Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ФИат

kosmotok написа:
    Днес към 19:30 на кръстовището на Била и Технополис на Царица Йоана засякох фиат браво сив металик с големия стикер отзад.Свирнах с една оранжева фиат панда с кит по целия заден ляв калник и приятелчето ме изгледа много странно Да се легитимира
    днес ако не ме лъже се разминах с подобна Панда към 20:00 срещу Джемини (бул.Европа)
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Вчера до един парк в Стара Загора засякох с телефона този колега с пловдивска регистрация 93 99 ВХ. Отзад беше с големия стикер. Снимах го малко папарашки, за да не будя много съмнение у околните, понеже доста оживен беше паркът :D
      Прикачени файлове
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

еее това е много известно браво само че незнам кой го е карал че шофьорите са му много...
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Преди малко засякох паркирано сребристо Bravo във района на Брезовско шосе със регистрация РВ 6932

Коментар

Ichkin написа:
            topuzko написа:
            Да си признават кой са следните:Черно Браво във Слатина с номер ** 8018 ** с голямия стикер около 14:00Малко след това ма бул. Св. Климент Охридски след светофара с ул. 8 Декември бях освиркан от бяла баничарка и шофьора доста ми поръкомахаЗелено Типо с номер започващ с РА на светофара и Цар Борис III в 17:30
            Бялата баничарка добло ли беше ?
            не съм сигурен дали беше добло
            Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
            Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

FIRE 8V написа:
              Вчера към 17.40-18.00 ч. "Sev" на светофара на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" и Бул. "България" :P
              възможно е :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: ФИат

todorshalev написа:
                kosmotok написа:
                Днес към 19:30 на кръстовището на Била и Технополис на Царица Йоана засякох фиат браво сив металик с големия стикер отзад.Свирнах с една оранжева фиат панда с кит по целия заден ляв калник и приятелчето ме изгледа много странно Да се легитимира
                днес ако не ме лъже се разминах с подобна Панда към 20:00 срещу Джемини (бул.Европа)
                Да, но не съм бил аз а колегата, понеже имаме 3 еднакви панди
                Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Днес, на "Ал. Невски", около 13.00...Паркирано черно Браво с големия стикер, ама плевенско ли беше, видинско ли
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                  Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Днес към 19:20 на паркинга пред Baumax бяла Брава СА 30....В Надежда видях колегата liverpool235, гледаше ни малко странно Чинкуечентото
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                      Днес към 19:20 на паркинга пред Baumax бяла Брава СА 30....В Надежда видях колегата liverpool235, гледаше ни малко странно Чинкуечентото
                      Аз в Надежда видях Чинкуечентото точно като тръгнахте и ви мигнах с дългите,а после ви настигнах на бул. Рожен и ви загледах,да видя дали си в колата да не стряскам жена ти
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Разминах сребристо софийско браво към 15.00 ч. днес между Поморие и Сарафово - СА 1007 или 2007...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Re: здр

deivid написа:
                          qnislav_88 написа:
                          една синя Марея беше засечена да завива от бул."Сан Стефано" към ул."Гладстолн" вчера вечерта около 20:00 с голям стикер на задното стъкло
                          Е.. не го ли позна на кой е това
                          Аз знам кои е ама да се обади

Коментар

Днес около 4.. на Кръстовище на бул. проф. Ц. ЛАзаров. тъмно Браво... Голям стикер Номер СА7486 свирнах на човека и ми вдигна ръка....После с един колега се вудяхме случайно в сервиза на Ферди голям стикер на Мареа

--------------------

Коментар

Днес засякох паркирано до тет ленин синьо браво със големият стикер и номер В 2653

Коментар

Днес около 17:40ч. във В.Търново паркирано сиво Типо зад театъра с регистрация С ..нещо си

Коментар

Working...
                                X