Тази сутрин около 8 часа сив металик Браво СА 3695 с колега от форума се поздравихме, Пътувахме един след друг до Бизнес парка.Да не работиш в парка някъде
Аз И да в парка съм - Телелинк, а ти ?
И аз също съм в парка. Сграда 8А Бритиш Американ Табако ....... ъ-ъ-ъ-ъ малко се получава като вица за двамата братя в бара А ти в коя сграда си ?!
12A
+1 за Бизнеспарка аз съм в 9та (за момента)и за да не е съвсем спам поста ми - поздрав за колегата с черното Пазарджишкото Браво с голям стикер на задното стъкло, с който се засекохме вчера към 22 на старата телевизионна кула.
Ми колега, пиши да пием кафе некой път Аз съм на първия етаж
Днес сутринта в центъра, бул. Цар Освободител, подсветнах изотзад на ямболска сива Алфа 156 Y 3211 .. Имаше фиатски стикер, както и от Алфа-форума. Та.. кой не ме видя?
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Fiat Grande Punto 1.4
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Добре аз защо никой не мога да видя :D а се оглеждам като гърмян заек и обикалям по принцип повече от половин София . Бяла брава с малък стикер отзад .
Днес сутринта в центъра, бул. Цар Освободител, подсветнах изотзад на ямболска сива Алфа 156 Y 3211 .. Имаше фиатски стикер, както и от Алфа-форума. Та.. кой не ме видя?
Би трябвало да е Митенцето. Ако е била комби...
Мда, точно! И аз за него се сетих, само за номера не бях сигурна. Другия път ще съм по-нахална
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Fiat Grande Punto 1.4
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Добре аз защо никой не мога да видя :D а се оглеждам като гърмян заек и обикалям по принцип повече от половин София . Бяла брава с малък стикер отзад .
Ми то и аз така колега :D Ама ще се оглеждам из квартала за бяла Брава.
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Около телевизионната кула към румънското снощи мацка със сива брава с големия стикер и малък, кръгъл стикер на задното стъкло. Май с русенски номер беше. бибитнах ама...
Вчера около 20:00 беше забелязана една баничарка или по точно пикапче с марката Фиат и с голям стикер отзад със скорпион ,на магазин "Лидъл" в к-с "Меден Рудник" срещу бензиностанция "Лукоил"
Вчера, на ул.Антим I видях страхотно стило жетеде! Е най-после да ми хареса пет вратият му вариант. Някой да ли познава собственика?А пък до пожарната на центъра, редовно има по едно купе: жълто със страхотни джанти и,или синьо с рекламни стикери и "татуси". п.п. лошото е,че никоя от споменатите коли не бе с форумски стикер ...
Прикачени файлове
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар