Преди около 2 часа колега с червено Пунто 2 с номер СА 47** ** с малкия и големия стикер на задния джам пред ЛТУ (Лесото) посока метрото...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
xctr написа:BeLo написа:Одеве на Сливница видях една яка мацка със сива Брава, загледа се в Бравото, белким е регистрирана тук. Ако е - направо да си казва и да се женя за нея!ex Punto '95 1.1
Lancia Y 1.1
Bravo HGT 2.0 20V
Supermoto!
Коментар
-
dobrujanetza написа:Днес към 11.00ч на колелото на "Билла" на " 6-ти Септември" видях RACER GT, но беше много напред- и да свирех, нямаше да ме чуе.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Вчера към 16:30 на Жулио Кюри зад киното Изток. При първият опит да снимам и щяха да ме сгазят на втория се получи това:Да си признава кой е колегата. Аз докато паркирам и слезна, а и чак след това видях стикера. Не съм сигурен ама нещо май има проблем със вдигането на шофьорското стъкло или на мен ми се стори, че е много бавно или му трябва смазване Аз съм паркирал точно отсреща, виждам се на снимкатаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Днес по бул. Граф Игнатиев в Ямбол изпреварих тъмно златна Брава с голям стикер горе и голям кръгъл стикер долу вдясно. Щях да свирна, но го караше една възрастна дама, а до нея седеше възрастен господин. Предположих че са майката и бащата на някой и не свирнах. Номерът беше ямболски, но не го запомних.
Коментар
-
Immortal написа:Днес по бул. Граф Игнатиев в Ямбол изпреварих тъмно златна Брава с голям стикер горе и голям кръгъл стикер долу вдясно. Щях да свирна, но го караше една възрастна дама, а до нея седеше възрастен господин. Предположих че са майката и бащата на някой и не свирнах. Номерът беше ямболски, но не го запомних.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар