Одеве в Младост 2 до рума забелязано Синьо стилио 3 врати с голям стикер отзад и номер ЕН...... Предполагам е колегата TopnegoTo ама не съм сигурен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
cs_aleksandar написа:Одеве в Младост 2 до рума забелязано Синьо стилио 3 врати с голям стикер отзад и номер ЕН...... Предполагам е колегата TopnegoTo ама не съм сигуренAlfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
TopnegoTo написа:cs_aleksandar написа:Одеве в Младост 2 до рума забелязано Синьо стилио 3 врати с голям стикер отзад и номер ЕН...... Предполагам е колегата TopnegoTo ама не съм сигуренКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Днес към 18ч фиат крома С 7320 ХМ с малък кръгъл стикер горе в дясно на задното стъкло, в района на центарални гробища, и второто ми попадение което беше след 15,20 минути на околовръсното посока с. Мрамор Фиат Браво с големия бял стикер с надписа на заното стъкло, номера не можах да видя, свирнах и поздравих и двамата колеги да се чустват поздравени и тук.punto 1.2 16V sporting
Коментар
-
sporting ABART написа:Днес към 18ч фиат крома С 7320 ХМ с малък кръгъл стикер горе в дясно на задното стъкло, в района на центарални гробища, и второто ми попадение което беше след 15,20 минути на околовръсното посока с. Мрамор Фиат Браво с големия бял стикер с надписа на заното стъкло, номера не можах да видя, свирнах и поздравих и двамата колеги да се чустват поздравени и тук.
Коментар
-
misho_ написа:sporting ABART написа:Днес към 18ч фиат крома С 7320 ХМ с малък кръгъл стикер горе в дясно на задното стъкло, в района на центарални гробища, и второто ми попадение което беше след 15,20 минути на околовръсното посока с. Мрамор Фиат Браво с големия бял стикер с надписа на заното стъкло, номера не можах да видя, свирнах и поздравих и двамата колеги да се чустват поздравени и тук.punto 1.2 16V sporting
Коментар
-
Към 21.30ч. сиво браво с номер 8177 на Красна поляна. Колата ми е позната, но.... Ако някой се разпознае, да не се чуди кой е ненормалника с ланчата който го освири като на сватба.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар