Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кюстендилска, вишнева Брава на Санта Марина в Созопол...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Абе сутринта към осем и полвина на кръговото за Созопол видях форумско пунто отпред големия стикер от зат надписа на Pioneer сиво на цвят с софииска регистрация,и на връщане към 1 часа тъмно синио браво на излизане от комука в последния момент видях стикера не можах да го освирка подобаващо ама първия колега успях сутринта да го освиря

Коментар

преди около 30на мин на кооперативния пазар в люлин видях тъмно син цвят браво с номер Са3768.. точно преди пешеходната беше спрял колегата.. кой е

Коментар

цено написа:
          Абе сутринта към осем и полвина на кръговото за Созопол видях форумско пунто отпред големия стикер от зат надписа на Pioneer сиво на цвят с софииска регистрация,и на връщане към 1 часа тъмно синио браво на излизане от комука в последния момент видях стикера не можах да го освирка подобаващо ама първия колега успях сутринта да го освиря
          сивото Пунто е на братовчед ми BMW_SPEED91и от днес се подвизава в Приморско на моренце той е с лепенки на форума на страничните стъкла
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

здр

kal0yanch40 написа:
            Днес около 10:00ч.,засякох Пунто-то на Янислав на една забутана уличка покрай "Мария Луиза".Немога да се ориянтирам много по картата,ама мисля че е "Македония" или "Цар Самуил".
            да аз съм а улицата е "Цар Самуил"

Коментар

Аз пък онзи ден видях BUMAR в Бургас до свободния. Чудех се чие беше това браво с отпечатъци от гуми... сега обаче се сетих
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

....

Синя Брава ВТ2507ВА от Горна През Арбанаси до Центъра карах след него. Свирнах му няколко пъти но дали се е усетил колегата. Да се разпознае
                Прикачени файлове
                Fiat Brava 1.6 16V 90HP
                Fiat Brava 1.2 16V 80HP
                Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Вчера Мареата на dobrujaneca, забелязана до болницата в Балчик!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Днес около 17,00 часа.Червено браво с нимер СМ7305СМ мисля, че беше номера.С картинка на предния капак.Кои е и да се разпознава.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Днес в Перник свирнах на Браво РК 1304 с голям стикер на задното стъкло. Колегата май не се усети. Бях с пунтото на сестра ми.
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

да се познае... малко след турското към главната е снимката.

Коментар

Днес се поздравихме,с колагата kiselo,ако не се бъркам.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                            Ти беше с бравата под моста предполагам. Аз свирках свирках но останах с впечатлението, че не ме видя. Освен това видях едно зелено браво с голям надпис отзад но не успях да го прочета незнам дали е от форума. Пътуваше към Меден Рудник..
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Вчера колегата dj_stasik беше засякан между пожарната и гръцкото консулство ... мисля , че не бъркам!?
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

kiselo написа:
                                kal0yanch40 написа:
                                Ти беше с бравата под моста предполагам. Аз свирках свирках но останах с впечатлението, че не ме видя. Освен това видях едно зелено браво с голям надпис отзад но не успях да го прочета незнам дали е от форума. Пътуваше към Меден Рудник..
                                Аз ти бибитнах,още като ми изкочи от дясно от оная уличка.И после на кръстовището,като ми присветна и свирна,пак отговорих,ама слабо,щото в същия момент завивах.Едит: днес в 16:54 мярнах една сребриста либра комби,до "Петрол" в Кумлука.И ми се стори,че на най-задното ляво стъкло,има малък кръгъл стикер.Но не успях да фокусирам,да ли е на нашия форум и изобщо,форумски ли е.Ако е колега от форума,да си признава,че ....... иначе лошо.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X