Тази сутрин в Бизнес Парка, паркирано до Холидей Ин, сиво Браво с големия стикер залепен ниско на задното стъкло. Колегата да внимава там, че слагат едни много гадни стикери "Нарушител" на предното стъкло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
TopnegoTo написа:Тази сутрин в Бизнес Парка, паркирано до Холидей Ин, сиво Браво с големия стикер залепен ниско на задното стъкло. Колегата да внимава там, че слагат едни много гадни стикери "Нарушител" на предното стъкло.Fiat Bravo 1.6 16V '99
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
------------------------------------------------------------
Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!
Коментар
-
Flaidas написа:TopnegoTo написа:Тази сутрин в Бизнес Парка, паркирано до Холидей Ин, сиво Браво с големия стикер залепен ниско на задното стъкло. Колегата да внимава там, че слагат едни много гадни стикери "Нарушител" на предното стъкло.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:За два дни - две попадения:Вчера - в задръстването по Александър Малинов на пътеките, но в посока към Младост 4 сребристо врачанско Браво или Брава (забравих) номер 5642 с голям стикер на задното стъкло към 17:15 часа.Днес към 17:30 пак сребристо Браво пред ректората на Техническия университет, номер не видях, но и то беше с голям стикер на задното стъкло.Та... поздрави на колегите, изгниха ми тромбите на клаксона и не можах да им се "обадя"Fiat Bravo 1.9 JTD.
Коментар
-
Вчера следобяд в Дружба 1 срещу ОМВ-то (до тухления блок) се разминахме с много готино зелено Типо номер 7747 с голям стикер на задния прозорец. Бях със служебното Рено и не сигнализирах на колегата да не помисли че го кълна нещо :D Поздрави!1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Вчера следобяд в Дружба 1 срещу ОМВ-то (до тухления блок) се разминахме с много готино зелено Типо номер 7747 с голям стикер на задния прозорец. Бях със служебното Рено и не сигнализирах на колегата да не помисли че го кълна нещо :D Поздрави!FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
FIAT MAREA 1.6 16V 103hp
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Вечерна среща с колегата Kokss в Младост 2 на по количкаPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар