Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
Онзи ден подминах на светофара при Кауфланд (Габрово и Скопие) колега с Мареа СА 69 31 или нещо от този сорт беше. Бях с тъмно сива Либра. Подсвирнах и го задминах при тръгването на зелено.
Онзи ден подминах на светофара при Кауфланд (Габрово и Скопие) колега с Мареа СА 69 31 или нещо от този сорт беше. Бях с тъмно сива Либра. Подсвирнах и го задминах при тръгването на зелено.
Аз аз ама се бях заблеял нещо и докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло и да свирна ти беше на средата на кръстовището и не знам дали ме чу че подсирнах Иначе я загледах тази Ланчия още на сливница като мина по трамвайните линии че много поддържана пък и 2.4ЖТД П.с.да номера е този П.П.саз пък вчера на кръстовището на Сливница и Константин Величков към 20:30 сива Мареа седан СА 1376 ако не се лъжа и под фаровете има по една светодиодна лента като габарит свети. Зави по сливница и отпраши към Люлин ама блестеше задното стъколо и не съм сигурен имаше ли големия стикер отзад или не.....
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло
Надписа не е на фиат форума, но е на форум който според мен е неутрален за всички марки италиански автомобили. Точно затова съм си залепил него, обаче не пропускам да свирна на италианка която има стикер :D
докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъкло
Надписа не е на фиат форума, но е на форум който според мен е неутрален за всички марки италиански автомобили. Точно затова съм си залепил него, обаче не пропускам да свирна на италианка която има стикер :D
и аз така правя по принцип освен ако не съм заблеян нанякъде Честно да си призная заприлича ми отдалече на ланчия форума надписа Май съм доста късоглед напоследък
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
Аз аз аз .... ама вече незнам кой закво ми свири хахах ... и сме без затъмнени фарове от вчера
Днес на кръговото на Централна гара в Пловдив светлосиньо Браво с 6000К на рефлекторите и голям стикер на задното стъкло.Малко по-късно на Авксентий Велешки беше паркирало едно сиво Браво с малкия стикер на задното стъкло, в горния десен ъгъл и хубави джанти.
FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
LPG System BRC Just
Аз аз аз .... ама вече незнам кой закво ми свири хахах ... и сме без затъмнени фарове от вчера
Е аз дори и не свирнах, късно се усетих. Даже предположих, че може ти да си свирил, ама заради Judas на 20 в колата да не съм те чул
Коментар