вяера до Дианата на Бояна имаше паркирано Браво със стикер на форумаа днес на Ломското бях зад едно Пунто Мк1 с малък кръгъл стикер (колата беше с лепен ляв стоп (с тиксо))не сигнализирах понеье бях с камиона
Е що бе щеше да е забавно къси дълги къси дълги и клаксона сватба, и тоз от пунтото щеше да пита как се чисти адреналин от седалката. Иначе ето това стило преди известно време на Вардар ама не ме отрази
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
на 02.09 две попадения Стлиловци на Ломско шосе едното мисля че беше Бяло с голям стикер (беше паркирано отстрани )и Сиво изпревари ме но бях с едно Поло и не сигнализирах (беше с голям НО черен стикер)
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
на 02.09 две попадения Стлиловци на Ломско шосе едното мисля че беше Бяло с голям стикер (беше паркирано отстрани )и Сиво изпревари ме но бях с едно Поло и не сигнализирах (беше с голям НО черен стикер)
Днес на паркинг до Арена Запад. Пунто мк1 СА9516, бяло с две врати. Малка лепенка на 3та врата имаше и за малък фиат фен стикер. Жена се качи, предполагам на някой булката
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
На колежката пунтото и е подарък от татко и. А татко и е Дидо с новото браво. Като и го взема мина на една среща със него, та си получи и стикер от мен.
Коментар