Днес пред офиса ми, синя брава от Русе с всички отличителни белези на форума. За малко да му открадна задните джанти нкалОставих му визитка, но не е звъкал. Имаше едно кафенце от мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
piftho написа:NIK_THE_FLASH написа:Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в СофияFiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
quintessenz написа:kal0yanch40 написа:Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
nnikin_n написа:Вчера между Плевен и Ловеч изпреварих колежка с тъмно синьо Пунто номер СА 92 05 с малък стикер на задното стъкло.При изпреварването и свирнах и дано не съм я стреснал.
Коментар
-
Вчера в Овча Купел...неееееееевероятно красиво синьо стило СА5858 ...със стъклен покрив...мале очите ми изтекоха по него. Незнам дали е колега от форума ако е да пише че искам да го огледам този дзверRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
BolgAryan написа:Днес беше доста силен ден. Първо видях kosta на ОМВто в Люлин, после bravo_2626 на кръговото в Банкя (но той не ме видя заради фонтана май) и като за завършек на изкачването на Яворов се захапахме с една прекрасна Алфа ГТВ с лепенки на Extreme, след което се поздравихме.Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:piftho написа:NIK_THE_FLASH написа:Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в СофияSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар