Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НИЩО ВЕЧЕ Е СИГУРНО ТИ КЪДЕ ТАМ РАБОТИШ

Коментар

Днес в Стара Загора засечени:1.Зелено Браво с бели джанти от купе,което си мисля,че е форумско...не успях да видя стикер ама някакво такова усещане имам.Беше паркирано на един тротоар в индустриалната зона(мисля).Ако някой се сеща на кого е... 2.Тъмно синьо или черно Браво със голям стикер.Поздравихме се с колегата и половинката му.Много драго ми стана! :D
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
        Днес в Стара Загора засечени:1.Зелено Браво с бели джанти от купе,което си мисля,че е форумско...не успях да видя стикер ама някакво такова усещане имам.Беше паркирано на един тротоар в индустриалната зона(мисля).Ако някой се сеща на кого е... 2.Тъмно синьо или черно Браво със голям стикер.Поздравихме се с колегата и половинката му.Много драго ми стана! :D
        Хехехе бравото е форумско и е моето кара го майка ми и там работи.И хич не е лишено от стикери има по два пернишки на задните странични прозорци и малък на задното стъкло.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Преди около 30мин. на пл. Македония паркирана тъмна брава с големия стикер, номер не можах да видя.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Вчера около 18:00 в Дружба на езерото паркирах до едно пунто с рег.номер С 7612 НА видях че има малък стикер на задното стъкло но нямаше никой около колата. И отново в дружба същият ден малко по рано Сиво браво на 187бл. мисля че е (до циганите ) се разминахме караше го жена ако някой се разпознава да се чувства поздравен :D
            FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
            FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
            FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Сиво браво с голям стикер в квартал Хаджи Димитър, улица Сопот.
              FIAT Nuova Punto 1.2 8V
              FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
              ...and justice for all

Коментар

fihi написа:
                Преди около 30мин. на пл. Македония паркирана тъмна брава с големия стикер, номер не можах да видя.
                не ми запомни бравата :D
                "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

ilian4o88 написа:
                  fihi написа:
                  не ми запомни бравата :D
                  Сега ако кажеш, че и пернишкото пунто което беше паркирано там преди две седмици си бил пак ти, те признавам.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Не съм бил аз
                    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Вчера в новата автомивка, до "циганската била", малко преди бриколаж, забелязах страхотно браво ХГТ!!! Тъмносиньо с челен интеркулер и черни джанти - тънка спица ... някой да се разпознава или пък да познава колегата! Много накефи колата, само може да предполагаме и как върви
                      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                      http://www.keepfighting.ms

Коментар

vital написа:
                        Immortal, към 20ч и нещо завиваше от Черни връх към Вапцаров, което си е безумие, макар и в такъв час
                        Е чак пък безумие Завих си нормално Всъщност там съм завивал стотици пъти, тъй като е по пътя от офиса на бившата ми работа към най-големия ни обект. Случвало се е на ден по 3 пъти да завивам там.Не съм те видял де, ама поздрави!

Коментар

Jimy написа:
                          Вчера в новата автомивка, до "циганската била", малко преди бриколаж, забелязах страхотно браво ХГТ!!! Тъмносиньо с челен интеркулер и черни джанти - тънка спица ... някой да се разпознава или пък да познава колегата! Много накефи колата, само може да предполагаме и как върви
                          Като за 497 коня,върви да ти кажа... :D Ниска 13-ка на 402 метра на 1,6 бара около 440 коня
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                            Jimy написа:
                            Като за 497 коня,върви да ти кажа... :D Ниска 13-ка на 402 метра на 1,6 бара около 440 коня
                            Ти сериозно ли?Бах маааму,евала на колегата почти 500 магарета.

Коментар

Бяло пунто 3290 до зоопарка в събота Изглежда доста приятно колицата

Коментар

xaerial написа:
                                Бяло пунто 3290 до зоопарка в събота Изглежда доста приятно колицата
                                Разпознавам се! Мерси, колега!

Коментар

Working...
                                X