Днес в Търново до представителството на Fiat колега GbGz, ама бях под прекритие в една Мазда и то в другата лента... Колега много добре изглежда колицата, евала
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Онзи ден около 18:00 на орлов мост засякох хасковско браво. Имаше малак стикер в десният ъгъл на задният прозорец, не свирих на колегата, че и без това си беше мазало движението.Доста колеги засичам, но все забравям да пиша.
Това е Пунтото на една приятелка, не влиза във форума обаче :D Това в Люлин ли е?
мдам в Люлин 10 , почти до метрото (=А иначе днес по обяд на Горнобански път видях колега с Опел Такси Са4146кв с малък стикер на Фиат форума ... Май беше споменавано подобно описание и преди в тази тема
От няколко седмици на пътното платно на голям булевард в Пазарджик си стои като паметник фиат брава с пловдивска регистрация. Не съм я заглеждал специално, но двете леви гуми са спукани, просто колата лежи на джантите. Цвят - тъмен, неопределен, колата е много прашна и мръсна. Чудя се дали не е крадена и зарязана на улицата? Ако някой го интересуват подробности - на ЛС.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Днес сутринта около 08:20 пред ПХ Москва сиво-синкяво Браво с ДКН 6389 и голям стикер - направи ляв завой, и беше освиркан. Кой се разпознава в описанието?
Черно/Т.Синьо Типо на трапезица в Бургас преди 24 сек. Видях го от офиса отпред беше с тасове а отзад сякаш с лЯтни жанти Ама беше лъскавко И с голям стикер на задното стъкло
Това е на колегата S.W.A.T. и е с друг чешит алуминки отпред, не са тазове.
Черно/Т.Синьо Типо на трапезица в Бургас преди 24 сек. Видях го от офиса отпред беше с тасове а отзад сякаш с лЯтни жанти Ама беше лъскавко И с голям стикер на задното стъкло
Това ще да съм аз, отпред също е с лЯтни джанси Иначе е черен металик колата, в кат също я водят тъмно синя :D
Днес засякох в Меден Рудник, колега с синьо браво А 8965 КС или нещо такова. Свирнах му, чак когато се разделяхме, но незнам дали ме забеляза.Вчера сутринта и вечерта забелязах, колега с тъмно синьо браво и го осврих на колелото на мираж. Не запомних номера.Да си признават
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Днес към 16:30 часа в Плевен на колетото. Жълто пунто с две врати и син заден капак и антикрило на тавана, със софииски номер, но нежах да го видя добре в трафика.
Коментар