Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи е било друго, мина много бързо. Може и да е било номер 4694, нещо такова беше, ама първото което написах ми е познато отнякъде и затова предположих че е този номер.

Коментар

ogi28b написа:
      Значи е било друго, мина много бързо. Може и да е било номер 4694, нещо такова беше, ама първото което написах ми е познато отнякъде и затова предположих че е този номер.
      Първия номер 6946 е моя от там ти е познат.Иначе,аз се навъртах около Скай Ситито към 9:15-9:35 и 16:55-17:10 .Още не съм виждал друго Браво бордо със стикер на форума и близък номер до моя.
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

кой беше днес в овча купел 2 бл.24 бяла брава около 17:00 часа.
        Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

и едно червено стило мисля че беше около 18:00 часа на костантин величков - мина покрай двореца на децата.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Вчера, към 20:00 пътя по към Своге, едно тъмно сиво Типо с големия стикер на задното стъкло. Карах зад него, светнах му с фарове, но се сетих, че може да не се сети.Предполагам, че е бил на рали, ако не се лъжа беше СА регистрация, но нямам навик да гледам номерата.

Коментар

spooni написа:
              Днес сутринта, някой колега беше паркирал пред блока ми с много хубава Брава(поздравления за което) вишнева рег. СА1740... Бургас Славейков
              хаха благодаря колега, аз бях отседнал при един приятел от твоя блок :D защо нямаш стикери???? между другото тия дни няколко пъти ти огледах Бравата, фолиото ти е направено много добре особено на 5тата врата.. сам ли си го правил?
              la squadra azzurra написа:
              Същата Брава, днес, около 10.00 ч., по пътя за Созопол...Да не се чуди колегата що му свиркаше сивата Алфа
              пак аз музиката беше на макс и не съм те отразил :D
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Вчера на връщане от морето цели 3 попадения :D Първо към 9 часа вечерта между София и Пловдив, посока София, подминах двама колеги каращи един зад друг, може би се движеха заедно, бяло Браво с големия стикер на задния прозорец и пред него 5врато Стило с малък стикер на задния ляв прозорец. Свирках но никаква реакция и от двамата, караха изключително съсредоточетно :D Пред Стилото пусха аварийки даже пак нищо... :D И към 10:30-11 пак вечерта колега с червено Браво с малкия стикер отзад СА 4746 направи десен на Васил Левски и Цар Освободител точно пред Ректората, идваше от Орлов, нямах време за реакция
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

@miro2177: двамата с dikanio бяхме а теб те мернах и се зачудих за аварийките, но честно казано хич и не се замислих дали е съфорумец, нямам го тоя навик все още

Коментар

Аз си бях надул музиката, защото ми е малко шумно гърнето (имам една обикновена тръба вместо катализатор :D ) и въобще не съм чул клаксон. После видях аварийките и бях сигурен, че е някой от форума, но ти беше вече напред.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: :P

fihi написа:
                      Cepheus написа:
                      кой беше тази сутрин около 8:15 на сфетофара в красна поляна - бул.възкресение и зави надясно по вардар - фиат стило , свирнах му , но той гледаше пешеходците , за да може да завие?
                      Това трябва да е бил GTipo според мен.
                      ilkor написа:
                      Днес пък свирнах на Опел комби такси със голям кръгъл стикер !?!
                      Това е чичото на Радо - liverpool235
                      Да, аз трябва да съм бил, естествено блеещ!fihi, хубава кръчма имате в Овча купел, както си седях в кръчмето, и ти мина с Мариика!Само дето нямах с какво да свирна така че да ме чуеш. Или има, ама се води неприлично!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Кой ще се разпознае? :D
                        Прикачени файлове
                        ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Tapamop написа:
                          Кой ще се разпознае? :D
                          Аз съм Много сте бързи !!! От 2 дни съм със стикери
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колега със сива Фиат Мареа Уикенд с номер СА 4603 засечен в Бургас по бул.Княгиня Мария Луиза от страната на магазините с авточасти(бибитнах но колегата може да не е разбрал защо,защото все още нямам стикер).След това на кръстовището със Сан Стефано продължи направо,а аз завих на ляво към автогарата.
                            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

А да казва кой е с Marea Weekend с големия стикер на задната врата и малки на прозорците на задните врати до блок 510 в Овча Купел 1. Съседи сме , аз съм в 504 ))
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                                А да казва кой е с Marea Weekend с големия стикер на задната врата и малки на прозорците на задните врати до блок 510 в Овча Купел 1. Съседи сме , аз съм в 504 ))
                                Забрави да споменеш малките стикери на предния и на задния джам. Изключвам тези от Италфест. Аз съм колега. Там водя децата да играят(в Парка). Можеш да ме видиш почти всеки ден след 18.00ч. Другия път се обади да пием по биричка.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X