Одеве към 18:50 видях колегата asak_koz срещу шела в Младост, ама нали не ми работи клаксона и не можах да му свирна :/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kay_ написа:coolboby написа:Kay_ написа:Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравен
Коментар
-
Днес около 13:00ч на паркинга на Бриколаж видях небесно синя Мареа с номер PB9367 с голям форумски стикер. ПоздравиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Painfall написа:3 попадения днес. 1-во todorshalev в Банкя, после на автомивката в Люлин misho_, накрая колегата с Мултиплата на Опълченска.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ilian4o88 вчера го излових близо до моя блок по обядСтрашни джанти си сложил...нали си знаеш, ако ония тасове не ти трябват.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Днес в 18.55 карах след един форумски Фиат Стило Мултиджет, с голям кръгъл и бебешки стикери. Следвах го по ул. Димитър Петков, от Цар Симеон до Стамболийски, където той зави посока Разсадника, а аз в посока Център. Ако някой се разпознава по описанието или по приложената снимка - да си признава. Аз бях със синия ван отзад.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар