Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

diko661 написа:
    vgeorgiev написа:
    Кой е това ? Видях го на Г.М. Димитров в София.
    Моята бивша кола.Новия собственик е предупреден за традицията с клаксона и фаровете,така,че едва ли ще се изненада.Иначе наточено пунто нали
    Aз на теб от 2 месеца ти пазя стикерче , последно ти писах че ше бачкам в мола до теб ама нищо не ми отговори.Ако искаш драсни ми едно лс да се доразберем
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Не му го носи, у мола ами утре към обяд ела до неговия блок, ще го залепим и ще се почерпим по биричка.Даже мисля утре да си промия хидравличната система че е станала на маджун и кибици няма да са ми излишно. Операцията ще се извършва пред блока на колегата.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Не му го носи, у мола ами утре към обяд ела до неговия блок, ще го залепим и ще се почерпим по биричка.Даже мисля утре да си промия хидравличната система че е станала на маджун и кибици няма да са ми излишно. Операцията ще се извършва пред блока на колегата.
        Кофтито е че аз и утре съм на работа Иначе биричка и ръчкане по колите не отказвам. Драсни ми едно Лс ако искаш довечера може да ти донеса 2 3 стикера да имаш.
        .

Коментар

cs_aleksandar написа:
          diko661 написа:
          vgeorgiev написа:
          Кой е това ? Видях го на Г.М. Димитров в София.
          Моята бивша кола.Новия собственик е предупреден за традицията с клаксона и фаровете,така,че едва ли ще се изненада.Иначе наточено пунто нали
          Aз на теб от 2 месеца ти пазя стикерче , последно ти писах че ше бачкам в мола до теб ама нищо не ми отговори.Ако искаш драсни ми едно лс да се доразберем
          Извинявай,но ми излезна спешен ангажимент за това не се обадих.Останах с убеждението,че ти беше последен работен ден в мола и се местиш някьде.Явно бирата ще е от мен,признавам вината си. :D
          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Утре къв обяд ще я изкупиш, като си вземеш стикерите.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Утре къв обяд ще я изкупиш, като си вземеш стикерите.
              Нямаш грижи
              EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
              EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
              FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Ще се предупреждаваме, ей!Това не е чат-тема, нито тема за стикери, нито тема за срещи!!!Отправям ви последно предупреждение. Вие си знаете кои сте!

Коментар

Да се чувства поздравен колегата от сутринта към 8:30 с бялото Стило СА 5141 МТ към Сточна гара (не зна името на булеварда)

Коментар

Днес по обед, на пешеходния светофар до Параклиса в Дружба присветнах на бат Веско. Ако не е забелязал, да се чувства поздравен!
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ами нещо съм се заблеял и не съм видял.
                      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Преди около час (към 7 часа) до Терминал 2 колегата, който беше задрямал в тъмно синята Брава Е59****, с големия стикер отзад, да се чувства поздравен. Не исках да го освирквам, че така сладко спеше... :D
                        Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                        ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                        ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Снощи в Красна Поляна на ул.Добротич т.синио Стило МВ СА04.... Днес в Овча Купел на ул.Президент Линкълн сиво Браво спряно,с отразител на таблото
                          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                            Днес в Овча Купел на ул.Президент Линкълн сиво Браво спряно,с отразител на таблото
                            Това съм аз .
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Към 12 часа колега с бяло Пунто с големия стикер на задното ляво стъкло, излезе от техническия и направи ляв посока Г.М. Димитров. Свирнах, колегата се обърна ама май не разбра защо му свиркам...
                              Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                              ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                              ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Около 14:30 днес ямболско златисто браво, на симеоновско шосе до студ. град. С големият стикер на задното стъкло.
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X