Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На булевард Витоша, много близо до входа на южния парк, черно браво със искрящо зелени джанти и същия на цвят голем стикер и затъмнени стъкла. Номера не го "забелязах". Често го засичам да минава и по Арсеналски за към мола.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Днес по малките улички зад Младежкия дом във Варна (ул.Македония и перпендикулярните на нея) засякох две форумски коли -две Бравота, едното тъмно военно зелено, шофьорската врата беше отворена, нямаше шофьор, на дясмата седалка имаше момиче, свирнах, номер не запомних, но беше варненски... На следващата пресечка пък беше паркирано едно зелено като нашето, с номер ТХ 3529.И двете бяха с голям стикер.

Коментар

Снощи бе забелязана сива Фиат Мареа до Технополис Сливен... Номера беше нещо от рода СН 6242..
        Fiat Brava 1.6 16v

Коментар

Ewing написа:
          На булевард Витоша, много близо до входа на южния парк, черно браво със искрящо зелени джанти и същия на цвят голем стикер и затъмнени стъкла. Номера не го "забелязах". Често го засичам да минава и по Арсеналски за към мола.
          Да не е това? Вчера около 16 часа е направих снимката на мястото където си го видял и ти.После снимах и един фиат 500 с руса мацка вътре
          Прикачени файлове

Коментар

Снощи (неделя) към 21 и нещо засякох колега с вишнево Браво точно преди да се качи към кръговото на надлез Надежда. С голям и малък стикер на задното стъкло. Поосвирках го, но не знам дали разбра. Днес към 13:00 в Бизнеспарка забелязано Типо с рег. С 72ХХ, и голям стикер залепен в долната половина на задното стъкло.Колегата kiler_4o няма смисъл да го отразявам
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Вчера към 6.00 вечерта подминах и подсвирнах на доста натоварена тъмно зелена марея малко след мостовете на витиня посока към софия . Някой да се разпознава :P
              Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Следобяд паркирано на козяк типо с голям стикер.
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Днес към 17:30 вишнево червено ново Браво със софийска регистрация във В.Търново, не съм сигурен дали имаше стикер! Нека си каже

Коментар

Търновско Пунто, на паркинга на "Практикер" Около 10.30, днес...
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                      Снощи (неделя) към 21 и нещо засякох колега с вишнево Браво точно преди да се качи към кръговото на надлез Надежда. С голям и малък стикер на задното стъкло. Поосвирках го, но не знам дали разбра.
                      Е как не ми позна колата... И аз свирнах,като те чух,но вече бях се качил към кръговото..
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

wazmo написа:
                        Днес към 13:00, на бул."Ломско Шосе" ми свирна колега с Брава ЕН 0069. Да си казва кой е :D
                        Аз бях само, само че бързах за среща и нямаше как да отбия да се запознаем
                        Skoda AMfabia 1.2 12v
                        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Кой е колегата, вчера в Люлин 9 :D
                          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Аз ! Добре си я хванал красавицата
                            In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

googo написа:
                              Аз ! Добре си я хванал красавицата
                              Е как, беше много лъсната :P Ти да не си от тоя район? Че аз живея наблизо
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Мне, в центъра съм. Но там където бях спрял живее най-добрия ми приятел, та от време на време може да се види там колата.
                                In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Working...
                                X