Преди 30мин. на околовръстното посока младост една мариика ми пресвяткаше отзад. Предполагам, че е бил колега въпреки, че не видях стикер...номера му беше или ЕН или ЕВ нещо такова...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Мъжа ми си видял. Каза да ти предам, другият път да караш с 80-90, а не с над 100 , щото имало камери там. Не ви видял стикери, защото ги е махнал!!!Регистрацията е ЕB - Габрово.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Irka_fihi написа:Мъжа ми си видял. Каза да ти предам, другият път да караш с 80-90, а не с над 100 , щото имало камери там. Не ви видял стикери, защото ги е махнал!!!Регистрацията е ЕB - Габрово."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Interceptor написа:Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Interceptor написа:Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Interceptor написа:krasio_79bs написа:Interceptor написа:Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...
Коментар
-
Днес карах с един колега с Браво с номер СТ 4*67АТ даже и го снимах ама снимката е станала кофти. Карахме заедно от Дупница до Благоевград горе долу. Имаше малък стикер на задното стъкло до лепенката за газ. После го изпреварих на ушерението преди Благоевград и му бибитках ама незнам дали се усети защо.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Interceptor написа:Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...Haters Gonna Hate
Коментар
-
Петък, 18.30 - Околомръсното, посока Дружба (или там някъде), гонихме едно тъмно сиво Браво с рег. номер СА 2969 BP. Малкият стикер долу вдясно на задното стъкло. Пресветнахме, като ги подминахме свирнахме, пич и мадама бяха в колата, странно ни изгледаха, не знам дали разбраха за какво става дума."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
quintessenz написа:Interceptor написа:Днес по обен на Шела в Комлука колега с бяло Пунто 1 със затъмнени стъкла и голям стикер отзад, джанти абарт, номера му май беше 0308. Не видях човек край колата, пък и малко бъзрах...Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар