Снощи към 20:30ч. беше засечена сребриста Брава РВ 4217 мисля че беше на Сливница в София. Аз бях дегизиран в едно Рено, освиркахме колегата все пак, който разбираемо ни излгеда малко тъпо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
червена Браво/а отдеве в банкя с малък кръгъл стикер долу в ляво номер не видяхШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
"fihi" със Marea-та днес след обяд около 18.30 ч. на "жълтите павета" до БНБ :PFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Около 13:00 ч. днес между Поповица и Милево тъмно синъо браво с рег.номер PB2067 с големия стикер,кой беше..?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
ако не се бъркам днес към 19 без нещо се разминах с бяло пунто МК1 много наточено на прелеза на Божурище мисля че беше с големия стикер на Форума ама не съм 100% сигурен че на огледалото ми блестеше слънцетоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Снощи (да се разбира 30.7.2011) около 20:30 на бул.Сливница, малко след кръстовището на Орион в Люлин на аварийки беше спряло черно гранде пунто на спирката ... не загледха номера, че бързах за работа и чак в последния момент видях малкия стикер горе в ляво на стъклото и свирнах.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар