На Fen tempra жена му снощи на красна поляна я мернах ... ама и мигнах и не се усети ... сигурно защото бях с алфата ... Ама ,,, да я издам все пак да знае къде ходи :D
Ми сложи си един стикер Ичкине, или вече няма да ти подхожда Пък за наковлаждането /по варненски/ хич не ти се получава, този маршрут го знам р.s. Да ти е честита придобивката, хиляди безаварийни и само манекенки да возиш
Марея в паркинга на Кауфланд На снимката не се вижда, ама си има форумен стикер колата.
Прикачени файлове
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
днес (понеделник) сутринта бях паркирал почти задница до задница с kiler_4o на служебния паркинг :Dkiler_4o, точно където беше паркирал преди да отидеш на обяд, има някакви пресни петна от масло, ако искаш провери за всеки случай дали имаш нещо общо P.S. и вземи ме намери в комуникатора Novakov, Nikolay
днес (понеделник) сутринта бях паркирал почти задница до задница с kiler_4o на служебния паркинг :Dkiler_4o, точно където беше паркирал преди да отидеш на обяд, има някакви пресни петна от масло, ако искаш провери за всеки случай дали имаш нещо общо P.S. и вземи ме намери в комуникатора Novakov, Nikolay
Мерси, брат, но няма нужда да проверявам... знам откъде точно ми капе маслото :D Трябва да го оправя, ама нямам време напоследък Иначе си личи на кои места си паркирам всеки ден,а? :D
Някой разпознава ли се на тази снимка (от Италфеста е)?Днес са го видяли в Ямбол отново.Я бързо да ми се представи който е? Ако не виждате снимката - ето я тук:http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/ital...43031.jpg.html
Одеве на ул.Сребърна преди светофара с бул.Черни връх тъмно синьо Браво с малък кръгъл стикер на задното стъкло доло в ляво.Единият фар му светеше светло синьо другия нормално .Това стана към 20 без нещо
Коментар