Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Одеве към 18:50 видях колегата asak_koz срещу шела в Младост, ама нали не ми работи клаксона и не можах да му свирна :/
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Kay_ написа:
      coolboby написа:
      Kay_ написа:
      Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравен
      Аз, признавам си. Не съм отразил клаксона, съжалявам. Поздрави и от мен
      С това отбито движение можеш ли разбра, че е за теб клаксона. Дебнехте в огледалата ако тръгнеш след мен към Чолаковци да се запознаем, ама ти тръгна по кръговото. Иначе Браво-то е много хубаво евалата
      Беше хубаво преди да спре да ми пука за колата. Иначе благодаря.

Коментар

Преди малко на Трапезица, шоколадова Мареа седан, с голям стикер.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Днес около 13:00ч на паркинга на Бриколаж видях небесно синя Мареа с номер PB9367 с голям форумски стикер. Поздрави
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Тъмно типо с пловдивска регистрация с девятки в номера днес по Тракията посока ПД - с големия стикер на задния......може би се зачуди некъв с неква микра що го е огледал така.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Вчера 08.05 във Варна на бул. Христо Смирненски около 12:00 забелязано Браво с дкн ТХ1440 ( по спомени нещо подобно)с малкия стикер на задния прозорец.
              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Колегата, който беше тръгнал към Плевен да си признава
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Днес се поздравихме с колегата с Мултиплата такси на Дондуков.

Коментар

Почти всеки ден виждам едно "наточено" Пунто в райна на Павлово и паркинга на Кауфлант на ул. Т. Каблешков. Ако е някой от форума, да си признае. :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

3 попадения днес. 1-во todorshalev в Банкя, после на автомивката в Люлин misho_, накрая колегата с Мултиплата на Опълченска.

Коментар

Painfall написа:
                        3 попадения днес. 1-во todorshalev в Банкя, после на автомивката в Люлин misho_, накрая колегата с Мултиплата на Опълченска.
                        от цял ден по Софията ти ще ме засечеш в малкото ,минути който съм се движил из Банкя ПС: каде в Банкя ме засече
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Малко след кръговото в посока София.

Коментар

Днес в 15:00 в Пирдоп се разминах с бяло пунто с зелени джанти в огледалото видях че има стикер на задния прозорец да се чувства поздравен :P
                            FIAT STILO 1.9 JTD 115hp
                            FIAT TIPO 1.6 i.e 75hp
                            FIAT MAREA 1.6 16V 103hp

Коментар

Ilian4o88 вчера го излових близо до моя блок по обядСтрашни джанти си сложил...нали си знаеш, ако ония тасове не ти трябват.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              ФИАТ- Пътят е само формалност
                              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                              -----------------------------------------------------
                              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Днес в 18.55 карах след един форумски Фиат Стило Мултиджет, с голям кръгъл и бебешки стикери. Следвах го по ул. Димитър Петков, от Цар Симеон до Стамболийски, където той зави посока Разсадника, а аз в посока Център. Ако някой се разпознава по описанието или по приложената снимка - да си признава. Аз бях със синия ван отзад.
                                Прикачени файлове
                                Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
                                Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ

Коментар

Working...
                                X