Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

NIK_THE_FLASH написа:
    bachev написа:
    piftho написа:
    bachev написа:
    piftho написа:
    Тази сутрин около 8 часа сив металик Браво СА 3695 с колега от форума се поздравихме, Пътувахме един след друг до Бизнес парка.Да не работиш в парка някъде
    Аз И да в парка съм - Телелинк, а ти ?
    И аз също съм в парка. Сграда 8А Бритиш Американ Табако ....... ъ-ъ-ъ-ъ малко се получава като вица за двамата братя в бара А ти в коя сграда си ?!
    12A
    +1 за Бизнеспарка аз съм в 9та (за момента)и за да не е съвсем спам поста ми - поздрав за колегата с черното Пазарджишкото Браво с голям стикер на задното стъкло, с който се засекохме вчера към 22 на старата телевизионна кула.
    Ми колега, пиши да пием кафе некой път Аз съм на първия етаж
    Браво 1.6 16v 1996
    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

svilens написа:
      Това на кой от всички ни го казваш ?
      Fiat Bravo 1.8 16V
      Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
        svilens написа:
        Това на кой от всички ни го казваш ?
        Хаха...Да малко...На теб, колега Sorry за спама-а.Спирам.
        Браво 1.6 16v 1996
        Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Червено Типо на паркинга на Карфура със голям и малък стикер и рег.РВ 9346 XX

Коментар

Типо РА0290 паркирано на ул. Гладстон в Бургас
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Днес сутринта в центъра, бул. Цар Освободител, подсветнах изотзад на ямболска сива Алфа 156 Y 3211 .. Имаше фиатски стикер, както и от Алфа-форума. Та.. кой не ме видя?
              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
              Fiat Grande Punto 1.4
              Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

Добре аз защо никой не мога да видя :D а се оглеждам като гърмян заек и обикалям по принцип повече от половин София . Бяла брава с малък стикер отзад .
                Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Eliza написа:
                  Днес сутринта в центъра, бул. Цар Освободител, подсветнах изотзад на ямболска сива Алфа 156 Y 3211 .. Имаше фиатски стикер, както и от Алфа-форума. Та.. кой не ме видя?
                  Би трябвало да е Митенцето. Ако е била комби...

Коментар

Immortal написа:
                    Eliza написа:
                    Би трябвало да е Митенцето. Ако е била комби...
                    Мда, точно! И аз за него се сетих, само за номера не бях сигурна. Другия път ще съм по-нахална
                    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
                    Fiat Grande Punto 1.4
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

Днес се запознах с колегата Kiselo. Поздрави!
                      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Калинчо,днеска на моста на Захарна фабрика,да забеляза един бяло-оранжев бус да ти свирка и маха
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

fal4o написа:
                          Добре аз защо никой не мога да видя :D а се оглеждам като гърмян заек и обикалям по принцип повече от половин София . Бяла брава с малък стикер отзад .
                          Ми то и аз така колега :D Ама ще се оглеждам из квартала за бяла Брава.
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Около телевизионната кула към румънското снощи мацка със сива брава с големия стикер и малък, кръгъл стикер на задното стъкло. Май с русенски номер беше. бибитнах ама...

Коментар

здр

Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"

Коментар

Вчера, на ул.Антим I видях страхотно стило жетеде! Е най-после да ми хареса пет вратият му вариант. Някой да ли познава собственика?А пък до пожарната на центъра, редовно има по едно купе: жълто със страхотни джанти и,или синьо с рекламни стикери и "татуси". п.п. лошото е,че никоя от споменатите коли не бе с форумски стикер ...
                                Прикачени файлове
                                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
                                X