Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    Вчера, на ул.Антим I видях страхотно стило жетеде! Е най-после да ми хареса пет вратият му вариант. Някой да ли познава собственика?А пък до пожарната на центъра, редовно има по едно купе: жълто със страхотни джанти и,или синьо с рекламни стикери и "татуси". п.п. лошото е,че никоя от споменатите коли не бе с форумски стикер ...
    На съседа Стилото
    НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Трябва да е накипри още мънинко тая кола... със стикер!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Преди 20-25мин излизащ на новата улица на Струга сива Брава регистрация В 5761 КР със спойлер. Нямаше как да сигнализирам бях с кракомобила :D

Коментар

Re: здр

qnislav_88 написа:
          Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"
          Ми,май бях аз на лов за промоционален PERLENBAHER :D Каква баничарка колега?Това е сезонен ,двуместен автомобил. Тоз ден беше гроздарка,предния ден беше тухларка и циментарка,скоро беше кучкарка,по късно ще е дърварка .........и т.н.Поздрави на всички.......
          ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Re: здр

DEICIDE 666 написа:
            qnislav_88 написа:
            Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"
            Ми,май бях аз на лов за промоционален PERLENBAHER :D Каква баничарка колега?Това е сезонен ,двуместен автомобил. Тоз ден беше гроздарка,предния ден беше тухларка и циментарка,скоро беше кучкарка,по късно ще е дърварка .........и т.н.Поздрави на всички.......
            Е извиняваи,аз така им викам дано да не си се засегнал

Коментар

dimaldim написа:
              Днес се запознах с колегата Kiselo. Поздрави!
              О колега не съм видял, че си писал Какво му форсираше на палиото тази вечер?
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                dimaldim написа:
                Днес се запознах с колегата Kiselo. Поздрави!
                О колега не съм видял, че си писал Какво му форсираше на палиото тази вечер?
                Подгрявах го
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

На Panteley пунтото във Варна, паркирано близост до морската градина днес.
                  Fiat Punto MK2 Sporting
                  Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли си
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Днес към 11.00ч на колелото на "Билла" на " 6-ти Септември" видях RACER GT, но беше много напред- и да свирех, нямаше да ме чуе.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

mims написа:
                        Днес на пътя от Велико Търново към Габрово се засякохме с Браво с големия стикер ВР 5642 БС. Свиркахме и махахме но не знам дали колегата се усети за кво става въпрос. Може би щото бяхме с Типото а то няма стикери. Някой разпознава ли си
                        Марийче това Браво е регистрирано малко след на братовчедка ми бившото Браво, ама даже и на мен дето много помня цифри не ми е познато, явно си е някой чист Врачанин :D.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                          mims написа:
                          Марийче това Браво е регистрирано малко след на братовчедка ми бившото Браво, ама даже и на мен дето много помня цифри не ми е познато, явно си е някой чист Врачанин :D.
                          Аз съм чистия Врачанин :D Усетих се, че е форумско Типото чак като ме снимахте отзад :D Иначе го гледах Типото по навик за стикери, ама нищо не видях освен лепенката за газта и отпраших напред

Коментар

Поздрави на чистия врачанин готина ти е колицата
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Преди малко на Брезовско шосе 2бр.Фиат Купе жълт и лилав караха заедно нямаха стикери на форума.

Коментар

здр

Засякано беше Фиат Брава златиста на цвят с голям стикер на задното стъкло,и ямболска рег. на магазин "Лидъл" в комлекс Меден Рудник около 14:00 днес

Коментар

Working...
                                X