На Шипченски проход -пловдиска марея комби с големото надпис :D 8945 или нещо от сорта...П.п: Колега за здрасти ли се беше разсвирил така или незнаеш че тази лента е за ляв завой ?
Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Вчера просто нямах време...Та, вчера сутрин, 7,20 часа, на моста Брюксел, колега със Стило, двуврато, плевенски номер ме изпревари и сигнализира активно с аварийни и махаше с ръка. Аз светках също, щом видях стикера пред мен...Кой е въпросният колега?От Плевенската гилдия познавам само БИ_Анков. Винаги съм твърдял, че двувратото Стило има страхотна задница!А това беше и интересен цвят и... стоповете светеха странно. Дали, колегата не е променял положението на кабелите в буксата на стопа?Любопитно...
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Вчера просто нямах време...Та, вчера сутрин, 7,20 часа, на моста Брюксел, колега със Стило, двуврато, плевенски номер ме изпревари и сигнализира активно с аварийни и махаше с ръка. Аз светках също, щом видях стикера пред мен...Кой е въпросният колега?От Плевенската гилдия познавам само БИ_Анков. Винаги съм твърдял, че двувратото Стило има страхотна задница!А това беше и интересен цвят и... стоповете светеха странно. Дали, колегата не е променял положението на кабелите в буксата на стопа?Любопитно...
Аз бях колегата с въпросното Стило. Като я видях твоята хубавица на светофара преди Брюксел, и си викам "Тва ще да е форумно". Настигнах те и гледам стикерите :D. Иначе по стоповете нищо не съм пипал, така го купих от автокъщата, ама може да светят странно щото се запотяват
Вчера по обяд колегата Jimy щеше да ме спре като КАТаджия на светофара на "Гладстон" .
Хаха, ама аз исках да си изкарам поне нов лаптоп и почти се метнах на предния капак!!!Иначе мога да се олача, че ми свиха 0-40 ката и сега трябва даси купя от скъпата, за доливане.Обаче събитията с крадльото, доведоха до нещо положително: избата бе префасотирана и ремонтирана и сега е бетер крепост ... до следващият път.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Днес сутринта около 11 по магистрала Тракия, сиво Стило с багажник на покрива с хасковска регистрация, караше зад един тир явно за да ползва въздушния коридор и да намали разхода на гориво :D, видях големия стикер в последния момент....
Преди 15 мин, в Студентски град пред блок 7, Брава с ямболска регистрация У 0701 спря зад мен, остави едно хубаво девойче и си тръгна. Имаше малък кръгъл стикер на предното стъкло.Малко преди това се разминах по околовръстното с тъмно синьо Браво, софийско, с антикрило отгоре, автотатуировка голяма на задното стъкло и кръгъл форумен стикер.
в една пресечка която е перпендикулярна на улицата която води към пазара от ляво ли
в ляво на правата от гарата в кв.Курило посока зебра преди крастовището и обратния завой под моста :D :D :D всеки път го виждам колегата гарирал там красивото браво с оранжевите джантички :P
Преди 15 мин, в Студентски град пред блок 7, Брава с ямболска регистрация У 0701 спря зад мен, остави едно хубаво девойче и си тръгна. Имаше малък кръгъл стикер на предното стъкло.Малко преди това се разминах по околовръстното с тъмно синьо Браво, софийско, с антикрило отгоре, автотатуировка голяма на задното стъкло и кръгъл форумен стикер.
Преди малко в локалното на цариградско между окръжна и колелото синьо Стило две врати с ксенон мисля че е TopnegoTo но още ми се спи и не съм много сигурен. Поздрави
FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар