Вчера, на ул.Антим I видях страхотно стило жетеде! Е най-после да ми хареса пет вратият му вариант. Някой да ли познава собственика?А пък до пожарната на центъра, редовно има по едно купе: жълто със страхотни джанти и,или синьо с рекламни стикери и "татуси". п.п. лошото е,че никоя от споменатите коли не бе с форумски стикер ...
На съседа Стилото
НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Трябва да е накипри още мънинко тая кола... със стикер!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"
Ми,май бях аз на лов за промоционален PERLENBAHER :D Каква баничарка колега?Това е сезонен ,двуместен автомобил. Тоз ден беше гроздарка,предния ден беше тухларка и циментарка,скоро беше кучкарка,по късно ще е дърварка .........и т.н.Поздрави на всички.......
ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"
Ми,май бях аз на лов за промоционален PERLENBAHER :D Каква баничарка колега?Това е сезонен ,двуместен автомобил. Тоз ден беше гроздарка,предния ден беше тухларка и циментарка,скоро беше кучкарка,по късно ще е дърварка .........и т.н.Поздрави на всички.......
Е извиняваи,аз така им викам дано да не си се засегнал
Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли си
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли си
Марийче това Браво е регистрирано малко след на братовчедка ми бившото Браво, ама даже и на мен дето много помня цифри не ми е познато, явно си е някой чист Врачанин :D.
Марийче това Браво е регистрирано малко след на братовчедка ми бившото Браво, ама даже и на мен дето много помня цифри не ми е познато, явно си е някой чист Врачанин :D.
Аз съм чистия Врачанин :D Усетих се, че е форумско Типото чак като ме снимахте отзад :D Иначе го гледах Типото по навик за стикери, ама нищо не видях освен лепенката за газта и отпраших напред
Коментар