Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.
бялото пунто редовно е там паркирано :D :D :D
Тай ли.Аз сефте го виждам.Ако не всеки,то през ден зареждам на Шел и купувам кльопачка от Екватор-а,а не съм го мярнал.Само на deivid Бравата съм видял.Да не би да работиш на Шел.
всеки ден е там не се оглеждаш достатъчно :D ами не не съм на шела ама пак съм доста близо питай някой път на шела те ще те опътят...
18.30h (преди малко) на Константин Величков и Възкресение,сфетофара срещу Лукойла,пред мен едно такси към фирма 9 12 63 с големия и малкия стикер.СА2876КХ Мултипла май беше.Неможах да го видя отпред.Мигах отзад,ама колегата не ме видя.
преди няколко часа с колегата Деян Bravo_2626 на работното му място :P
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Следващия път след работно време може да пийнем по кафенце :P
дадено утре ако искаш ,до колко си на бачкане пиши на ЛС да не спамим излишно
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Не съм съвсем убеден, но като че ли днес мернах колежката no name. Много беше натоварено движението на циркова площадка и в огледалото недоскиф добре регистрацията на бравото.
Днес към 13:30 на Калипетренско шосе - Бравото на VooDoo (блестящо тъмно зелено със златно-жълтите 16-ки). Не видях обаче кой го караше. Дали колегата се е върнал от Швеция за ваканция или някой от близките му беше с колата.
Сутринта след 9:00 часа по Сливница посока Сточна гара сивото купе от темата "Oт Днес във Купе"Не бях сигурен дали е въпросното купе и затова не свирих по колегата, нямаше и стикери....... на едно място мислех да го попитам през прозореца дали е същото купе, но колегата реши да мине през бус лентата......
Днес към 13:30 на Калипетренско шосе - Бравото на VooDoo (блестящо тъмно зелено със златно-жълтите 16-ки). Не видях обаче кой го караше. Дали колегата се е върнал от Швеция за ваканция или някой от близките му беше с колата.
Ходих в КАТ да си подновявам шофьорската книжка и си ме видял тогава. Аз пък те видях веднъж миналата година пред НАП. Във вторник ще бъда в Силистра и ако имаш свободно време може да се видим , и да пием по една..... кайсиева
Ходих в КАТ да си подновявам шофьорската книжка и си ме видял тогава. Аз пък те видях веднъж миналата година пред НАП. Във вторник ще бъда в Силистра и ако имаш свободно време може да се видим , и да пием по една..... кайсиева
Коментар