Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заралии де обикалят нощеска из Бургаза На Венциславов Мареата с още двама юнака вътре...Ударих ви аварийните с един Хюндай И30, да н`съ чудити
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

kiselo написа:
      S.W.A.T. написа:
      Видях Тексаско тъмно синьо Стило със кръглия стикер което ми бипна
      Амчи ше видиш къде ше одиш Аз щях и да те подпирам отзад ама имаше много трафик викам да не правим глупости да се гоним пък и бяхме 4 калпака с багажи
      Трябва ми място да се развъртя
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

някой да се познае петък към 16:30 по Сливница в София.малко по късно и около 500 метра по нататък браво със софииска регистрация със стикери на алфа форума свирнах леко но колата беше пълна и не знам дали се е усетил за какво .
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Червено браво с малкия стикер отзад вляво, пред комплекс "Перлите" в Младост, в петък сутринта.
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Баси...Преди малко бях зверски освиркан...освяткан...и омахан от колега с бяло Пунто с врачански номер и огромен стикер на задното стъкло в Бургас Чак ме стресна викам да не направих нещо пък то к’во било
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Я бех малко ти беше имаш късмет,че бях с детето иначе можеше още не е бяло а сив металик

Коментар

la squadra azzurra написа:
                Заралии де обикалят нощеска из Бургаза На Венциславов Мареата с още двама юнака вътре...Ударих ви аварийните с един Хюндай И30, да н`съ чудити
                Къде точно ни удари аварийките? Да,при мен имаше още двама и се отправяхме към едно кръчме.
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

здр

цено написа:
                  одеве се засякахме с един колега с бяло Пунто малко след флирта в меден рудник не знам дали ме видя като му махнах
                  Какво Пунто МК2 или МК1 защото аз ходя до там ама и имаше ли стикер нещо отличително?

Коментар

Днес около 20:30 часа мина едно червено-бордо Стило точно пред нас. Беше като ново и 17ките джанти за стило.Кой е колега?
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Колегата Wazmo днеска в интервала на час и малко два пъти се разминаваме с тебе в Надежда до 102 училище. Първия път нямаше как да ме видиш,че бях зад теб в далечината,но втория път направо ме подмина като пътен знак..Бях спрял до училището и докато си дигна главата от телефона и ме подмина..Свирнах,но ..
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

2-3 пъти вече засичам в Бургас бяло пунто с черен таван и червена лента която ги разделя последно като го видях беше без задна броня случайно да е някой съфорумец :D
                        Haters Gonna Hate

Коментар

Почти през ден си караме заедно с една колежка със сива Брава (голям стикер) по Вапцаров. Мисля, че беше с русенска регистрация...Отделно днес по същия маршрут на Семинарията се освиркахме с едно светло пунто с големия стикер - колегата май караше родителските тела нанякъде

Коментар

днес на 5-те кюшета черно пунто мк1 с номер С 1590 ХМ
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

lyubohar написа:
                              Отделно днес по същия маршрут на Семинарията се освиркахме с едно светло пунто с големия стикер - колегата май караше родителските тела нанякъде
                              Аз бях!"Телата" ме изнудиха преди работа да ги метна до едно място,ама - нЕма начин ...
                              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Неделя вечерта по пътя София-Варна, около Велико Търново, се разминахме с ново Браво СА6002 или 2006.. Не видях стикер, но номера ми е много познат Някой?
                                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
                                Fiat Grande Punto 1.4
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

Working...
                                X