Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази сутрин в Бизнес Парка, паркирано до Холидей Ин, сиво Браво с големия стикер залепен ниско на задното стъкло. Колегата да внимава там, че слагат едни много гадни стикери "Нарушител" на предното стъкло.
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
    ex-Fiat Stilo 1.9JTD
    ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

TopnegoTo написа:
      Тази сутрин в Бизнес Парка, паркирано до Холидей Ин, сиво Браво с големия стикер залепен ниско на задното стъкло. Колегата да внимава там, че слагат едни много гадни стикери "Нарушител" на предното стъкло.
      Взеха ми под носа едното останало място на паркинга и нямах избор Иначе стикерите наистина са гадни, засега не съм имал "щастието" да ми лепнат.
      Fiat Bravo 1.6 16V '99
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      ------------------------------------------------------------
      Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Flaidas написа:
        TopnegoTo написа:
        Взеха ми под носа едното останало място на паркинга и нямах избор Иначе стикерите наистина са гадни, засега не съм имал "щастието" да ми лепнат.
        Аз за това спирам горе до БМВ. Ама там пък в последно време били почнали да пишат фишове. Кофти работа е тоя бизнес парк с паркирането...
        Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
        ex-Fiat Stilo 1.9JTD
        ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Punto_II_HGT написа:
          За два дни - две попадения:Вчера - в задръстването по Александър Малинов на пътеките, но в посока към Младост 4 сребристо врачанско Браво или Брава (забравих) номер 5642 с голям стикер на задното стъкло към 17:15 часа.Днес към 17:30 пак сребристо Браво пред ректората на Техническия университет, номер не видях, но и то беше с голям стикер на задното стъкло.Та... поздрави на колегите, изгниха ми тромбите на клаксона и не можах да им се "обадя"
          Поздрави и на теб, колега. Аз съм със сребристия Бравок от Техническия :D Честичко седи там, завалията (аз също) :D
          Fiat Bravo 1.9 JTD.

Коментар

:D Тази сутрин, към 7:20, сиво браво 8320АХ по бул."Възкресение". Бях една кола зад колегата/колежката.

Коментар

Вчера следобяд в Дружба 1 срещу ОМВ-то (до тухления блок) се разминахме с много готино зелено Типо номер 7747 с голям стикер на задния прозорец. Бях със служебното Рено и не сигнализирах на колегата да не помисли че го кълна нещо :D Поздрави!
              1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
              2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Punto_II_HGT написа:
                Вчера следобяд в Дружба 1 срещу ОМВ-то (до тухления блок) се разминахме с много готино зелено Типо номер 7747 с голям стикер на задния прозорец. Бях със служебното Рено и не сигнализирах на колегата да не помисли че го кълна нещо :D Поздрави!
                Аз съм :D е чак пък готино не е ама се опитвам да го поддържам добре що годе Поздрави!
                FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Вечерна среща с колегата Kokss в Младост 2 на по количка
                  Прикачени файлове
                  Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                  И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                  .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                    Вечерна среща с колегата Kokss в Младост 2 на по количка
                    Другия път по биричка време немааа немаааП.с към 23:15 по Тодор Александров от Опълченска посока Ботев - Браво с изкачащ от кюнеца огън ?
                    Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
                    Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
                    Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
                    Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
                    Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Днес след обяд в Дружба на езерото червено вишнево стило нямаше никой покрай него ама беше спряно точно до едно кръчме и предполагам че собственика му е бил там Поздрави
                      FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                      FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                      FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Днес следобяд на паркинга на Бриколаж на Цариградско - сиво Браво СА4761 или нещо от сорта - голям стикер.

Коментар

Dhansol написа:
                          Днес след обяд в Дружба на езерото червено вишнево стило нямаше никой покрай него ама беше спряно точно до едно кръчме и предполагам че собственика му е бил там Поздрави
                          Аз бях колега имах малко работа там Нааааааи накрая и мене някои да ме срещне

Коментар

Днес колега с малкия стикер - Fiat Punto СА1870СВ разминахме се на Т-образното за Орландовци.Щракнах и снимка, но с грешния телефон (фенерчето) та ме е срам да поствам. Поздрави!
                            '08 Alfa Romeo 147 Q2
                            ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Днес във Пазарджик 2 попадения Първото - до математическата тъмно синя кюстендилска Мареа номерът КН 62**Второто - на главната пред Холивуд засякано тъмно сиво пунто номер не помняНе съм сигнализирал защото бях пешеходец . Поздрави !
                              Fiat Bravo 1.4 12V

Коментар

Тъмно синьо или черно Браво с джанти на Купе и номер петдесет/четиридесет и три дали е форумно?
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X