Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eusunt написа:
    krasio_79bs написа:
    eusunt написа:
    сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
    По скоро ще да е била златиста.Това е колегата -kal0yanch40http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5130
    Да същата .. приемам, че не е сива
    Аз съм.Позагледах аз Пунтото,ама като чели ми се стори по-тъмно съня от колкото на снимките.Пък и май не мярнах стикер.А случайно да забеляза да ли на Бравуната й дими задника много.Пък от мръсотията по колата,нормално е човек да си помисли че е сива :D:D:D .
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
      eusunt написа:
      krasio_79bs написа:
      eusunt написа:
      сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
      По скоро ще да е била златиста.Това е колегата -kal0yanch40http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5130
      Да същата .. приемам, че не е сива
      Аз съм.Позагледах аз Пунтото,ама като чели ми се стори по-тъмно съня от колкото на снимките.Пък и май не мярнах стикер.А случайно да забеляза да ли на Бравуната й дими задника много.Пък от мръсотията по колата,нормално е човек да си помисли че е сива :D:D:D .
      Аз бях спрял на сянка, а ти нямаше как да видиш големия стикер отзад.. най-много страничния, ама е от малките така че :DЧестно да ти кажа не забелязах да спускаш димна завеса, чух само, че е дизел, но сякаш не пушеше
      Fiat Punto MK2 Sporting
      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Liverpool235 засечен да се излежава на плажа на Белчин бани в неделя следобяд викам айде после ще отида да те видя, после и ти си беше тръгнал... :D p.s. как изгорях...
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
          Liverpool235 засечен да се излежава на плажа на Белчин бани в неделя следобяд викам айде после ще отида да те видя, после и ти си беше тръгнал... :D p.s. как изгорях...
          Еййй направоо паднах от стола..Имаше един дето толкова приличаше на тебе и седеше до мене с потопени крака в басейна, и те погледнах и си помислих,че съм се припознал,а то си бил ти.. Аз горе долу изгорях,ама приятелката ми как е изгоряла,направоо ..
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

NIK_THE_FLASH написа:
            Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в София
            Аз съм. Работя в бизнес парка от 2 дни и се подвизавам около този светофар. Все още не съм разбрал къде има сенчица за Фифка, но като стане веднага ще я "цопна"
            Skoda AMfabia 1.2 12v
            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Днес към 9:30 малко след тунела на Люлин синьо пунто С 8016 (ако не се лъжа), зави надясно по Вардар. С големия стикер на задното стъкло беше
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Преди около час бургаско браво,с големия стикер,кара зад мен в Слънчев бряг и след това ме изпревари на главния път.Намигнах с дългите,ама келагата незнам дали забелязал.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

колегата bravo_2626 мина покраи мен днес към 3 часа бях пред магазин Топ Гън
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

noriaga написа:
                    Днес към 9:30 малко след тунела на Люлин синьо пунто С 8016 (ако не се лъжа), зави надясно по Вардар. С големия стикер на задното стъкло беше
                    виновен всяка сутрин по това време отивам на работа.по прин цип се оглейдам за колеги ма как не сам те видял не знам

Коментар

todorshalev написа:
                      Да, видях ти пунтото! Май те нямаше в него
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

gipsa написа:
                        noriaga написа:
                        виновен всяка сутрин по това време отивам на работа.по прин цип се оглейдам за колеги ма как не сам те видял не знам
                        Аз бях в най-лявата лента, доста по-назад и затова. И да бях свирнал едва ли щеше да разбереш, че е за теб колега
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

bravo_2626 написа:
                          todorshalev написа:
                          Да, видях ти пунтото! Май те нямаше в него
                          миии седях в една Сузуки Гранд Витара служебна (DSC) и те видях като мина другия път спри да те видим :D :D
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Днес около 4 часа засякох колегата eusunt на кръговото за Меден рудник.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

здр

Вчера около 13:30 на бул."Сан Стефано" засякох колегата eusunt ,а по късно към 20:00 едно маслено зелено Браво с голям стикер беше спрял пред кафе "Чери" в кв."Меден Рудник"

Коментар

kal0yanch40 написа:
                                Днес около 4 часа засякох колегата eusunt на кръговото за Меден рудник.
                                eusunt изобщо не те е забелязал.. :D трябваше да отида в Китен набързо и разни неща ми се въртяха из главата
                                qnislav_88 написа:
                                Вчера около 13:30 на бул."Сан Стефано" засякох колегата eusunt ,а по късно към 20:00 едно маслено зелено Браво с голям стикер беше спрял пред кафе "Чери" в кв."Меден Рудник"
                                Ти хубаво си го засякал eusunt, ама гледай тия дни като си свободен да му звъннеш да се засечете на някое кафе :D----Вчера с колегата reter се спогледахме на светофара на трапезица.. знаех си, че 3166 ми е познат номер, ама докато му видя стикера
                                Fiat Punto MK2 Sporting
                                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Working...
                                X