А как да те позная ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fihi ще носи черна форумна тениска Иванеее, няма я жена ти и хукна при младите майки, нали?!?И за да съм в темата - още не мога да разбера чие е сивото Браво с малък форумски стикер, което е паркирано постоянно пред или зад блок 72 на Граф Игнатиев в Ямбол? Много често спирам пред или зад него на булеварда, но така и не сме се засекли?!?
Коментар
-
днес сутринта забелязах зеленикава Брава с стикер (кгръгъл) в сервиз Жицони (до бриголаж София) с рег № ЕН 7474 ЕВ поне така мисляШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
РВ 1578 ВН - тъмно сиво Браво с малък стикер на задния джам. Засякох го преди 30 мин. на Пещерско шосе на светофара на Хирургиите. Карах зад него, присветнах няколко пъти, но май не ме отрази. Кой беше ?!5 мин. по-късно черно натокано Браво с рег. номер РВ 1288 ?? си застърга бронята на прелеза. Не успях да видя стикер.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Bravo с регистрация А с предна абарт броня и интересни джанти. - Днес пред 4ти блок на ТУ. Кой е колегата?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
я да се познава колегата в Банкя вчера към 5 вечертаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
bravo_2626 написа:Най-накрая и мен някой да ме види! Всеки ден от 15 до 20.30 паркирам там! Поздрави!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар