Днес пред офиса ми, синя брава от Русе с всички отличителни белези на форума. За малко да му открадна задните джанти нкалОставих му визитка, но не е звъкал. Имаше едно кафенце от мен.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в София
Аз съм. Работя в бизнес парка от 2 дни и се подвизавам около този светофар. Все още не съм разбрал къде има сенчица за Фифка, но като стане веднага ще я "цопна"
Карта за Бизнеспарка ще ти дадат ли ? Защото по мои наблюдения, около него сянка няма.Edit:излъгах те, ето тук http://www.bgmaps.com/link/081C9CF23...97AC8D55B799EA има, но не съм сигурен какъв е шанса сутрин да си намериш места там...
Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.
бялото пунто редовно е там паркирано :D :D :D
Тай ли.Аз сефте го виждам.Ако не всеки,то през ден зареждам на Шел и купувам кльопачка от Екватор-а,а не съм го мярнал.Само на deivid Бравата съм видял.Да не би да работиш на Шел.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Вчера между Плевен и Ловеч изпреварих колежка с тъмно синьо Пунто номер СА 92 05 с малък стикер на задното стъкло.При изпреварването и свирнах и дано не съм я стреснал.
Госпожицата работи в отсрещната фирма. Лично я снабдих със стикера, но сама си го е лепила. Не знам дали се е регистрирала във форума и дали чете. Даже не и знам и името.
Днес две попадения.... Първо на бул. Ал.Стамболийски тъмно зелена Мареа комби с номер С 6248 и големия сткер, а след това и тъмно синьо/черно Браво в Студентски град РА 9233....
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Днес беше доста силен ден. Първо видях kosta на ОМВто в Люлин, после bravo_2626 на кръговото в Банкя (но той не ме видя заради фонтана май) и като за завършек на изкачването на Яворов се захапахме с една прекрасна Алфа ГТВ с лепенки на Extreme, след което се поздравихме.
Вчера в Овча Купел...неееееееевероятно красиво синьо стило СА5858 ...със стъклен покрив...мале очите ми изтекоха по него. Незнам дали е колега от форума ако е да пише че искам да го огледам този дзвер
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Днес беше доста силен ден. Първо видях kosta на ОМВто в Люлин, после bravo_2626 на кръговото в Банкя (но той не ме видя заради фонтана май) и като за завършек на изкачването на Яворов се захапахме с една прекрасна Алфа ГТВ с лепенки на Extreme, след което се поздравихме.
Видях те, но не бях сигурен дали си ти (заради фонтана :D).
Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в София
Аз съм. Работя в бизнес парка от 2 дни и се подвизавам около този светофар. Все още не съм разбрал къде има сенчица за Фифка, но като стане веднага ще я "цопна"
Карта за Бизнеспарка ще ти дадат ли ? Защото по мои наблюдения, около него сянка няма.Edit:излъгах те, ето тук http://www.bgmaps.com/link/081C9CF23...97AC8D55B799EA има, но не съм сигурен какъв е шанса сутрин да си намериш места там...
Засега до едно блокче намирам, до срещу входа на паркингите ..... или поне аз така си мисля...., но дори да не е целодневно то поне след обяд няма. А за картата ......... надявам се , но е малко нагло от първата седмицата да попитам за такава
Коментар