Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше? - част 4 (от 13.03.2011)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Одеве към 18:15 по Цар Борис в задръстването карахме един до друг с колега с червено браво СА 4746 махнах му ама той си говореше по телефона и въобще не ме отрази
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

От време на време засичам тъмно синьо пазарджишко браво в квартал Левски Г.
      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
      ...and justice for all

Коментар

veselin10 написа:
        Е що си скрил номера?
        Защото не мисля, че е добре да се показва целия номер. На когото е колата, той ще си я познае.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Преди 20-30минути. Синьо Браво на Тодор Каблешков и Стефан Тошев беше се наредил за ляв завой. Номер не видях, понеже беше плътно зад някакъв джип. Само в огледалото като се разминахме мернах големия стикер ниско долу на прозореца.
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Светло синьо/сиво браво с пернишки стикер,тунинговани предна и задна броня PB5014 или нещо такова, към 7:20 на ул. Лерин.Ярко синьо браво с готини джанти и голямо гърне, към 16:00 часа на Кукленско шосе.

Коментар

Колегата KH 5993 AX преди около час и половина на бул. Тодор Александров в София, го пуснах да мине пред мен, но бях с BMW-то и нямаше как да ме разпознае, пусна ми един поздрав с аварийни. Да се чувства поздравен С големия стикер, не се вижда много добре на снимката.
              BMW E46 coupe
              Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Преди малко в Младост 1 в локалното на Цариградско колегата AdViSoRa Бате що така изчезна,не хапя можеше да изпушим по 1 цигара Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                  Преди малко в Младост 1 в локалното на Цариградско колегата AdViSoRa Бате що така изчезна,не хапя можеше да изпушим по 1 цигара Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                  Много бързах, извинявай че така се изнизах
                  FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                  ...and justice for all

Коментар

преди 15 минути пловдивско пунто мк2 сиво с черни ленти на задния капак и кръгъл стикер пак на задния капак на пътя между бенковски и кубратово карах по него не му свирках че е неприятно през нощта да ти светка и да ти свирка някои зад теб номера маи беше РB7214 или 7224 не съм сигурен

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Вчера в 16 бе нещо часа, първо един младеж със сиво браво с голЕм стикер ме изпревари на Цв. Лазаров, и после едно стило беше пъркирано на цв.Лазаров 33.Да се разкриват бързо кои са.
                      Аз съм бил на Цв. Лазаров 33 Понякога по чудо успявам да паркирам точно пред офиса

Коментар

Първо в Петък към 5 часа на хотел "Акорд" странен цвят нещо между сиво и лилаво Мареа с номер 0173 или 0371 с голям стикер момчето, което караше беше с очила. Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравен

Коментар

Обявявам Пловдив за Фиат столица на България.Днес толкова много Унота и Типота най-вече видях,че ми се зави свят.И почти всички бяха в изключително добро състояние.По обяд даже мернах мисля едно Типо с малък/малки стикери в района на Кючук Париж,но не успях да запомня номера...на цвят мисля,че бе зеленикаво.Беше и с някакви хубави лети 14ки.Поздрави ако колегата се познае след това бегло описание
                          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Kay_ написа:
                            Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравен
                            Аз, признавам си. Не съм отразил клаксона, съжалявам. Поздрави и от мен

Коментар

coolboby написа:
                              Kay_ написа:
                              Вчера към 4-5 часа на входа на Търново от Ауто Италия излизаше бяло Браво видя ми се, че има стикер и му свирнах на човека. Ако някой се разпознава да се чувства поздравен
                              Аз, признавам си. Не съм отразил клаксона, съжалявам. Поздрави и от мен
                              С това отбито движение можеш ли разбра, че е за теб клаксона. Дебнехте в огледалата ако тръгнеш след мен към Чолаковци да се запознаем, ама ти тръгна по кръговото. Иначе Браво-то е много хубаво евалата

Коментар

Днес в Костинброд, браво с малък и голям стикер. Номера започваше с СО
                                FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                                ...and justice for all

Коментар

Working...
                                X