Навръщане от Несебър, на Приселци настигнах черно браво със затъмнени стъкла и големия стикер. Мисля, че беше на Дилянски. На магистралата по-нататък изпреварвайки го му свирнах и махнах. А на аспарухов мост пък, той ме изпревари!
Днес в търговския център над Карфур, известен като "Дъ Моу", на ниво -3, около 21:15 беше забелязано тъмносиньо Браво с малък кръгъл стикер в горния ляв ъгъл на задното стъкло. ДКН 8354. Някой отговаря ли на описанието?
Вчера около 19:00 и нещо в комплекс "Зорница" до кафе "Грация" или до 47 блок беше засечено черно браво с голям стикер,и ако не се лъжа не му бяха тъмни стъклата
правилно разминахме се на прелеза аз обаче видях стикера
е как нема да го видиш нали за тва съм го сложил на черен фон
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Отново едно черно браво беше засечено на улица "Цар Самуил" и "Дебелт" беше с голям стикер на задното стъкло и отиде към 2 блок ако не се лъжа на к-с "Възраждане"
Вчера на връщане от морето минахме през язовир Копринка за кратка почивка и когато тръгнахаме колега с сиво пунто мк2 ме изправери и се поздравихме на разколна. Кой беше ?
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар