хиляди безаварийни и само манекенки да возиш

Коментар

Марея в паркинга на Кауфланд На снимката не се вижда, ама си има форумен стикер колата.
            Прикачени файлове
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Вчера към 23:00 бяло Пунто СА1816.. с малкия стикер, паркирано до бензиностанция Gazcom в Младост 3...
              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
              Fiat Grande Punto 1.4
              Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

днес (понеделник) сутринта бях паркирал почти задница до задница с kiler_4o на служебния паркинг :Dkiler_4o, точно където беше паркирал преди да отидеш на обяд, има някакви пресни петна от масло, ако искаш провери за всеки случай дали имаш нещо общо P.S. и вземи ме намери в комуникатора Novakov, Nikolay
                Fiat Bravo 1.8 16V
                Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

AdViSoRa написа:
                  Това е бившето ми Браво

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                    днес (понеделник) сутринта бях паркирал почти задница до задница с kiler_4o на служебния паркинг :Dkiler_4o, точно където беше паркирал преди да отидеш на обяд, има някакви пресни петна от масло, ако искаш провери за всеки случай дали имаш нещо общо P.S. и вземи ме намери в комуникатора Novakov, Nikolay
                    Мерси, брат, но няма нужда да проверявам... знам откъде точно ми капе маслото :D Трябва да го оправя, ама нямам време напоследък Иначе си личи на кои места си паркирам всеки ден,а? :D

Коментар

AdViSoRa написа:
                      Същото Браво вчера следобяд паркирано на бул."Дондуков", но не видях да има стикери
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Някой разпознава ли се на тази снимка (от Италфеста е)?Днес са го видяли в Ямбол отново.Я бързо да ми се представи който е? Ако не виждате снимката - ето я тук:http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/ital...43031.jpg.html

Коментар

AdViSoRa написа:
                          Вчера сутринта в кръговото на надлез надежда , за малко да се ударим - аз него през средата
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Поздрави за колежката със сиво браво и голям стикер на задното стъкло, която засякох вчера (понеделник) към 18:00 по бул. Ал. Малинов
                            Fiat Bravo 1.8 16V
                            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Одеве на ул.Сребърна преди светофара с бул.Черни връх тъмно синьо Браво с малък кръгъл стикер на задното стъкло доло в ляво.Единият фар му светеше светло синьо другия нормално .Това стана към 20 без нещо
                              Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Видях колега с браво 1.6 с номер A8965 (?) в Меден Рудник, който може би се казва Емо?
                                Fiat Punto MK2 Sporting
                                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Working...
                                X