Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Трябва да е накипри още мънинко тая кола... със стикер!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Коментар
-
Re: здр
DEICIDE 666 написа:qnislav_88 написа:Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"
Коментар
-
Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли сиPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли сиFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:mims написа:Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар