Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди 30мин. на околовръстното посока младост една мариика ми пресвяткаше отзад. Предполагам, че е бил колега въпреки, че не видях стикер...номера му беше или ЕН или ЕВ нещо такова...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мъжа ми си видял. Каза да ти предам, другият път да караш с 80-90, а не с над 100 , щото имало камери там. Не си видял стикери, защото ги е махнал!!!Регистрацията е ЕB - Габрово.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Мъжа ми си видял. Каза да ти предам, другият път да караш с 80-90, а не с над 100 , щото имало камери там. Не ви видял стикери, защото ги е махнал!!!Регистрацията е ЕB - Габрово.
        хаха че аз бях на темпомат с ~95 жив и здрав. Аз още на светофара му мернах марииката ама не видях стикер и викам надали ще е някой от форума...

Коментар

Irka_fihi написа:
          Мъжа ми си видял... Не си видял стикери, защото ги е махнал!!!Регистрацията е ЕB - Габрово.
          Регистрацията (Габрово) обяснява що е махнал стикерите - да не тежат и да вдигат разхода

Коментар

kiselo написа:
            Irka_fihi написа:
            Мъжа ми си видял. Каза да ти предам, другият път да караш с 80-90, а не с над 100 , щото имало камери там. Не ви видял стикери, защото ги е махнал!!!Регистрацията е ЕB - Габрово.
            хаха че аз бях на темпомат с ~95 жив и здрав. Аз още на светофара му мернах марииката ама не видях стикер и викам надали ще е някой от форума...
            ...и другият път като се засечете - мое да пратиш по него бутилката бяло вино, която още чакам! Дидо, много добре знаеш, че причината да махне всички стикери е съвсем друга! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
            Ванга

Коментар

Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...
              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...
                Аз пък снощи те мярнах до П образния блок.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Interceptor написа:
                  Това е колегата quintessenz.Работи някъде в тоя район.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Вчера около бензиностанция "Петрол" е спипан JacK`DanielS с пунтото си
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Interceptor написа:
                      В Изгрев ли?
                      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Interceptor написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Interceptor написа:
                        В Изгрев ли?
                        В изгрев не знам да има такъв блок.В Славейков до хотел Мираж,около 21 часа.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Днес карах с един колега с Браво с номер СТ 4*67АТ даже и го снимах ама снимката е станала кофти. Карахме заедно от Дупница до Благоевград горе долу. Имаше малък стикер на задното стъкло до лепенката за газ. После го изпреварих на ушерението преди Благоевград и му бибитках ама незнам дали се усети защо.

Коментар

Interceptor написа:
                            а пък теб колко пъти съм те засичал и свиря святкам обаче никва реакция :D :D :D kal0yanch40 мисля че засяках аз тъкмо излизаше от шела ама бях с друга кола и не му свирнах да не се чуди :D нали ти си със златистата брава?
                            Haters Gonna Hate

Коментар

Петък, 18.30 - Околомръсното, посока Дружба (или там някъде), гонихме едно тъмно сиво Браво с рег. номер СА 2969 BP. Малкият стикер долу вдясно на задното стъкло. Пресветнахме, като ги подминахме свирнахме, пич и мадама бяха в колата, странно ни изгледаха, не знам дали разбраха за какво става дума.
                              Ванга

Коментар

quintessenz написа:
                                Interceptor написа:
                                а пък теб колко пъти съм те засичал и свиря святкам обаче никва реакция :D :D :D kal0yanch40 мисля че засяках аз тъкмо излизаше от шела ама бях с друга кола и не му свирнах да не се чуди :D нали ти си със златистата брава?
                                По принцип да,но вчера и днес не съм карал колата,отдавам се на 2 почивни дни за 1-ви път..Значи си видял баща ми.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X