Това Браво, което Далинда е снимала. Съм 100% сигурен, че го видях до Арена Запад, преди 2-3 седмици, но го караше жена. Възможно ли е? Видях 1000 стикера, но форумен не фиксирах
Друго ще да е, моето не е карано от жена близките 2 месеца
Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Днес на Трапезица м/у 17:00 и 17:30 бяло браво със сини джанти и голям форумен стикер,карах зад него,присвятквах,махнах.Ако не ме е видял колегата да се чувства поздравен !
Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004
От известно време в Ямбол жк Златен рог на паркинга на Вилтон паркира светло синьо браво у9489 с голям стикер на задния прозорец,даже ония ден бях паркирал до него с червено пунто мк2 у 9337 кой е колегата или стикера е от стария собственник
FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95
Като си тръгвах от форумска среща днес - Пунто 2443 на булевард Академик Иван Евстатиев Гешов последният да затвори вратата, с малък стикер от 8-см-вите, долу вляво на задното стъкло.
Преди малко в 10:30, червено пунто (Н 1655) с големия форумски стикер на предното стъкло, пред магазина за акумулатори на Симеон Велики 46 в Шумен. Да се чувства поздравен.
Кой си е оставил колата при Дани в Дружба? Видях 2 фиата, не знам кой е форумния, не ги огледах.
Дани трябва абонаментна карта да ти извади
Аз не знам какво чака още. Мен никой ли не ме е виждал- по Слатина, Гео Милев, Дружба, до централна гара ходих няколко пъти преди седмица, Хаджи димитър, Сухата река? Ееее... :D Оглеждайте се и за мен де, имам голям стикер на задното стъкло )
Аз го виждам само спряно, докато водя кучето към парка
Миналия петък привечер след караулката видях червена Мареа комби с КН регистрация. Първоначално не видях колегата когато той беше от дясната страна, но вероятно е видял стикерите на италфеста.
Не съм те забелязал колега. Поздрави.
Върви добре мареата! Последно карах зад теб с около 160+ и трябваше да отбивам за към El Paso. :D
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар