Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес към 3 и десет паркирано зад ПМГ-то бяло пунто ,с големия стикер отзад.
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

AdViSoRa написа:
      От време на време засичам тъмно синьо пазарджишко браво в квартал Левски Г.
      Моята бивша кола трябва да е това, ако има много осмици в номера де...Вчера видях синьо Пунто мк1 с номер СА 6699 или нещо от сорта на Първа българска армия, малко преди кръстовището с бул.Илиенци
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес сутринта сиво пунто МК2 Дизел със малък и голям стикер на задния прозорец на кръстовището на Ситняково.
        Fiat Bravo 99' 1.6 GT
        Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
        Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Днес около 17.30ч. на светофара на "Св. Петка’’ се поздравихме с RACER GT .
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Тази сутрин към 9,15ч. на светофара на "Мебелна къща’’-тъмносиня Марея седан А9088 с кръгъл стикер на задното стъкло. Колегата зави към "Баумакс".
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Сива Мареа седан с Пернишки номер и малко стикерче отзад в ляво. Свирнах и колегата ме изгледа накриво На Борис посока Руски паметник
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Преди малко на паркинга на Лабиринта до тунела сиво Стило 1044 май беше, свирнах, но собственика ме изгледа доста лошо, явно не разбра :D

Коментар

Днес към 12:30 пред хотел Родопи, тунинговано жълто Браво с Ямболска регистрация и пернишки стикер на задното стъкло.

Коментар

сива мареа с ксенон с голям стикер днес се разминахме колегата тъкмо влизаше в долни богров в посока влизане към софия това към 11 на обяд горе долу

Коментар

Тъмно синьо стило в квартал Левски Г с голям и малък стикер. Номер СА 88...
                      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                      ...and justice for all

Коментар

mehanoveca написа:
                        сива мареа с ксенон с голям стикер днес се разминахме колегата тъкмо влизаше в долни богров в посока влизане към софия това към 11 на обяд горе долу
                        Май съм аз, някъде по това време се прибирам от работа.
                        Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Даниел Спасов написа:
                          mehanoveca написа:
                          син ксенон 6000 к наи вероятно аз бях с моето браво ама не си обърнал внимание :D а и стикера го видях после на огледалото

Коментар

Сиво Браво с голям стикер. номера- СА4388, абе имаше две осмици една до друга. Межди 13:00 и 14:00 на една малка уличка между "Капитал Форт" и "Техномаркет" на Цариградско
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Immortal, към 20ч и нещо завиваше от Черни връх към Вапцаров, което си е безумие, макар и в такъв час

Коментар

mehanoveca написа:
                                Даниел Спасов написа:
                                mehanoveca написа:
                                син ксенон 6000 к наи вероятно аз бях с моето браво ама не си обърнал внимание :D а и стикера го видях после на огледалото
                                Забелязах жълтите огледала, мернах стикер но не бях сигурен дали е форумски.
                                Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Working...
                                X