Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес пред офиса ми, синя брава от Русе с всички отличителни белези на форума. За малко да му открадна задните джанти нкалОставих му визитка, но не е звъкал. Имаше едно кафенце от мен.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Червено Стило с малкия стикер, вчера около обяд по ул.Вихрен, кв.Павлово - СА 0152 ??

Коментар

piftho написа:
        NIK_THE_FLASH написа:
        Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в София
        Аз съм. Работя в бизнес парка от 2 дни и се подвизавам около този светофар. Все още не съм разбрал къде има сенчица за Фифка, но като стане веднага ще я "цопна"
        Карта за Бизнеспарка ще ти дадат ли ? Защото по мои наблюдения, около него сянка няма.Edit:излъгах те, ето тук http://www.bgmaps.com/link/081C9CF23...97AC8D55B799EA има, но не съм сигурен какъв е шанса сутрин да си намериш места там...
        Fiat Bravo 1.8 16V
        Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

quintessenz написа:
          kal0yanch40 написа:
          Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.
          бялото пунто редовно е там паркирано :D :D :D
          Тай ли.Аз сефте го виждам.Ако не всеки,то през ден зареждам на Шел и купувам кльопачка от Екватор-а,а не съм го мярнал.Само на deivid Бравата съм видял.Да не би да работиш на Шел.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

nnikin_n написа:
            Вчера между Плевен и Ловеч изпреварих колежка с тъмно синьо Пунто номер СА 92 05 с малък стикер на задното стъкло.При изпреварването и свирнах и дано не съм я стреснал.
            Госпожицата работи в отсрещната фирма. Лично я снабдих със стикера, но сама си го е лепила. Не знам дали се е регистрирала във форума и дали чете. Даже не и знам и името.

Коментар

Днес две попадения.... Първо на бул. Ал.Стамболийски тъмно зелена Мареа комби с номер С 6248 и големия сткер, а след това и тъмно синьо/черно Браво в Студентски град РА 9233....
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес беше доста силен ден. Първо видях kosta на ОМВто в Люлин, после bravo_2626 на кръговото в Банкя (но той не ме видя заради фонтана май) и като за завършек на изкачването на Яворов се захапахме с една прекрасна Алфа ГТВ с лепенки на Extreme, след което се поздравихме.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Вчера в Овча Купел...неееееееевероятно красиво синьо стило СА5858 ...със стъклен покрив...мале очите ми изтекоха по него. Незнам дали е колега от форума ако е да пише че искам да го огледам този дзвер
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

BolgAryan написа:
                    Днес беше доста силен ден. Първо видях kosta на ОМВто в Люлин, после bravo_2626 на кръговото в Банкя (но той не ме видя заради фонтана май) и като за завършек на изкачването на Яворов се захапахме с една прекрасна Алфа ГТВ с лепенки на Extreme, след което се поздравихме.
                    Видях те, но не бях сигурен дали си ти (заради фонтана :D).
                    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Бравото на колегата bravo_2626 около 9:30 срещу Кауфланд в Перник
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Да. Бях малко на гости на на родителите ми. Тъкмо съм бил паркирал когато си ме видял, замалко да се засечем.
                        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Вчера вечерта dvoinikat беше забелязан да се прибира в квартала си около 20:30. Беше поздравен и с бибткане, но не знам дали чу.

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
                            piftho написа:
                            NIK_THE_FLASH написа:
                            Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в София
                            Аз съм. Работя в бизнес парка от 2 дни и се подвизавам около този светофар. Все още не съм разбрал къде има сенчица за Фифка, но като стане веднага ще я "цопна"
                            Карта за Бизнеспарка ще ти дадат ли ? Защото по мои наблюдения, около него сянка няма.Edit:излъгах те, ето тук http://www.bgmaps.com/link/081C9CF23...97AC8D55B799EA има, но не съм сигурен какъв е шанса сутрин да си намериш места там...
                            Засега до едно блокче намирам, до срещу входа на паркингите ..... или поне аз така си мисля...., но дори да не е целодневно то поне след обяд няма. А за картата ......... надявам се , но е малко нагло от първата седмицата да попитам за такава
                            Skoda AMfabia 1.2 12v
                            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Светлосиньо Браво, СА 3495, мисля ...На пътя Созопол-Бургас. Свирнах, и ми се стори в дясното огледало, че колегата махна
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                                Светлосиньо Браво, СА 3495, мисля ...На пътя Созопол-Бургас. Свирнах, и ми се стори в дясното огледало, че колегата махна
                                3695 - Аз бях колега ... Алфичката много радва окото. Евала Поздрави !
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X