Колегата със Пунто от Сарафово беше засечен зад голямата БИЛА в Бургас, на завоя. Ако не се бъркам той трябва да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deivid написа:Колегата със Пунто от Сарафово беше засечен зад голямата БИЛА в Бургас, на завоя. Ако не се бъркам той трябва да еFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Вчера пресякох почти цяла България, и успях да видя само един форумски автомобил:Пловдивска тъмно синя Марея седан с голям стикер около 13:30 часа зави от път Е-79 към Рилски манастир. Той дойде от към Дупница, аз идвах от Кулата и видях стикера чак като зави. Свирнах, но едва ли ме е чул, който и да е колегата.
Коментар
-
Днес към 19:00 на връщане от Сливан,в с. Калояново.Видях черно Браво и до колкото можах да видя в огледалата,ми се стори че има голям стикер,на задното стъкло.Мисля че беше HGT с № K ..... . Ако наистина е някой от форума,нека се разпознае.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
FIRE 8V написа:"fihi" със Marea-та днес след обяд около 18.30 ч. на "жълтите павета" до БНБ :PManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Nedra написа:avvasilev написа:Днес, около 10:00 часа пред офиса на Евроинс в Разград беше засечена вишнева Мареа, с пловдивска регистрация РВ 9983.Отличителни белези:два малки стикера на задните врати.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
днес сутринта към 8:15 на Гешов зад мен на светофара спря сребриста Мареа комби. После като ме изпревари в подлеза под Цар Борис 3-ти загледах, че има голям стикер отзад но без ръкописния шрифт само уеб адреса на форума. После като я настигнах на пресечката на Гюешево подсвирнах но без резултат. В бързината ми се стори че жена я кара с дълга коса (нека ак ое накой колега да не ми се сърди, след нощна смяна е така ). Номера беше нещо от сорта СА 6910 или 9610 нещо-си.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
fihi написа:FIRE 8V написа:"fihi" със Marea-та днес след обяд около 18.30 ч. на "жълтите павета" до БНБ :PFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар