Вчера около 18:00 до ЦУМ беше засечен колега съсъ сива Мареа, със големия и малкия стикери номер 9234 (или нещо подобно). Докато се усетя да свирна бях го подминал.
Аз ще съм бил :D ( 9324 )Сутринта към 8:30 на бул" В. Левски" до университета се засякохме с колега с Браво ВТ 80.... , но не знам кой е
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Това е уното на колегата BAVARECA, не живее до Драма, ами държат със жена си едно павилионче в близост до хотела. Той просто не влиза често във форума. Между другото си търси запазено купе от уно но да е задължително двуврато и на добра цена, така че ако някой има да казва.
Снощи към 11.00 ч. видях "bachev" да излиза с Браво-то от новото ЕКО на бул. Ал.Малинов в ж.к."Младост" :P
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" Търси се..
Я да си признава колегата, кой е. Направо си ме подмина все едно не съм аз и на Живка няма форумски стикер! Нооооо... моята оптикаааааа... не пропуска! Както се казва в оня виц - "на мен и един патрон ми стига"!
Я да си признава колегата, кой е. Направо си ме подмина все едно не съм аз и на Живка няма форумски стикер! Нооооо... моята оптикаааааа... не пропуска! Както се казва в оня виц - "на мен и един патрон ми стига"!
Колко пъти съм ти казвал,че не ти се вижда добре стикера на това крило.Вземи да ти дам един да си го сложиш на едно друго място.Как звучи само.Хахахаха!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Тази сутрин около 8 часа сив металик Браво СА 3695 с колега от форума се поздравихме, Пътувахме един след друг до Бизнес парка.Да не работиш в парка някъде
Тази сутрин около 8 часа сив металик Браво СА 3695 с колега от форума се поздравихме, Пътувахме един след друг до Бизнес парка.Да не работиш в парка някъде
Аз И да в парка съм - Телелинк, а ти ?
И аз също съм в парка. Сграда 8А Бритиш Американ Табако ....... ъ-ъ-ъ-ъ малко се получава като вица за двамата братя в бара А ти в коя сграда си ?!
Коментар