Joro аз съм ама що не свиркаш бре явно съм имал работа в сервиза инак обикновенно седа и пафкам като цигларски комин пред магазина с колежките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ewing написа:днес сутринта към 8:15 на Гешов зад мен на светофара спря сребриста Мареа комби. После като ме изпревари в подлеза под Цар Борис 3-ти загледах, че има голям стикер отзад но без ръкописния шрифт само уеб адреса на форума. После като я настигнах на пресечката на Гюешево подсвирнах но без резултат. В бързината ми се стори че жена я кара с дълга коса (нека ак ое накой колега да не ми се сърди, след нощна смяна е така ). Номера беше нещо от сорта СА 6910 или 9610 нещо-си.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Сливенска Марея комби /номер не запомних/ с пернишки стикер отзад, спряла на кръговото на летището в Сарафово. днес към 13.00 ч.там паяка дебне... преди малко на връщане не го видях колегата, дано не е репатриранFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
veselin10 написа:Ewing написа:днес сутринта към 8:15 на Гешов зад мен на светофара спря сребриста Мареа комби. После като ме изпревари в подлеза под Цар Борис 3-ти загледах, че има голям стикер отзад но без ръкописния шрифт само уеб адреса на форума. После като я настигнах на пресечката на Гюешево подсвирнах но без резултат. В бързината ми се стори че жена я кара с дълга коса (нека ак ое накой колега да не ми се сърди, след нощна смяна е така ). Номера беше нещо от сорта СА 6910 или 9610 нещо-си.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
deivid написа:Нека се познае.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
цено написа:абе одеве засеках една кола сива на цвят нит номер видях нит марка ама мисля,че беше ланчия или се бъркам освирках го на светофара до карфураFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
donnna написа:Сливенска Марея комби /номер не запомних/ с пернишки стикер отзад, спряла на кръговото на летището в Сарафово. днес към 13.00 ч.там паяка дебне... преди малко на връщане не го видях колегата, дано не е репатриранAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:donnna написа:Сливенска Марея комби /номер не запомних/ с пернишки стикер отзад, спряла на кръговото на летището в Сарафово. днес към 13.00 ч.там паяка дебне... преди малко на връщане не го видях колегата, дано не е репатриранFiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар