Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравен
Аз, признавам си. Не съм отразил клаксона, съжалявам. Поздрави и от мен
С това отбито движение можеш ли разбра, че е за теб клаксона. Дебнехте в огледалата ако тръгнеш след мен към Чолаковци да се запознаем, ама ти тръгна по кръговото. Иначе Браво-то е много хубаво евалата
Беше хубаво преди да спре да ми пука за колата. Иначе благодаря.
Днес около 13:00ч на паркинга на Бриколаж видях небесно синя Мареа с номер PB9367 с голям форумски стикер. Поздрави
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Тъмно типо с пловдивска регистрация с девятки в номера днес по Тракията посока ПД - с големия стикер на задния......може би се зачуди некъв с неква микра що го е огледал така.....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Вчера 08.05 във Варна на бул. Христо Смирненски около 12:00 забелязано Браво с дкн ТХ1440 ( по спомени нещо подобно)с малкия стикер на задния прозорец.
3 попадения днес. 1-во todorshalev в Банкя, после на автомивката в Люлин misho_, накрая колегата с Мултиплата на Опълченска.
от цял ден по Софията ти ще ме засечеш в малкото ,минути който съм се движил из Банкя ПС: каде в Банкя ме засече
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Ilian4o88 вчера го излових близо до моя блок по обядСтрашни джанти си сложил...нали си знаеш, ако ония тасове не ти трябват.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Днес в 18.55 карах след един форумски Фиат Стило Мултиджет, с голям кръгъл и бебешки стикери. Следвах го по ул. Димитър Петков, от Цар Симеон до Стамболийски, където той зави посока Разсадника, а аз в посока Център. Ако някой се разпознава по описанието или по приложената снимка - да си признава. Аз бях със синия ван отзад.
Прикачени файлове
Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар