Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
chaveto написа:Онзи ден подминах на светофара при Кауфланд (Габрово и Скопие) колега с Мареа СА 69 31 или нещо от този сорт беше. Бях с тъмно сива Либра. Подсвирнах и го задминах при тръгването на зелено.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
chaveto написа:докато се усета че имаше някякъв надпис на задно ляво стъклоФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
lyubohar написа:Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...Fiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:lyubohar написа:Сиво наточено Пунто GT със затъмнени фарове и стопове - днес по пътя от Слатина към Дружба карахме заедно известно време...Докато му видя стикера отзад и се усетя да свирна, и той зави към Дружба 1...
Коментар
-
eusunt написа:сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
Коментар
-
krasio_79bs написа:eusunt написа:сива брава с ямболска регистрация в районна на Билата преди има няма 20 минути .. късно видях стикера отзад
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар