Днес на обяд черно Браво СА4586.. с малък стикер на задното стъкло беше паркирано на паркинга на GM City до Била Младост. Мисля, че често го виждам там.Някой да отговаря на описанията?
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Fiat Grande Punto 1.4
Alfa Romeo 155 1.8 TS
Към 22:40 до 102 училище видях liverpool235. Докато са кача в колата и той изчезна. Настигнах го чак на ул."Резбарска".Пак не можахме да се запознаем. Само се поздравиме :D
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Към 22:40 до 102 училище видях liverpool235. Докато са кача в колата и той изчезна. Настигнах го чак на ул."Резбарска".Пак не можахме да се запознаем. Само се поздравиме :D
С теб само се засичаме Иначе се пребирах от Надежда и това си ми е редовния маршрут и все някъде по него те засичам и теб.. Време е да се запознаем следващия път!
Днес сутринта между 7:30 и 7:40 на кръговото на Шелл Пазардишко (Пловдив) мена червена Мареа с голям стикер от зад. Не видях номера само мернах РВ....?
кой беше в приморско на улица трети март преди 1-2 дена - светло синьо пунто мк2.кръгъл стикер на задното дясно прозорче.
Aми аз отговарям на това :D светло синьо punto mk2, малки кръгли стикери на задните прозорчета, голям на стълкото.. беше преди 2 дена от 7 до към 8 .. нещо такова.. не съм сигурен за улицата (не им знам имената, за пръв път бях в Приморско), ноо се падаше кажи-речи главната?
Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Днес сутринта между 7:30 и 7:40 на кръговото на Шелл Пазардишко (Пловдив) мена червена Мареа с голям стикер от зад. Не видях номера само мернах РВ....?
Аз минах от там по това време, но не съм с РВ....А може и да си видял някой друг.
FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
LPG System BRC Just
Днес сутринта,към 10 часа,видях,бяло пунто с черни джанти и голям стикер на Шел в Кумлука.Към обят,на връщане от града,настигнах сиво Браво с големия стикер,на кръстовището с бензиностанция Петрол,пак в Кумлука,рег.номер не помня но започваше със СА,бибитнах но колегата мяй не ме чу.
Вчера между Плевен и Ловеч изпреварих колежка с тъмно синьо Пунто номер СА 92 05 с малък стикер на задното стъкло.При изпреварването и свирнах и дано не съм я стреснал.
Аз минах от там по това време, но не съм с РВ....А може и да си видял някой друг.
Значи направо теб съм видял но за номера сигурно още съм спал
Коментар