Някои колежки от форума умишлено са без стикери, но въпреки това днес една от тях беше забелязана на бул. "Тодорини кукли" със своята Марче. Ще си признае ли
Сряда сутринта към 7:30, на светофара на Централни Софийски гробища, по бул. 202 в посока Надлеза беше освиркан колега с бяла Брава с някакво черно петно на предната броня, и голям стикер на задното стъкло.Днес към 16 часа, зад блок 463 в Надежда беше забелязано сребристо Пунто (май се води МК2) с рег. СА5884, и голям стикер на задното стъклоПоздрави за колегите
одеве в бургас след краснодар махнах на един колега с едно браво от новите с софийска регистрация и малкия стикер на задното стъкло не знам дали ме видя бях пеша
А кой излизаше днес от една малка пресечка (Църноок) и сви по Арсеналски за към City Center Sofia (демек точно покрай моита работа)? Черно пунто МК1, триврато, СА 7553 .. с големия стикер и затъмнени стъкла.Шофьорското беше свамено ама като не загледах кой караше си е мой пропуска
одеве в бургас след краснодар махнах на един колега с едно браво от новите с софийска регистрация и малкия стикер на задното стъкло не знам дали ме видя бях пеша
А кой излизаше днес от една малка пресечка (Църноок) и сви по Арсеналски за към City Center Sofia (демек точно покрай моита работа)? Черно пунто МК1, триврато, СА 7553 .. с големия стикер и затъмнени стъкла.Шофьорското беше свамено ама като не загледах кой караше си е мой пропуска
Да не бачкаш в мола ?
не, точно до училището 139-то. сега като погледнах вярно, че малко двусмислено съм го написал дръг път не съм те засичал, аз винаги по това време ходя на работа, или ти не минаваш чести по църноок?
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Колега с Фиат Стило двувратка СА 8897 беше забелязан на събора в село Алино в събота вечерта Имаше и малък и голям стикер отзад. Аз бях пешком за бира и нямаше как да сигнализирам :D
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Да не бачкаш в мола ?
не, точно до училището 139-то. сега като погледнах вярно, че малко двусмислено съм го написал дръг път не съм те засичал, аз винаги по това време ходя на работа, или ти не минаваш чести по църноок?
Аз работя в мола и спирам винаги на Арсеналски, пред шоурума на мазда
Коментар