преди малко в лулин 10 bravo бордо C6946 мисдля че беше или нещо подобно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Същото бяло пунто 1 - 0308 на светофара на стадиона до езерото посока Трапезица към 17, сигурно след това ти си го видял на миража А на следващото колело на 10 метра пред мен стана яка катастрофа за щастие без жертви. Една лелка с голф влезе смело в кръговото а отгоре една друга странично и влезе във вратите, голфа отскочи на 5-10м настрани, сефте ми се случва такова нещо пред очитеdeivid написа:във 17 на колелото на миража, бяло пунто със стикер. КОЙ Е?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Същото бяло пунто 1 - 0308 на светофара на стадиона до езерото посока Трапезица към 17, сигурно след това ти си го видял на миража А на следващото колело на 10 метра пред мен стана яка катастрофа за щастие без жертви. Една лелка с голф влезе смело в кръговото а отгоре една друга странично и влезе във вратите, голфа отскочи на 5-10м настрани, сефте ми се случва такова нещо пред очитеdeivid написа:във 17 на колелото на миража, бяло пунто със стикер. КОЙ Е?Haters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:spark написа:Същото бяло пунто 1 - 0308 на светофара на стадиона до езерото посока Трапезица към 17, сигурно след това ти си го видял на миража А на следващото колело на 10 метра пред мен стана яка катастрофа за щастие без жертви. Една лелка с голф влезе смело в кръговото а отгоре една друга странично и влезе във вратите, голфа отскочи на 5-10м настрани, сефте ми се случва такова нещо пред очитеdeivid написа:във 17 на колелото на миража, бяло пунто със стикер. КОЙ Е?
Коментар
-
ogi28b написа:Вчера към 10:00 сутринта минах покрай колегата с пловдивската регистрация 2607, беше спрял пред Радимекс-а, ама докато се усетя да му подам сигнал, бях отминал напред.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:ogi28b написа:Вчера към 10:00 сутринта минах покрай колегата с пловдивската регистрация 2607, беше спрял пред Радимекс-а, ама докато се усетя да му подам сигнал, бях отминал напред.
Коментар
-
Днес вдях същата кола, паркирана пред блока в Д-1, но минах с куеуото, а около колата нямаше никой, разбира се. Мислех да я снимам даже, ама викам айде.. Между другото - ти си на 50 метра от заведението на Вълко от АЛфа-форума - "Алигатор". Там ще пием по бира във вторник, ако си свободен - извинявай, и заповядайте всички за офтопика.[/quote] Съжалявам , но тази седмица няма да бъда в СофияFIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:Вчера около 13:30 на бул."Сан Стефано" засякох колегата eusunt ,а по късно към 20:00 едно маслено зелено Браво с голям стикер беше спрял пред кафе "Чери" в кв."Меден Рудник"Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Преди около час бургаско браво,с големия стикер,кара зад мен в Слънчев бряг и след това ме изпревари на главния път.Намигнах с дългите,ама келагата незнам дали забелязал.Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
Re: здр
atom написа:qnislav_88 написа:Вчера около 13:30 на бул."Сан Стефано" засякох колегата eusunt ,а по късно към 20:00 едно маслено зелено Браво с голям стикер беше спрял пред кафе "Чери" в кв."Меден Рудник"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар