Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kal0yanch40 написа:
    quintessenz написа:
    kal0yanch40 написа:
    Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.
    бялото пунто редовно е там паркирано :D :D :D
    Тай ли.Аз сефте го виждам.Ако не всеки,то през ден зареждам на Шел и купувам кльопачка от Екватор-а,а не съм го мярнал.Само на deivid Бравата съм видял.Да не би да работиш на Шел.
    всеки ден е там не се оглеждаш достатъчно :D ами не не съм на шела ама пак съм доста близо питай някой път на шела те ще те опътят...
    Haters Gonna Hate

Коментар

18.30h (преди малко) на Константин Величков и Възкресение,сфетофара срещу Лукойла,пред мен едно такси към фирма 9 12 63 с големия и малкия стикер.СА2876КХ Мултипла май беше.Неможах да го видя отпред.Мигах отзад,ама колегата не ме видя.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

преди няколко часа с колегата Деян Bravo_2626 на работното му място :P
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Следващия път след работно време може да пийнем по кафенце :P
          Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

bravo_2626 написа:
            Следващия път след работно време може да пийнем по кафенце :P
            дадено утре ако искаш ,до колко си на бачкане пиши на ЛС да не спамим излишно
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Не съм съвсем убеден, но като че ли днес мернах колежката no name. Много беше натоварено движението на циркова площадка и в огледалото недоскиф добре регистрацията на бравото.

Коментар

Ewing написа:
                вчера в тунела на Люлин към 18:45 сиво стило. СА 40-и нещоси 80-и нещоси ако не ме лъже паметта
                Виновен
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Днес, около 12 часа, кръговото на гробищата сиво стило беше тръгнало посока към стадиона мисля че видях голям стикер отзад..
                  Fiat Punto MK2 Sporting
                  Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Днес към 13:30 на Калипетренско шосе - Бравото на VooDoo (блестящо тъмно зелено със златно-жълтите 16-ки). Не видях обаче кой го караше. Дали колегата се е върнал от Швеция за ваканция или някой от близките му беше с колата.

Коментар

коя беше колежката с жълтото пунто мк2 на константин величков около 20:00?
                      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

gamma към 17 по околовръстното посока центъра?
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Вчера колега със сива Мареа СТ .... и големия стикер около 9:30 по крайбрежния път във Варна слизаше на плаж.
                          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Сутринта след 9:00 часа по Сливница посока Сточна гара сивото купе от темата "Oт Днес във Купе"Не бях сигурен дали е въпросното купе и затова не свирих по колегата, нямаше и стикери....... на едно място мислех да го попитам през прозореца дали е същото купе, но колегата реши да мине през бус лентата......

Коментар

=Rudi= написа:
                              Днес към 13:30 на Калипетренско шосе - Бравото на VooDoo (блестящо тъмно зелено със златно-жълтите 16-ки). Не видях обаче кой го караше. Дали колегата се е върнал от Швеция за ваканция или някой от близките му беше с колата.
                              Ходих в КАТ да си подновявам шофьорската книжка и си ме видял тогава. Аз пък те видях веднъж миналата година пред НАП. Във вторник ще бъда в Силистра и ако имаш свободно време може да се видим , и да пием по една..... кайсиева
                              SEAT Leon Cupra 300
                              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                                =Rudi= написа:
                                Ходих в КАТ да си подновявам шофьорската книжка и си ме видял тогава. Аз пък те видях веднъж миналата година пред НАП. Във вторник ще бъда в Силистра и ако имаш свободно време може да се видим , и да пием по една..... кайсиева
                                0899282993

Коментар

Working...
                                X