Как кой? Аз. Снимах те те даже, но снимки утре.Почаках малко, после в магазина търсех семейство с детенце, но не видях. Жалко, че не се запознахме.Нищо. Бъдете здрави. Друг път.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
две попадения, но забравих да пиша :Преди 3-4 дена Стило (май беше сиво), софийска регистрация 8897 и голям стикер - паркирано на тротоара до детската градина в Люлин 10Смок1 засечен при Стефчо, пак преди 3-4 дена
На два пъти вчера вечерта засичам сиво Стило комби в Младост 3 до метрото. Има малък стикер на задното стъкло и стикер на МВР на предното. Колегата май е агент под прикритие при нас? :D
Вчера по обяд, си отивам към колата и вместо нея виждам едно сивкаво Купе на мястото на моето. Уплаших се че халюцинирам. Чак като приближих видях и моето. Веднага да си признава кой ми изкара акъла. Имаше стикер на форума на задното стъкло.
Варна ,ул Гладстон,бл.1 ,Браво с пернишки стикер ТХ 3529 ХА.Кой е колегата
EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
На два пъти вчера вечерта засичам сиво Стило комби в Младост 3 до метрото. Има малък стикер на задното стъкло и стикер на МВР на предното. Колегата май е агент под прикритие при нас? :D
Това е колегата Димо Генчев. Аз от него си напазарувах Либрата.
Снощи към 12 и нещо Винено Стило с 2 врати и голям стикер на задното стъкло, беше засечено на спирката на Хотел Плиска посока Младост.Загледах фиата, но чак като видях задницата разбрах че е форумско.
Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Леле днес около 14.00 каква черна Марея мина по Ботев от Македония надолу, най-хубавата която съм виждал, черна, черни джамове, готини джанти (почти като моите), споилер на задната врата в цвета на джантите ...абе страхотна визия. Не видях отличителни белези на форума, но ужасно ме изкефи. За това : Ако собсвеника чете ..... ами ела на някоя среща, да получиш удовлетворение от ценители. Браво!
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Вчера в тунела за Люлин, малко след полунощ се подгонихме с едно светло фиат купе, ако е колега от форума да се чувства поздравен и да каже с какъв мотор е купето
Коментар