Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...

Коментар

Онзи ден подминах на светофара при Кауфланд (Габрово и Скопие) колега с Мареа СА 69 31 или нещо от този сорт беше. Бях с тъмно сива Либра. Подсвирнах и го задминах при тръгването на зелено.

Коментар

chaveto написа:
        Онзи ден подминах на светофара при Кауфланд (Габрово и Скопие) колега с Мареа СА 69 31 или нещо от този сорт беше. Бях с тъмно сива Либра. Подсвирнах и го задминах при тръгването на зелено.
        Аз аз ама се бях заблеял нещо и докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло и да свирна ти беше на средата на кръстовището и не знам дали ме чу че подсирнах Иначе я загледах тази Ланчия още на сливница като мина по трамвайните линии че много поддържана пък и 2.4ЖТД П.с.да номера е този П.П.саз пък вчера на кръстовището на Сливница и Константин Величков към 20:30 сива Мареа седан СА 1376 ако не се лъжа и под фаровете има по една светодиодна лента като габарит свети. Зави по сливница и отпраши към Люлин ама блестеше задното стъколо и не съм сигурен имаше ли големия стикер отзад или не.....
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло
          Надписа не е на фиат форума, но е на форум който според мен е неутрален за всички марки италиански автомобили. Точно затова съм си залепил него, обаче не пропускам да свирна на италианка която има стикер :D

Коментар

chaveto написа:
            докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло
            Надписа не е на фиат форума, но е на форум който според мен е неутрален за всички марки италиански автомобили. Точно затова съм си залепил него, обаче не пропускам да свирна на италианка която има стикер :D
            и аз така правя по принцип освен ако не съм заблеян нанякъде Честно да си призная заприлича ми отдалече на ланчия форума надписа Май съм доста късоглед напоследък
            Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast
            ----------------------------
            "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

krasio_79bs вчера случайно да се препичаше на вромос? И после зелена брава с малък стикер, рег. номер ЕН **** в к-с "Славейков"?
              Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
                krasio_79bs вчера случайно да се препичаше на вромос? И после зелена брава с малък стикер, рег. номер ЕН **** в к-с "Славейков"?
                Там се пеках.Що не звъна бре?Имах една безалкохолна бира за изпиване.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Черна Брава, с регистрация ЕН0069 и големия стикер, паркирана близичко до светофара на Бизнеспарка в София
                  Fiat Bravo 1.8 16V
                  Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Хасковско Стило (сребристо) до Окр.Болница при Ената и Черно Браво пак Младост 1 до 14бл. и двете коли са с голям стикер!
                    Fiat Stilo Abarth 2,4 170hp!

Коментар

lyubohar написа:
                      Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
                      Аз аз аз .... ама вече незнам кой закво ми свири хахах ... и сме без затъмнени фарове от вчера
                      Fiat Punto GT

Коментар

Днес на кръговото на Централна гара в Пловдив светлосиньо Браво с 6000К на рефлекторите и голям стикер на задното стъкло.Малко по-късно на Авксентий Велешки беше паркирало едно сиво Браво с малкия стикер на задното стъкло, в горния десен ъгъл и хубави джанти.
                        FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
                        LPG System BRC Just

Коментар

sen7ineL написа:
                          lyubohar написа:
                          Аз аз аз .... ама вече незнам кой закво ми свири хахах ... и сме без затъмнени фарове от вчера
                          Е аз дори и не свирнах, късно се усетих. Даже предположих, че може ти да си свирил, ама заради Judas на 20 в колата да не съм те чул

Коментар

сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
                            Fiat Punto MK2 Sporting
                            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

eusunt написа:
                              сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
                              По скоро ще да е била златиста.Това е колегата -kal0yanch40http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5130
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                eusunt написа:
                                По скоро ще да е била златиста.Това е колегата -kal0yanch40http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5130
                                Да същата .. приемам, че не е сива
                                Fiat Punto MK2 Sporting
                                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Working...
                                X