преди малко в лулин 10 bravo бордо C6946 мисдля че беше или нещо подобно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Същото бяло пунто 1 - 0308 на светофара на стадиона до езерото посока Трапезица към 17, сигурно след това ти си го видял на миражаА на следващото колело на 10 метра пред мен стана яка катастрофа за щастие без жертви. Една лелка с голф влезе смело в кръговото а отгоре една друга странично и влезе във вратите, голфа отскочи на 5-10м настрани, сефте ми се случва такова нещо пред очите
deivid написа:във 17 на колелото на миража, бяло пунто със стикер. КОЙ Е?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Същото бяло пунто 1 - 0308 на светофара на стадиона до езерото посока Трапезица към 17, сигурно след това ти си го видял на миражаА на следващото колело на 10 метра пред мен стана яка катастрофа за щастие без жертви. Една лелка с голф влезе смело в кръговото а отгоре една друга странично и влезе във вратите, голфа отскочи на 5-10м настрани, сефте ми се случва такова нещо пред очите
deivid написа:във 17 на колелото на миража, бяло пунто със стикер. КОЙ Е?Haters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:spark написа:Същото бяло пунто 1 - 0308 на светофара на стадиона до езерото посока Трапезица към 17, сигурно след това ти си го видял на миражаА на следващото колело на 10 метра пред мен стана яка катастрофа за щастие без жертви. Една лелка с голф влезе смело в кръговото а отгоре една друга странично и влезе във вратите, голфа отскочи на 5-10м настрани, сефте ми се случва такова нещо пред очите
deivid написа:във 17 на колелото на миража, бяло пунто със стикер. КОЙ Е?
Коментар
-
ogi28b написа:Вчера към 10:00 сутринта минах покрай колегата с пловдивската регистрация 2607, беше спрял пред Радимекс-а, ама докато се усетя да му подам сигнал, бях отминал напред.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:ogi28b написа:Вчера към 10:00 сутринта минах покрай колегата с пловдивската регистрация 2607, беше спрял пред Радимекс-а, ама докато се усетя да му подам сигнал, бях отминал напред.Между другото - ти си на 50 метра от заведението на Вълко от АЛфа-форума - "Алигатор". Там ще пием по бира във вторник, ако си свободен - извинявай, и заповядайте всички за офтопика.
Коментар
-
Днес вдях същата кола, паркирана пред блока в Д-1, но минах с куеуото, а около колата нямаше никой, разбира се. Мислех да я снимам даже, ама викам айде..Между другото - ти си на 50 метра от заведението на Вълко от АЛфа-форума - "Алигатор". Там ще пием по бира във вторник, ако си свободен - извинявай, и заповядайте всички за офтопика.[/quote] Съжалявам , но тази седмица няма да бъда в София
FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:Вчера около 13:30 на бул."Сан Стефано" засякох колегата eusunt ,а по късно към 20:00 едно маслено зелено Браво с голям стикер беше спрял пред кафе "Чери" в кв."Меден Рудник"Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Преди около час бургаско браво,с големия стикер,кара зад мен в Слънчев бряг и след това ме изпревари на главния път.Намигнах с дългите,ама келагата незнам дали забелязал.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Re: здр
atom написа:qnislav_88 написа:Вчера около 13:30 на бул."Сан Стефано" засякох колегата eusunt ,а по късно към 20:00 едно маслено зелено Браво с голям стикер беше спрял пред кафе "Чери" в кв."Меден Рудник",аз доидох с едно бяло пунто с черни стъкла
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар