Одеве към 18:15 по Цар Борис в задръстването карахме един до друг с колега с червено браво СА 4746 махнах му ама той си говореше по телефона и въобще не ме отрази
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Преди 20-30минути. Синьо Браво на Тодор Каблешков и Стефан Тошев беше се наредил за ляв завой. Номер не видях, понеже беше плътно зад някакъв джип. Само в огледалото като се разминахме мернах големия стикер ниско долу на прозореца.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Bane
Светло синьо/сиво браво с пернишки стикер,тунинговани предна и задна броня PB5014 или нещо такова, към 7:20 на ул. Лерин.Ярко синьо браво с готини джанти и голямо гърне, към 16:00 часа на Кукленско шосе.
Коментар
-
Колегата KH 5993 AX преди около час и половина на бул. Тодор Александров в София, го пуснах да мине пред мен, но бях с BMW-то и нямаше как да ме разпознае, пусна ми един поздрав с аварийни. Да се чувства поздравен С големия стикер, не се вижда много добре на снимката.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Преди малко в Младост 1 в локалното на Цариградско колегата AdViSoRa Бате що така изчезна,не хапя можеше да изпушим по 1 цигара Yellow_Flash_Colorz_PDT_07FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Първо в Петък към 5 часа на хотел "Акорд" странен цвят нещо между сиво и лилаво Мареа с номер 0173 или 0371 с голям стикер момчето, което караше беше с очила. Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравенФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Обявявам Пловдив за Фиат столица на България.Днес толкова много Унота и Типота най-вече видях,че ми се зави свят.И почти всички бяха в изключително добро състояние.По обяд даже мернах мисля едно Типо с малък/малки стикери в района на Кючук Париж,но не успях да запомня номера...на цвят мисля,че бе зеленикаво.Беше и с някакви хубави лети 14ки.Поздрави ако колегата се познае след това бегло описаниеEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
coolboby написа:Kay_ написа:Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравенФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар