Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи към 20:30ч. беше засечена сребриста Брава РВ 4217 мисля че беше на Сливница в София. Аз бях дегизиран в едно Рено, освиркахме колегата все пак, който разбираемо ни излгеда малко тъпо
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

червена Браво/а отдеве в банкя с малък кръгъл стикер долу в ляво номер не видях
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Бяхме в Трявна за два дена и двате вечери Типото седеше там, но не можах да засека колегата Да казва кой е :D
        Прикачени файлове
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

здр

Беше засечено едно черно браво с голям стикер и затъмнени стъкла посока Меден Рудник селото подминах го и го освирках и колега ме поздрави :P да каже кои беше обаче че по срещите несъм го виждал

Коментар

"fihi" със Marea-та днес след обяд около 18.30 ч. на "жълтите павета" до БНБ :P
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Около 13:00 ч. днес между Поповица и Милево тъмно синъо браво с рег.номер PB2067 с големия стикер,кой беше..?
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                Около 13:00 ч. днес между Поповица и Милево тъмно синъо браво с рег.номер PB2067 с големия стикер,кой беше..?
                Кой е колегата,в събота/23.07 2011/към 8.00-8.30 посока дунав мост с РВ......ска баничарка,беше с мадама,огледа доста добре бравото,пусна аварийни и се очеса.

Коментар

Днес 17:30 на Шел в Кумлика бяло Браво с голям стикер №3983
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Двама колеги бяха засечени днес в Китен.. на една и съща улица даже.. Черното браво е на колегата reter (18:53ч.), но другото не го знам на кой е (15:46).
                    Прикачени файлове
                    Fiat Punto MK2 Sporting
                    Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Immortal или брат му ...зеленото браво ...
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Брат ми, tamburko.

Коментар

ако не се бъркам днес към 19 без нещо се разминах с бяло пунто МК1 много наточено на прелеза на Божурище мисля че беше с големия стикер на Форума ама не съм 100% сигурен че на огледалото ми блестеше слънцето
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Снощи (да се разбира 30.7.2011) около 20:30 на бул.Сливница, малко след кръстовището на Орион в Люлин на аварийки беше спряло черно гранде пунто на спирката ... не загледха номера, че бързах за работа и чак в последния момент видях малкия стикер горе в ляво на стъклото и свирнах.
                            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                            182A4.000 IAW49F
                            LPG - Lovato EasyFast
                            ----------------------------
                            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

правилно разминахме се на прелеза аз обаче видях стикера

Коментар

От няколко дни засичам едно Fiat 500 новичко, черно, лъскаво :P по бул.Сливница -> СА6446ХХ, караше го жена и двата пъти. С малък стикер долу ниско в средата на задния прозорец :P
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X