Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди около 2 часа колега с червено Пунто 2 с номер СА 47** ** с малкия и големия стикер на задния джам пред ЛТУ (Лесото) посока метрото...
    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

reter написа:
      Dimo_J написа:
      Колегата Ретер преди 20мин. на светофара на околовръсното
      Що нямаш стикер а?
      Щото съм под прикритие ... не съм се замислял ама ще взема да взема един стикер.

Коментар

xctr написа:
        BeLo написа:
        Одеве на Сливница видях една яка мацка със сива Брава, загледа се в Бравото, белким е регистрирана тук. Ако е - направо да си казва и да се женя за нея!
        Май си видял Inessita - http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=9855 Съжалявам че ще те разочаровам ама май е обвързана...
        Не знам дали е била тя, трябва ми снимка, за да видя дали е с кестенява къдрава коса, големи очи, големи и хубави устни и енергичен поглед.А да, бравата май беше с черни тасове, друго за колата не помня... :DИ одеве, към 20:15h на Шипченски проход видях едно тъмно синьо или черно браво с голям стикер на задния прозорец и голяма гола глава, ма не свирнах, щото само за поглед на пича ше му дадът 10 години на топло и ме фана шубето... :D
        ex Punto '95 1.1
        Lancia Y 1.1
        Bravo HGT 2.0 20V
        Supermoto!

Коментар

"с кестенява къдрава коса, големи очи, големи и хубави устни и енергичен поглед."... Ина е с права коса.Описанието отговаря на колежката NoName, ама кой знае...

Коментар

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

На мен ми се дощя само тези двете колежки да срещна
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

dobrujanetza написа:
              Днес към 11.00ч на колелото на "Билла" на " 6-ти Септември" видях RACER GT, но беше много напред- и да свирех, нямаше да ме чуе.
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

здр

Беше засечена зелена Фиат Брава на ул."Ботева" с рег. ЕН****BB с голям стикер на задното стъкло и пое към новата поща към 19:30

Коментар

Вчера към 19ч на МакДрайв тъмна брава В 2684 КТ освиркан докато минавах покрай него

Коментар

Вчера към 16:30 на Жулио Кюри зад киното Изток. При първият опит да снимам и щяха да ме сгазят на втория се получи това:Да си признава кой е колегата. Аз докато паркирам и слезна, а и чак след това видях стикера. Не съм сигурен ама нещо май има проблем със вдигането на шофьорското стъкло или на мен ми се стори, че е много бавно или му трябва смазване Аз съм паркирал точно отсреща, виждам се на снимката
                    Прикачени файлове
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

:D Днес към 17: и малко колегата Fihi ми даде път да се измъкна от паркинга на офиса( бул."Черни връх" малко преди околовръстното).Бях със служебната Соната.Мерси много за предимството.Не свирнах, защото клаксона й малко със собствено мнение- ту работи, ту не

Коментар

Червена Мареа с рег. КН.... нещо си бе засечен в село Първенец на излизане от магазинчето на Стоил.
                        Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp

Коментар

Днес в района на 4-ти корпус на ЮЗУ около 12:00 беше забелязано сиво пунто с готин карбонов таван.
                          Прикачени файлове
                          AUDI 1.8 20V TURBO
                          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Днес по бул. Граф Игнатиев в Ямбол изпреварих тъмно златна Брава с голям стикер горе и голям кръгъл стикер долу вдясно. Щях да свирна, но го караше една възрастна дама, а до нея седеше възрастен господин. Предположих че са майката и бащата на някой и не свирнах. Номерът беше ямболски, но не го запомних.

Коментар

David-Off написа:
                              Червена Мареа с рег. КН.... нещо си бе засечен в село Първенец на излизане от магазинчето на Стоил.
                              Ха ха. Видях те, че ме загледа, но не бях при Стоил.
                              FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
                              LPG System BRC Just

Коментар

Immortal написа:
                                Днес по бул. Граф Игнатиев в Ямбол изпреварих тъмно златна Брава с голям стикер горе и голям кръгъл стикер долу вдясно. Щях да свирна, но го караше една възрастна дама, а до нея седеше възрастен господин. Предположих че са майката и бащата на някой и не свирнах. Номерът беше ямболски, но не го запомних.
                                Е как не я позна .Майка ми идва днес в Ямбол,не е много възрастна,на 42 е.А мъжът до нея е бил браточед ми и той не е много възрастен,на 34 е.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X