Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ретер-а преди време в голямото задръстване на надлеза "Вл. Павлов". Все се каня да се разпиша по този повод, ама на! И благодарско, че ме пусна
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Навръщане от Несебър, на Приселци настигнах черно браво със затъмнени стъкла и големия стикер. Мисля, че беше на Дилянски. На магистралата по-нататък изпреварвайки го му свирнах и махнах. А на аспарухов мост пък, той ме изпревари!

Коментар

Днес в търговския център над Карфур, известен като "Дъ Моу", на ниво -3, около 21:15 беше забелязано тъмносиньо Браво с малък кръгъл стикер в горния ляв ъгъл на задното стъкло. ДКН 8354. Някой отговаря ли на описанието?

Коментар

здр

Вчера около 19:00 и нещо в комплекс "Зорница" до кафе "Грация" или до 47 блок беше засечено черно браво с голям стикер,и ако не се лъжа не му бяха тъмни стъклата

Коментар

Преди 15 минути по бул. Арсеналски посока кв. Иван Вазов мина черно браво с рег. ЕН 4607 ХХ.
            In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Днеска свирнах на колега с тъмно зелено Браво на бул.Рожен към 9:00,номера започваше с СО .. Колегата доста учудено ме изгледа ..
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

oblacheto написа:
                правилно разминахме се на прелеза аз обаче видях стикера
                е как нема да го видиш нали за тва съм го сложил на черен фон
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

здр

Отново едно черно браво беше засечено на улица "Цар Самуил" и "Дебелт" беше с голям стикер на задното стъкло и отиде към 2 блок ако не се лъжа на к-с "Възраждане"

Коментар

Вчера на връщане от морето минахме през язовир Копринка за кратка почивка и когато тръгнахаме колега с сиво пунто мк2 ме изправери и се поздравихме на разколна. Кой беше ?
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

liverpool235 написа:
                      Днеска свирнах на колега с тъмно зелено Браво на бул.Рожен към 9:00,номера започваше с СО .. Колегата доста учудено ме изгледа ..
                      Минава вече няколко пъти покрай мен в Надежда. 19 10 е номера.
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Пак видях reter.. Разминахме се аз по път от Китен към Приморско, той към Китен отново.. късно видях колата :/
                        Fiat Punto MK2 Sporting
                        Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Kiselo, на изхода за Варна
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

здр

Една тъмно червена Брава мина по ул"Гладстолн" към 20:00 днес

Коментар

la squadra azzurra написа:
                              Kiselo, на изхода за Варна
                              Направо ме разконспирира... Видяхте ли катастрофата...
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Колегата с Fiat Linea К 3355 АС е бил забелязан днес пред КАТ - Кърджали от друг колега - Tempras.

Коментар

Working...
                                X