да жоре в тоя сервиз бачкам на спарки и елтос по старите който има проблем и с други машини да заповяда отстъпки за колеги от форума и стикера е добре ко му е баят си е
днес сутринта към 8:15 на Гешов зад мен на светофара спря сребриста Мареа комби. После като ме изпревари в подлеза под Цар Борис 3-ти загледах, че има голям стикер отзад но без ръкописния шрифт само уеб адреса на форума. После като я настигнах на пресечката на Гюешево подсвирнах но без резултат. В бързината ми се стори че жена я кара с дълга коса (нека ак ое накой колега да не ми се сърди, след нощна смяна е така ). Номера беше нещо от сорта СА 6910 или 9610 нещо-си.
Вчера и аз я видях сутринта по Габрово и зави по Щросмаер към прелеза, ама бях 2-3 коли отзад и не видях кой кара...
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Снощи към 11 kluchar с пунтото го засякох някъде при Арена запад. Сви наляво по константин величков. Не съм свиркал - точно започна да ме тресе и гледах да се прибера възможно най-бързо.
Сливенска Марея комби /номер не запомних/ с пернишки стикер отзад, спряла на кръговото на летището в Сарафово. днес към 13.00 ч.там паяка дебне... преди малко на връщане не го видях колегата, дано не е репатриран
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
днес сутринта към 8:15 на Гешов зад мен на светофара спря сребриста Мареа комби. После като ме изпревари в подлеза под Цар Борис 3-ти загледах, че има голям стикер отзад но без ръкописния шрифт само уеб адреса на форума. После като я настигнах на пресечката на Гюешево подсвирнах но без резултат. В бързината ми се стори че жена я кара с дълга коса (нека ак ое накой колега да не ми се сърди, след нощна смяна е така ). Номера беше нещо от сорта СА 6910 или 9610 нещо-си.
Вчера и аз я видях сутринта по Габрово и зави по Щросмаер към прелеза, ама бях 2-3 коли отзад и не видях кой кара...
ха да не ми е съседка нещо аз точно там живея, на прелеза....е не точно де, в един от блоковете около него
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Сливенска Марея комби /номер не запомних/ с пернишки стикер отзад, спряла на кръговото на летището в Сарафово. днес към 13.00 ч.там паяка дебне... преди малко на връщане не го видях колегата, дано не е репатриран
Сливенска или софийска Щото и мойта беше там по това време и то за кратичко, че имам вече вътрешна информация за "паяка" ПП И да казва кой ми свирна днес на моста на "Океански риболов"! Златиста Брава с ямболска регистрация...
Сливенска или софийска Щото и мойта беше там по това време и то за кратичко, че имам вече вътрешна информация за "паяка"
Прелетях набързо и не видях точно - беше до изхода за Сл. бряг - срещу спирката...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар