Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    Поздрави на чистия врачанин готина ти е колицата
    Ооо ние врачанлий знаем как да си киприм колите макар,че аз нямам време кога да я започна мойта а ми трябва някой да ми помага

Коментар

Жълто Сейченто Спортинг Абарт в района на НДК днес ?
      Fiat Seicento Sporting 1998, Alfa 145 1.6 TS, KIA Sorento 2.5 CRDI
      Alfa 155 Silverstone - ex, Renault 19 GTS - ex, Opel Kadett 1.3 S - ex

Коментар

mims написа:
        Поздрави на чистия врачанин готина ти е колицата
        Благодаря, колежке Но тепърва ще се прави колата

Коментар

Днеска сутринта на ул. Сребърна до новия МОЛ където строят , сива Марея с оранжев надпис на задното стъкло EXTREME. Към 8 без 10 .
          Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

fal4o написа:
            Днеска сутринта на ул. Сребърна до новия МОЛ където строят , сива Марея с оранжев надпис на задното стъкло EXTREME. Към 8 без 10 .
            Днес по обяд софийско браво и една мареа СО....,между Пирдоп и Сопот.

Коментар

Петък вечер около 20:00 на излизане от паркинга на срелбището в София на Г.М.Димитров се разминахме с колега със оранжево Браво (ако не бъркам в тъмното) разменихме си поздрави нека си прзнае кой бе
              with SGNote & HTC Wildfire 8G
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Снощи на паркинга на Била Младост паркирах до синьо Пунто МК2 А1757.. Стикер не видях, но номера ми беше познат, та на shrek06 се оказа накрая Незнам дали се е усетил колегата, за 5 минути се разминахме
                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
                Fiat Grande Punto 1.4
                Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

Одеве на Сливница видях една яка мацка със сива Брава, загледа се в Бравото, белким е регистрирана тук. Ако е - направо да си казва и да се женя за нея!
                  ex Punto '95 1.1
                  Lancia Y 1.1
                  Bravo HGT 2.0 20V
                  Supermoto!

Коментар

Днес видях колега със стикер на форума на бул.Стамболийски с плевенска регистрация 83..., свирнах му, и той ме поздрави. После на светофара на бул. Ботев си помахахме.

Коментар

vili151279 написа:
                      Днес видях колега със стикер на форума , свирнах му, и той ме поздрави. После на светофара помахахме.
                      Колко романтично
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Колегата Ретер преди 20мин. на светофара на околовръсното

Коментар

Dimo_J написа:
                          Колегата Ретер преди 20мин. на светофара на околовръсното
                          Що нямаш стикер а?
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

BeLo написа:
                            Одеве на Сливница видях една яка мацка със сива Брава, загледа се в Бравото, белким е регистрирана тук. Ако е - направо да си казва и да се женя за нея!
                            Май си видял Inessita - http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=9855 Съжалявам че ще те разочаровам ама май е обвързана...
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

xctr написа:
                              BeLo написа:
                              Май си видял Inessita - http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=9855 Съжалявам че ще те разочаровам ама май е обвързана...
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

MartoModev написа:
                                vili151279 написа:
                                Днес видях колега със стикер на форума , свирнах му, и той ме поздрави. После на светофара помахахме.
                                Колко романтично
                                Марто, за колеги дето ми свиркат и махат, но не ми дават път на Раковска да пиша ли :D

Коментар

Working...
                                X