Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: фиат

kosmotok написа:
    liverpool235 написа:
    Вчера беше засечена плевенска Брава с готини джанти след кръстовището на Житница и Мушанов към 19:00.Докато завивах свирнах,но колегата не се обърна.
    Колега не съм те засякъл и аз Другия път по убедително свиркай :Р
    Аз се чудя защо не те виждам вече по суходол
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Danchojn написа:
      Я да видим, кой беше с бялото Пунто, вчера към 16.30 часа на светофара при Румънското посолство в София?
      Аз бях само където е сиво :D
      Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

kongogo написа:
        Danchojn написа:
        Я да видим, кой беше с бялото Пунто, вчера към 16.30 часа на светофара при Румънското посолство в София?
        Аз бях само където е сиво :D
        Еееее, здраво ме е било напекло май
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Вчера /четвътък 25.08 / беше забелязано синьо Пунто с номер СА 4227 НА или нещо такова да се движи по Дондуков.
          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Някои колежки от форума умишлено са без стикери, но въпреки това днес една от тях беше забелязана на бул. "Тодорини кукли" със своята Марче. Ще си признае ли

Коментар

Сряда сутринта към 7:30, на светофара на Централни Софийски гробища, по бул. 202 в посока Надлеза беше освиркан колега с бяла Брава с някакво черно петно на предната броня, и голям стикер на задното стъкло.Днес към 16 часа, зад блок 463 в Надежда беше забелязано сребристо Пунто (май се води МК2) с рег. СА5884, и голям стикер на задното стъклоПоздрави за колегите
              Fiat Bravo 1.8 16V
              Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

одеве в бургас след краснодар махнах на един колега с едно браво от новите с софийска регистрация и малкия стикер на задното стъкло не знам дали ме видя бях пеша

Коментар

Re: фиат

dimaldim написа:
                  kosmotok написа:
                  liverpool235 написа:
                  Вчера беше засечена плевенска Брава с готини джанти след кръстовището на Житница и Мушанов към 19:00.Докато завивах свирнах,но колегата не се обърна.
                  Колега не съм те засякъл и аз Другия път по убедително свиркай :Р
                  Аз се чудя защо не те виждам вече по суходол
                  На суходол се мяркам от времена време с едно бяло пунто ван
                  Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Кой е рокаджията със светло синьо Браво със стъмнени стъкла и фарове с лупи рег. СА 7483 МН.днес, около 21:00 на Рок концерта в Бели Искър ....
                    AUDI 1.8 20V TURBO
                    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Ewing написа:
                      А кой излизаше днес от една малка пресечка (Църноок) и сви по Арсеналски за към City Center Sofia (демек точно покрай моита работа)? Черно пунто МК1, триврато, СА 7553 .. с големия стикер и затъмнени стъкла.Шофьорското беше свамено ама като не загледах кой караше си е мой пропуска
                      Да не бачкаш в мола ?
                      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

цено написа:
                        одеве в бургас след краснодар махнах на един колега с едно браво от новите с софийска регистрация и малкия стикер на задното стъкло не знам дали ме видя бях пеша
                        не съм те видял: )
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

googo написа:
                          Ewing написа:
                          А кой излизаше днес от една малка пресечка (Църноок) и сви по Арсеналски за към City Center Sofia (демек точно покрай моита работа)? Черно пунто МК1, триврато, СА 7553 .. с големия стикер и затъмнени стъкла.Шофьорското беше свамено ама като не загледах кой караше си е мой пропуска
                          Да не бачкаш в мола ?
                          не, точно до училището 139-то. сега като погледнах вярно, че малко двусмислено съм го написал дръг път не съм те засичал, аз винаги по това време ходя на работа, или ти не минаваш чести по църноок?
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Колега с Фиат Стило двувратка СА 8897 беше забелязан на събора в село Алино в събота вечерта Имаше и малък и голям стикер отзад. Аз бях пешком за бира и нямаше как да сигнализирам :D
                            Brava 103HP
                            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Ewing написа:
                              googo написа:
                              Ewing написа:
                              Да не бачкаш в мола ?
                              не, точно до училището 139-то. сега като погледнах вярно, че малко двусмислено съм го написал дръг път не съм те засичал, аз винаги по това време ходя на работа, или ти не минаваш чести по църноок?
                              Аз работя в мола и спирам винаги на Арсеналски, пред шоурума на мазда
                              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Днес към 13:00, на бул."Ломско Шосе" ми свирна колега с Брава ЕН 0069. Да си казва кой е :D
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X