Преди малко в локалното на цариградско между окръжна и колелото синьо Стило две врати с ксенон мисля че е TopnegoTo но още ми се спи и не съм много сигурен. Поздрави
Да не е било в понеделник това? Щото днес в 7 часа съм си спял сладко сладко, та няма как да си ме видял на окръжна. Иначе поздрави и на тебе колега.
Преди малко в локалното на цариградско между окръжна и колелото синьо Стило две врати с ксенон мисля че е TopnegoTo но още ми се спи и не съм много сигурен. Поздрави
Да не е било в понеделник това? Щото днес в 7 часа съм си спял сладко сладко, та няма как да си ме видял на окръжна. Иначе поздрави и на тебе колега.
Значи съм те припознал :D
FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Днес към 15:30 сиво Браво с голям стикер на задното стъкло зави към парк хотел Москва. Пасажерът слезе от колата малко преди това. Който се разпознае да се чувства поздравен
1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Явно същото Браво беше в 15:35 пред Външно на светофара и продължи към Гео Милев. 2902, ако правилно запомних. Освен голям, имаше и малък стикер долу вляво.Колега, следим те, не можеш да избЕгаш!
Днес към 15:30 сиво Браво с голям стикер на задното стъкло зави към парк хотел Москва. Пасажерът слезе от колата малко преди това. Който се разпознае да се чувства поздравен
ogi28b написа:
Явно същото Браво беше в 15:35 пред Външно на светофара и продължи към Гео Милев. 2902, ако правилно запомних. Освен голям, имаше и малък стикер долу вляво.Колега, следим те, не можеш да избЕгаш!
Вчера към 18:00 се разминахме със Синьо Браво с голям стикер на Вардар. Колегата май се обърна като се разминахме Да се чувства поздравенВ студентски вечерта докато паркирах(близо до Зимния), едно момче със Стило нещо ме заглеждаше...ако е от Форума и за него поздрави Последно сива Брава А23**, пак покрай зимния на същия паркинг. Да се извина на колегата. Помислих, че е моята кола и тръгнах да я ръчкам да я отключа...
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
В студентски вечерта докато паркирах(близо до Зимния), едно момче със Стило нещо ме заглеждаше...ако е от Форума и за него поздрави Ако Стилото е било сиво с 4-ри врати съм бил аз :D аз там постоянно обикалям
FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар