Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Гео Милев, на ул. Лидице, почти всеки ден, даже и днес, засичам сиво пунто 1.4 турбо с голям стикер на задния прозорец, ма все не уцелвам собственика... Ако се познае от описанието, че снимка нямам, да се обади - черпя по кафе срещу отваряне на капака.
    ex Punto '95 1.1
    Lancia Y 1.1
    Bravo HGT 2.0 20V
    Supermoto!

Коментар

Днеска до куклен театър/Стара Загора/бе забелчзан колегата Dragonheat.Присширнах , а дали ме шидч незнам.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ichkin написа:
        Огънчо мернах днес, на иван асен, ама тамън седнах, а той тамън ставаше и не вървеше да викам :D
        Тази седмица теб те виждам тамън два пъти На ул. "Иван Асен" те видях още докато спираше с Punto-то, предния път пък бързаше повече и от мен, когато се видяхме на ъгъла....P.S: "bachev" пък го видях пак на същото място от миналия път(пост) и горе-долу по същото време, ама като не гледа за FIAT-и пак не ме отрази
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Сутринта поздравих колега с черно стило на светофара на карулката при Бриколаж(люлин). Кой беше? :P
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Geraka маи мернах днес в Овча Купел. Зави от бул. Овча Купел, нагоре по Народно хоро, около 14:00 някаде.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
              Geraka маи мернах днес в Овча Купел. Зави от бул. Овча Купел, нагоре по Народно хоро, около 14:00 някаде.
              Със сигурност минах поне 4 пъти от там вчера. Аз обаче не съм те видял.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                Аз обаче не съм те видял.
                Аз те видях в последният момент, разминахме се, и само видях стикерите на стъклото .Днес сутринта, светло синьо (към зеленикаво) металик Пунто МК2, 3 врати, преди болницата по белодробни болести на ул.Хан Пресиян (продължение на ул.Здраве след "майчин дом"). Малък кръгъл стикер от лявата страна, на задният джам.
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Тази вечер около 17.30 часа на центъра в Сливен забелязах колега с тъмно сива (или нещо подобно)марея с номер СН 6862 ВВ. Имаше надпис "фиат форум българия"на задното стъкло. Да си признае кои е ще почерпя
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Снощи около 19:00 видях паркирано на тротоара на ул. Бреза в Нови Искър сиво Пунто. Номера го записах в телефона, но сега ме мързи да го вадя

Коментар

стило, цвят бордо, с голям стикер на задното стъкло забелязано днес около 19;00 на обръщалото на 94 и 280 в студентски град, номер С 6226 МС доколкот видях :D

Коментар

nedialk00 написа:
                        стило, цвят бордо, с голям стикер на задното стъкло забелязано днес около 19;00 на обръщалото на 94 и 280 в студентски град, номер С 6226 МС доколкот видях :D
                        --->
                        bachev написа:
                        Всички да се чувстват поканени на срещата в Студентски град- тази вечер в 19ч. обръщалото на автобуси 94 и 280 ( нежду УНСС и НСА ) - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=870
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

bachev написа:
                          piftho написа:
                          bachev написа:
                          piftho написа:
                          Тази сутрин около 8 часа сив металик Браво СА 3695 с колега от форума се поздравихме, Пътувахме един след друг до Бизнес парка.Да не работиш в парка някъде
                          Аз И да в парка съм - Телелинк, а ти ?
                          И аз също съм в парка. Сграда 8А Бритиш Американ Табако ....... ъ-ъ-ъ-ъ малко се получава като вица за двамата братя в бара А ти в коя сграда си ?!
                          12A
                          +1 за Бизнеспарка аз съм в 9та (за момента)и за да не е съвсем спам поста ми - поздрав за колегата с черното Пазарджишкото Браво с голям стикер на задното стъкло, с който се засекохме вчера към 22 на старата телевизионна кула.
                          Fiat Bravo 1.8 16V
                          Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Към 8:30 сутринта златиста Брава с голям стикер на ъгъла до книжарницата при "лакомата спирка" в Меден Рудник. Да се издава кой е
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Преди час и нещо на светофара на Хирургиите в Пловдив, засякох колега с черно Браво - РВ5384ВХ с голям стикер на задния джам. Снимах бързичко, ама не мога сега да кача снимката Някой разпознава ли се ?
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

spark написа:
                                Към 8:30 сутринта златиста Брава с голям стикер на ъгъла до книжарницата при "лакомата спирка" в Меден Рудник. Да се издава кой е
                                Виновен!Всъщност,по това време,баща ми я е карал.Но става въпрос за същата кола.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X