Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AdViSoRa написа:
    Сиво браво с голям стикер в квартал Хаджи Димитър, улица Сопот.
    .Аз съм, колега
    Fiat Bravo 1.6 16V '99
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    ------------------------------------------------------------
    Безсмъртен съм до доказване на противното, а след това няма да ме засяга!

Коментар

Immortal написа:
      Е чак пък безумие Завих си нормално Всъщност там съм завивал стотици пъти, тъй като е по пътя от офиса на бившата ми работа към най-големия ни обект. Случвало се е на ден по 3 пъти да завивам там.Не съм те видял де, ама поздрави!
      А случайно в Петък около 16:15 да си карал из центъра на Ямбол?Ако да, значи съм те мернал
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ааа не мога да вися на Семинарията :D За мен си е безумие :D

Коментар

Тази вечер около 18.15ч на светофара на "Св Петка " се поздравихме с Jimy.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Lane Staley написа:
            А случайно в Петък около 16:15 да си карал из центъра на Ямбол?Ако да, значи съм те мернал
            Не съм гледал час, но да, щъках из града. Вероятно мен си видял. (номерът ми е сливенски, не ямболски).Веднъж Емо Феникса се кълнеше, че сме се разминали някъде край Севлиево, а аз по това време пътувах по АМ Тракия. И ми вика - че колко ямболски Кроми има?? (всъщност са няколко, поне 5-6).Пък аз му викам - ми не знам, ама моята е сливенска

Коментар

Сутринта на Сточна гара в Пловдив черно Браво с рег 706* МВ и малки стикери на предните странични прозорци. Свирнах му ама колегата или не ме чу или се учуди. Поздрави!
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

AdViSoRa написа:
                Тъмно синьо стило в квартал Левски Г с голям и малък стикер. Номер СА 88...
                Това може би съм аз, но номера ми е само "С" и осмицата е една.Но пък и колегата AdViSoRa ми познава колата.Не знам...Днес се препознах в едно черно, двуврато Стило, с готини фарове с LED ли, не знам как се казват тези малките светлини вътре във фара. Даже свирнах на колегата като се изравнихме, но... НЕ беше Пешо.Човека прие извинението ми. Реши, че съм от балуващите, защото стана пред Шератон, а там балуващи мноого.
                Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Immortal написа:
                  Lane Staley написа:
                  Не съм гледал час, но да, щъках из града. Вероятно мен си видял. (номерът ми е сливенски, не ямболски).Веднъж Емо Феникса се кълнеше, че сме се разминали някъде край Севлиево, а аз по това време пътувах по АМ Тракия. И ми вика - че колко ямболски Кроми има?? (всъщност са няколко, поне 5-6).Пък аз му викам - ми не знам, ама моята е сливенска
                  Номер хич не видях, че се озъртах за местните нинджи-ползватели на пешеходни пътеки.Просто в един момент ми се стори, че с периферното си зрение те мернах в кола - погледнах в огледалото и видях сива Крома.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

lhristov написа:
                    Лъчо скоро не съм те мяркал около моита банка,пък даже и на срещите, никъв те няма
                    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                    .

Коментар

lhristov написа:
                      AdViSoRa написа:
                      Това може би съм аз, но номера ми е само "С" и осмицата е една.Но пък и колегата AdViSoRa ми познава колата.Не знам...
                      Със сигурност не беше ти в колата Пък и подмина мойта и щеше да я забележиш.
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

Две попадения днес в Люлин. Първо на Кооперативния пазар черно пунто СА2688 с малък стикер на задния прозорец. Много интересен салон има колата, ако собственика чете, нека ми пише едно лс. След това близо до KFC-то в 7-ми тъмно синьо Пунто с голям стикер на задния прозорец, СА6787.

Коментар

Racer GT написа:
                          Jimy написа:
                          ... забелязах страхотно браво ХГТ!!! Тъмносиньо с челен интеркулер и черни джанти - тънка спица ... някой да се разпознава или пък да познава колегата! Много накефи колата, само може да предполагаме и как върви
                          Като за 497 коня,върви да ти кажа... :D Ниска 13-ка на 402 метра на 1,6 бара около 440 коня
                          Съби какъв е тоя самолет ве?! ще е интересно да се види и огледа. Поздрави колегата , наистина много ми хареса ... !!!
                          dobrujanetza написа:
                          Тази вечер около 18.15ч на светофара на "Св Петка " се поздравихме с Jimy.
                          Привет, Адаш
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Днеска към 13:00 на светофара на Васил Априлов и Пещерско шосе, едно пловдивско интересно направено сиво браво - задната броня с дифузьор и ауспух от двете страни, предна тунинг борня, нетипична за браво, прагове но нямаше никакви отличителни знаци. На някой от форума ли е?
                            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Вчвра в Равда видях много интересно браво :Д Сиво на цвят ,със зелена броня ,нещо черно на 5-тата врата,имаше още един цвят по него ,но не огледах добре и голям форумен стикер.Преди две години се продаваше в Ахелой.
                              Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                              Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Днес около 09:10 в задръстването между Кулата и Семинарията в София. Нямаше как да се приближа повече и да освиркам.
                                Прикачени файлове
                                FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
                                LPG System BRC Just

Коментар

Working...
                                X