Снощи (неделя) към 21 и нещо засякох колега с вишнево Браво точно преди да се качи към кръговото на надлез Надежда. С голям и малък стикер на задното стъкло. Поосвирках го, но не знам дали разбра.
Е как не ми позна колата... И аз свирнах,като те чух,но вече бях се качил към кръговото..
хахахах, тамън си мислех да пиша че не съм те засичал от много време Още имаш обещание да пием кафе в квартала трябва да кажеш къде ти е работното място, да мина да се видим
Да си признават кой са следните:Черно Браво във Слатина с номер ** 8018 ** с голямия стикер около 14:00Малко след това ма бул. Св. Климент Охридски след светофара с ул. 8 Декември бях освиркан от бяла баничарка и шофьора доста ми поръкомахаЗелено Типо с номер започващ с РА на светофара и Цар Борис III в 17:30
Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вчера към 17.40-18.00 ч. "Sev" на светофара на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" и Бул. "България" :P
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Да си признават кой са следните:Черно Браво във Слатина с номер ** 8018 ** с голямия стикер около 14:00Малко след това ма бул. Св. Климент Охридски след светофара с ул. 8 Декември бях освиркан от бяла баничарка и шофьора доста ми поръкомахаЗелено Типо с номер започващ с РА на светофара и Цар Борис III в 17:30
Преди малко, в Овча купел, на някаква сватба, е засечено червено Браво с номер СА 5266...с големия стикер.Сватбата се разиграва пред бл. 411 - демек, нашия. Някой ше ли си признае?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Днес към 19:30 на кръстовището на Била и Технополис на Царица Йоана засякох фиат браво сив металик с големия стикер отзад.Свирнах с една оранжева фиат панда с кит по целия заден ляв калник и приятелчето ме изгледа много странно Да се легитимира
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар