Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А как да те позная ?
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Fihi ще носи черна форумна тениска Иванеее, няма я жена ти и хукна при младите майки, нали?!?И за да съм в темата - още не мога да разбера чие е сивото Браво с малък форумски стикер, което е паркирано постоянно пред или зад блок 72 на Граф Игнатиев в Ямбол? Много често спирам пред или зад него на булеварда, но така и не сме се засекли?!?

Коментар

днес сутринта забелязах зеленикава Брава с стикер (кгръгъл) в сервиз Жицони (до бриголаж София) с рег № ЕН 7474 ЕВ поне така мисля
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Сиво софийско Браво СА 1497 беше паркирано днес около 15ч. близо до пазара в Банкя.
          Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Днес 14:35 на Дружба черно браво с големия стикер отзад В 9876 РХ май на плажче отиваха компанията. Вече бях паркирал и нямаше как да поздравя бях от другата страна

Коментар

РВ 1578 ВН - тъмно сиво Браво с малък стикер на задния джам. Засякох го преди 30 мин. на Пещерско шосе на светофара на Хирургиите. Карах зад него, присветнах няколко пъти, но май не ме отрази. Кой беше ?!5 мин. по-късно черно натокано Браво с рег. номер РВ 1288 ?? си застърга бронята на прелеза. Не успях да видя стикер.
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Catch me if you canTX4699MX
                Fiat Punto 55S 1.1 Petrol 1997 a.k.a Space Interceptor

Коментар

Bravo с регистрация А с предна абарт броня и интересни джанти. - Днес пред 4ти блок на ТУ. Кой е колегата?
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

А сега да разпознае кой е този колега дето вчера е паркирал до моийта скомна брава в гр.Стара Загора.Ето и номера. А2168КМ.С големия стикер
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Колегата Tenix в Стара Загора на 22-ри, обаче бях с един бургаски Ситроен и май не разбра за какво му свиря П.С. Много добре и седят тея джанти
                      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес около 10:30 на АМ Тракия, посока Пловдив - София освирках тъмно Браво със Старозагорска регистрация и голям стикер. Нямаше ответна реакция.
                        FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
                        LPG System BRC Just

Коментар

я да се познава колегата в Банкя вчера към 5 вечерта

Коментар

Най-накрая и мен някой да ме види! Всеки ден от 15 до 20.30 паркирам там! Поздрави!

Коментар

bravo_2626 написа:
                              Най-накрая и мен някой да ме види! Всеки ден от 15 до 20.30 паркирам там! Поздрави!
                              ма колега що не казваш да пием по кафе да се запознаем

Коментар

Аз съм фармацевт и работя в аптеката на пазара между двете банки. Ще ме намериш там. Мисля, че съм виждал пунтото ти.

Коментар

Working...
                                X