Значи е било друго, мина много бързо. Може и да е било номер 4694, нещо такова беше, ама първото което написах ми е познато отнякъде и затова предположих че е този номер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Значи е било друго, мина много бързо. Може и да е било номер 4694, нещо такова беше, ама първото което написах ми е познато отнякъде и затова предположих че е този номер.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
spooni написа:Днес сутринта, някой колега беше паркирал пред блока ми с много хубава Брава(поздравления за което) вишнева рег. СА1740... Бургас Славейковla squadra azzurra написа:Същата Брава, днес, около 10.00 ч., по пътя за Созопол...Да не се чуди колегата що му свиркаше сивата АлфаBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Вчера на връщане от морето цели 3 попадения :D Първо към 9 часа вечерта между София и Пловдив, посока София, подминах двама колеги каращи един зад друг, може би се движеха заедно, бяло Браво с големия стикер на задния прозорец и пред него 5врато Стило с малък стикер на задния ляв прозорец. Свирках но никаква реакция и от двамата, караха изключително съсредоточетно :D Пред Стилото пусха аварийки даже пак нищо... :D И към 10:30-11 пак вечерта колега с червено Браво с малкия стикер отзад СА 4746 направи десен на Васил Левски и Цар Освободител точно пред Ректората, идваше от Орлов, нямах време за реакцияBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
Re: :P
fihi написа:Cepheus написа:кой беше тази сутрин около 8:15 на сфетофара в красна поляна - бул.възкресение и зави надясно по вардар - фиат стило , свирнах му , но той гледаше пешеходците , за да може да завие?ilkor написа:Днес пък свирнах на Опел комби такси със голям кръгъл стикер !?!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колега със сива Фиат Мареа Уикенд с номер СА 4603 засечен в Бургас по бул.Княгиня Мария Луиза от страната на магазините с авточасти(бибитнах но колегата може да не е разбрал защо,защото все още нямам стикер).След това на кръстовището със Сан Стефано продължи направо,а аз завих на ляво към автогарата.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
veselin10 написа:А да казва кой е с Marea Weekend с големия стикер на задната врата и малки на прозорците на задните врати до блок 510 в Овча Купел 1. Съседи сме , аз съм в 504 ))Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар